Tack Diggiloo!

Vilken otrolig kväll vi fick. 

Margreth, mamma, mor (svärmor Susanne) och jag drog iväg mot Diggiloo i Landskrona och fick oss en ordentligt trevlig kväll. Mötte upp fina dansaren och vännen Lisa Stadell i pausen och hängde med backstage och fick träffa alla gamla goda vänner och kollegor. Så trevligt att få göra det återigen. 

Stort tack till Stefan också för biljetterna, så oerhört fint av dig! Tack från oss alla..

.. och Diggiloo-gänget, SJUKT bra ni var ikväll. En show som alla måste se. ♥









 
 
 

Tränat

Så himla skönt att vara tillbaka på gymmet. Dock har jag ätit för lite idag så huvudvärk och lite yrsel smög sig på, men det ska vi reda upp med lite käk nu snart innan jag ska iväg mot Diggiloo.

Måste bara visa vad Rikard gjorde igår. Han gjorde en så perfekt omelett, som var så god att jag faktiskt på riktigt fällde en tår. Haha helt sjukt!


Brr...

Det är verkligen höst utanför idag. Jag hade velat krypa ner med min filt, kaffe och bara mysa hela dagen, kanske skriva någon bra låttext.. hm, det lockar!

Men idag kan vi ÄNTLIGEN åka till gymmet. Vi har haft så mycket att göra från i onsdags att vi inte varit där sedan i tisdags. Jag har abstinens! Vi är där egentligen oftast 4-5 ggr i veckan, dessa två gångerna känns ju knas. Ska bli skönt iallafall att träna ett ordentligt pass senare. 

Senare ikväll ska vi faktiskt på Diggiloo i Landskrona. Jag, mamma och svärföräldrarna ♥ Men jag måste medge att vädret lockar inte alls att sitta ute i 3h och lyssna på musik. Jag hoppas det vänder.. annars är man ju inte så pepp tyvärr. Håller tummarna.

Nu håller jag en sen, lång och väldigt god frukost medan mina katter stryker sig runt benen. Det är en äkta myssöndag.. det märks.

Lite inspiration för att starta dagen tror jag behövs för min del. 
 
 

Koder..

Suttit i flera timmar och försökt leka fram en ny design till bloggen, och jag tror jag är nöjd såhär än sålänge.
Nya bilderna i header och profilbild är tagna av Amanda Stiverius, och jag hoppas ni tycker om dem. 

Nå, vad tycks? Något som bör tas bort/läggas till? Uppskattar alla små tips! ♥
 
 

Come rain, or come shine...

Regnet piskar ner utanför. Kan inte rå för att tycka det är så mysigt ju.. när man är inomhus. 

Rikard ska jobba helnatt, så nu har vi ätit lunch tillsammans och försöker att bara hålla lite lördag. Tar det lugnt, bara umgås och inget jobb. Det behövs ibland.. egentid. När vi jobbar så mycket ihop som vi gör är det extra viktigt. ♥

Men vi hörs senare ändå, dagen har nyss dragit igång.
 
 
 



Malmö!

Nu drar vi mot Malmö!


Fantastiskt

Vilken fredag det blev!

Vi hann med bra med filmning, sen skulle Rikard mot jobb tyvärr och jag fick gå själv på middag hos finaste svärföräldrarna. Där fick jag träffa Rikards ena moster som jag aldrig träffat. Underbart go människa. Hela kvällen blev bara så fantastisk. Vi grillade, men gasolen tog slut mitt i, men det fixade grillmästaren med en klotgrill, och vi satt sen uppe alldeles för länge och samtalade in på småtimmarna.

Tack för en helt fantastiskt kväll! Nu är jag uppe alldeles för tidigt och ska hänga med min fina Malin till Malmö och fixa hennes brudklänning med hjälp av en sömmerska.. Spännande. 


Världens bästa tjej

Lilla söta Miranda, hon kommer medverka i musikvideon.
 
Har några scener med en liten tjej och jag lärde känna Miranda via hennes mor. Sjöng på hennes lillasysters dop. Det är alltid svårt det här med att hitta en 6-åring som ska göra precis som man säger, speciellt med en kamera i ansiktet. Men jag är så chockad, Miranda gjorde allt och hon gjorde det t o m BÄTTRE. Haha! Jag var lagom chockerad.. hon var så enormt duktig. Satsar denna lilla tjej på detta, kommer hon gå långt. 
 
Vi hade jätteroligt, och nu håller vi lite helg tills det är dags att dra igång ytterligare filmning nästa vecka. Blir lite smågrejer, så laddar vi upp inför de sista, större scenerna som kräver lite mer till veckan därpå. Är så spännande!

Lite bilder från idag.. (Chefen var där, men han vågar inte visa sig på bild.. haha, så himla go!)
Tack återigen till Borgeby Slott som låter oss härja därute.. Max, du är en klippa!


Inget med videon att göra, men denna vill jag ha hemma! Så fin! 
 

Lilla och superduktiga Miranda! ♥
 

Trött men otroligt nöjd tjej.. Nu ska jag vila lite, powernap är bra grejer!
 



Vidare

Här sitter vi och äter frukost. Man är helt död. Vi bara sitter och tittar på varandra, haha. 

Man är så laddad av energi från igår ändå, och vi ska nämligen filma vidare lite idag. Rikard har ett jobbpass lite senare i eftermiddag, så nu under dagen ska vi till Borgeby Slott och filma några scener till, det gäller ju att vara effektiv, eller hur? 

Ska snart iväg och hämta en utav de yngre statisterna och hennes mamma, sen bär det av mot Borgeby. Hörs senare! :) 


 

Stoooort tack!

Alltså, denna dagen.. jag dör lite inombords av ren lycka.

Allt har som sagt gått helt enligt tidsplanen, och vi var färdiga ca 2h tidigare än beräknat, helt galet. Alla ska verkligen ha världens största tack.

Till en början, Kviskes Begravningsbyrå i Ystad och Skurup som ni hittar HÄR!, som lånade ut en fin kista till oss som de placerade fint i Sankta Maria Kyrka där de hade satt upp fina ljus i ljusstakar och allt. Helt otroligt. Sen även Ystads Församling som lät oss vara i kyrkan, enormt tack. Kyrkan är helt magisk, och den blir perfekt för denna video.

Sen även ett tack till Ann-Britt med personal på loppisen Solhjulet som ligger väldigt nära tågstationen i Ystad. De lånade ut en del av sitt lager så vi kunde låna ett otroligt fint, gammalt och värdefullt skrivbord, lånade ut alla små detaljer vi behövde till just den delen och har verkligen varit änglar mot oss hela vägen. Ni hittar deras sida HÄR... besök dem i Ystad, de har hur mycket som helst till bra priser. 
 

Chefen fixar med kamerorna..
 

Jag smygposar.. haha. Lagom trött jag var där. Suck! :) 


I lokalen vi fick låna av Solhjulet. Vad blir det av detta tro? 


.. och vad tusan gör Rikard med en osthyvel, som har djävulshorn(?!) Haha.



Som planerat

Alltså allting går precis som planerat idag. Alla tider passas, och nu har vi precis gjort färdigt ännu en scen, och ska fika innan vi åker till sista stället utanför Ystad centrum.

Är så glad. Stort tack till loppisen Solhjulet för lån av allt fint material plus lån av lokal. Underbart snällt. :)


Första scenen klar!

Åh, alla är så duktiga! Våra fina statister Christoffer, Ellen, Dasha, Anette, och Johan, ni är underbara.

Filmteamet jobbar fantastiskt bra, och både Sankta Maria Kyrka och Kviskes Begravningsbyrå ska ha världens största tack för sponsringen. Ni är helt otroliga. Ni gör det möjligt!

Nu ska vi käka lunch, sen vidare till nästa location.

Förresten, är kransen ok? Gjort den själv! Ska visa er vad den är gjord på.. Någon som kan gissa vad den runda stommen är?



https://cdn3.cdnme.se/3867842/6-3/pic_51cc149b9606ee0d7cc31973.jpg" class="image">


Musikvideo

Nu kör vi iväg mot Ystad. Det ska bli SÅÅÅÅ spännande! Ahhh!


Tjuvkik!

Nu är vi hemma återigen. Var väldigt att ställa iordning den ena inspelningsplatsen och fixa till det som det ska vara imorgon, på ett ungefär. Nu ska kransen göras, och fler hemmagjorda "gamla" papper ska göras.. blir lite pyssel här, ska bli riktigt trevligt.

Vill ju inte avslöja för mycket ang. musikvideon, men tänkte att någon liten tjuvkik ska ni ju allt få tycker jag..
 
 

På(ga)-tåget!

Här sitter vi på tåget. Står just nu i Malmö och ska snart köra vidare mot Ystad. Underhåller oss med musik, M3 tekniktidning och att titta ut genom fönstret. Skulle ta en seriös bild till er, den första var ett tappert försök, sen spårade det ur... som vanligt, haha!


Godmorgon..

.. alla fina! ♥
 
Vi sitter och äter frukost nu. Regnet slår ner utanför. Lite mysigt är det allt.. men det är kallt ute. Brr!
Vi ska ta tåget ner till Ystad, där vi ska förbereda mycket inför starten av inspelningen imorgon. Skönt att förbereda, sådan är jag som människa med. Då slappnar man av lite mer och har lite mer koll än annars.

Jag längtar redan till de nästa varma, och fina dagarna där solnedgången är magisk. Jag ger er ännu en bild från Giselas senaste plåtning med mig, som får mig att känna värmen iallafall..
 
Vi hörs senare.

 

Hemma

Nu är jag hemma återigen. En lång dag har det varit, och tågen strulade fruktansvärt nu på vägen hem, så skulle varit hemma för ett bra tag sen, suck på er Öresundståg. Pågatågen är alltid i tid när jag är med iallafall, vilket är skönt att veta när vi nu ska åka tåget till Ystad imorgon för att förbereda inför torsdagens musikvideoinspelning.

Nu ska jag varva ner lite, äta lite kött, ge mig på kransen om jag inte råkar somna innan dess, och faktiskt prova ett utav de nya Eleine-plaggen Johanna designat.

Hon är så fantastiskt duktig. Helt otrooooligt!

Precis som Amanda Stiverius är på att fotografera.. helt sjukt egentligen. Bilden nedan är från igår. Medan hamburgarna grillades tog vi denna..


 

Malmö

Nu är jag på G mot Malmö för att möta upp designern Johanna. Ska bli ordentligt spännande, wiho! Ikväll när jag kommit hem ska jag jobba med en krans till musikvideon.. Ni ska få se. Rätt rolig grej! :)


Mellan varven..

Försöker hinna andas. Det är trots allt en väldigt bra dag. Mycket blir gjort. Jag njuter. Älskar livet nu, dag för dag. Nu ska jag vidare mot Malmö och möta upp designern Johanna och jobba vidare. Kommer bli så kul, är så taggad! 

Bild av Amanda Stiverius från vår grillning igår.. mys. ♥


 




Lång dag!

Klockan är tidigt.

Ska ut till stugan, klippa ner massa grönt och fint för att göra färdigt en krans till musikvideon inför torsdag. Sen hem, äta frukost med Rikard, iväg mot gymmet direkt efteråt. Mot tandläkaren 12.30, sen till muséet för sista infon innan jag börjar gästblogga under en månadstid på Musikstaden Bloggen, och sen ska jag vidare mot Malmö för att möta upp designern Johanna och jobba vidare på vårt lite hemligare projekt. För övrigt är det Johanna som designar kläderna till Eleine, hon är så otroligt duktig.. ni kommer få se lite grejer som hon gjort, snart!

Lite bilder Amanda passade på att ta under vår fina kväll igår, nu måste jag bege mig iväg så jag får ihop hela min långa dag. ♥ Hörs senare mellan varven!

Kommer fler lite senare.. 
 


 
 
 
 
 

Oförglömlig kväll..

Där satt vi. Sanden mellan tårna. Hemmagjorda goda burgare med en fantastisk sallad till i näven. Måsarna över huvudet. Stilla vatten framför oss. Knappt någon vind. Bara vi. Framtidsdrömmar, planer, kärlekssnack, allt. Hade det så underbart ikväll med Amanda. Oförglömlig kväll, och fler kommer det bli. Älskar sommaren på detta sättet. Kvällarna är magiska. Efter alla kalla nätter när jag bodde i stugan är äntligen sommaren här, som jag verkligen såg fram emot. Glädje, lycka, vänskap, kärlek.. åh, livet alltså ♥ Sen blev klockan 21, och molnen blev mörkare och solen gick ner.. då begav vi oss hemåt. Tack Amanda!







 

Grillning!

Nu drar jag iväg med Amanda och ska grilla på stranden. Lär bli mys och gott! Hemmagjorda burgare står på menyn.. nomnom.
 
 

Gammalt papper?

Nu har jag även varit iväg och storhandlat själv, gick hur bra som helst. Dock inleddes det med en rätt tråkig incident.

En kvinna som hade lämnat två småbarn ( vi snackar 0 - max 2 år gamla), i bilen. 4 rutor var några centimeter nervevade, men de flesta med vett förstår att det inte riktigt hjälper fullt ut. Hemskt, och hon tog verkligen inte åt sig eller förstod allvaret när jag konfronterade henne. 

Det är iallafall polisanmält, och jag hoppas hon lär sig en läxa. Det var liksom inte bara en liten mjölk hon hade köpt.. utan minst 1 hel kasse med grejer, och även om det hade varit en liten mjölk hon skulle handlat så gör man ÄNDÅ inte så. Suck på vissa människor. Inte konstigt att hundar och barn dör i bilar. 
 
Nåväl, experimentet med gammalt papper är färdigt iallafall. Rikard var en klippa på det där. Med kaffe, soja, och lite eld i kanterna blev det perfekt. Det vi ska ha i början av inspelning nu på torsdag ska dock inte vara så slitet, men vi drog på lite extra för att se hur långt man kunde gå och hur bra det skulle bli.. Coolt va? 

Nu ska jag förbereda hemmagjorda burgare som ska grillas på stranden tillsammans med Amanda Stiverius. Mys!

 
Lite hemlig text runt omkring.. får ju inte avslöja för mycket nu inför videon! ;) 
 
 

This is love

 
 
 

I telefon

Sitter och ringer mina samtal jag ska ha avklarade nu under förmiddagen. Vi ska snart bege oss och storhandla, sen hemåt igen och ska förbereda lite coola grejer inför torsdag. Vi ska t ex göra eget, gammaldags papper att skriva på. Kommer bli spännande, ni ska få se processen sen! :) 

Rikard hängde med på fotograferingen jag och Gisela gjorde, kommer upp en ny bild där sen.. fick ett par stycken tillsammans som blev väldigt fina! Kika in lite senare..
 
Missa nu inte min tävling på min fanpage HÄR. Som sagt, till er som hjälper till blir det fina tröstpriser! ♥
 
Ispiration till lite senare.. så häftigt! Måste även lära mig lite gammaldags skrivstil.. någon expert där ute?
 


 

TÄVLING!

Alright people, då kör vi! 

Vi har nått 566 likes, alltså är det enbart 100 likes kvar tills vi når den klassiska metalsiffran 666.. 

Såklart måste man ju ha en tävling då. Att dela min fanpage som ni hittar HÄR, och få fler att gilla den gör att vi kommer nå målet väldigt fort. Den 666:e gillan kommer att vinna en specialdesignad tröja som ni kan se en liten prototyp på nedan. Den finns ännu inte, för att vinnaren ska ju absolut få den i rätt storlek! Bra va? 

När vi då når 666 gilla kommer jag dra ytterligare en vinnare utav er som har hjälpt till att dela min sida som ett stort tack, och då kommer den personen även vinna något såklart, fast.. det håller jag faktiskt hemligt ett litet tag till! ♥

Då kör vi, tack alla ni fina som gör allt möjligt för mig. Let's go!

 

Ny tävling?

Repar just nu med Rikard. Sitter och ylar som en tok här, haha! Går hur bra som helst. 

Vi har nu nått upp till de 566 likes för tävlingen som ska dra igång på min fanpage, kika in lite senare så kommer jag lägga upp den då, ska bli spännande. ♥

Någon som har en gissning på vad det kan handla om? Gissar ni rätt i kommentarsfältet nedan får ni en länk här i samband med inlägget om tävlingen!

 

Ny bild - Gisela Ackerup

Denna otrolig duktiga kvinna.. Gisela Ackerup. Gilla och dela hennes fanpage, hon är så magiskt duktig. Klicka HÄR!

Ska snart iväg med mamma en snabb runda på bakluckeloppis, sen skjutsa hem pappa. Regnet ser ut att komma när som helst.. men denna bild är från en väldigt varm, vacker och underbar dag. 

 

Slutkörd?

Svaret på frågan är ja. Efter ca 1h och 45 min på gymmet känns det lagom att lägga sig en stund på soffan, och sen förflytta sig vidare in mot sängen och somna gott.

Imorgon är det enbart musik på schemat, och jag ska även försöka hitta den perfekta födelsedagspresenten till mor min som fyller år snart. Alltid lika svårt.. 

Så vi hörs vidare imorgon alla fina, är så glad för er. Ni som ännu inte gillat min fanpage, klicka gärna er in HÄR och gilla den, endast 6 gilla till, sen kör jag igång en tävling där man kan vinna något väldigt fin, som man fysiskt kan ta på! 

Godnatt ♥

Massa ryggbiff..

Vi hade det så trevligt på Lucys tillsammans med Malin och Johan. De grymma tatuerarna från Heartbreak Tattoo. Ni är underbara!

Jag åt 250gr ryggbiff med massa sallad.. Hade kunnat leva på den rätten alltså. Så otroligt gott.

Levi var på full speed hela tiden men helt plötsligt så däckade han och somnade med huvudet på bordet. Vi skrattade rätt hårt.. Men Rikard hade någonting för sig... Hmm..

 


Leopardklädd

Nu ska vi strax köra iväg mot Lucy's för att möta upp Malin, Johan och deras barn och käka en middag tillsammans. Kommer bli så mysigt!

Senare ska vi ge oss på musiken, men det är ju långhelg.. så lite varierat schema gör ju ingenting. Jag har även en del sista grejer att planera inför musikvideon som drar igång med inspelningarna på torsdag. Det är så spännande att jag vet inte vart jag ska ta vägen! Så pirrigt. Men det ska bli så extremt roligt.. Ni kommer få massa bilder, och t o m lite filmer som är behind the scenes. Så lite inblick i videon kommer ni få. Kanske även ett litet provexemplar av musiken? Vem vet..

 

Fin Midsommar

Tack till svärföräldrarna, min familj, Allan och Margreth, och fina Rikard, för en underbar midsommar.

Det var enoooormt god mat, desserterna var fantastiska.. och det kändes som om man hade ätit färdigt för denna månaden. Men nu sitter jag här, lördagmorgon och är superhungrig, så frukost är på ingång. 

Idag kommer vi inte göra så mycket, eller kan rättare sagt inte då det mesta är stängt, så vi kommer öva på musik och gå igenom mycket där, men senare idag och det finns plats bär det av mot käk på Lucy's tillsammans med Malin, Johan och deras söta barn. Hoppas det finns plats till oss. Hade varit så gott idag!

Nu blir det Go' morgon välling och ägg, med en stor kopp kaffe, och ni får lite bilder från igår sålänge! :)
 
















 

Färska jordgubbar

Mamma och jag stack till Vadensjö och plockade egna jordgubbar på en gård. 20kr/litern, helt perfekt. Väldigt goda jordgubbar, och det gick väldigt fort. Ny tradition detta tror jag på midsommar! :)


På väg :)

Godmorgon alla!

Gick upp efter kl 8 idag och gick ut och powerwalkade med Rikard. Så skönt det var! 22 grader redan då. Underbart! Käkat en god frukost och nu sitter jag i bilen med mor och ska hjälpa henne att handla nu under förmiddagen. Sen hem och göra sig iordning för midsommarfirandet.

Glad midsommar allihopa! :)


Lyckligt lottad

Jag är verkligen så tacksam för att få jobba med människor som är så begåvade. Igår var det Amanda Stiverius som faktiskt fick mig att gråta av lycka över resultatet. Kom nyss hem från plåtningen med Gisela Ackerup och känner samma..

Vilka fotografer! Gisela tog min idé jag hade idag vid havet/stranden och förverkligade den och gjorde den ännu bättre än vad min fantasi kunde. Det blev magiskt.. Ni lär får se dem snart. Ni bör även hålla ögonen öppna efter både Amanda och Gisela. Otroligt begåvade, unga och driftiga människor.

Lyckligt lottad tjej. Som dessutom har en perfekt bättre hälft som ställde upp och gjorde plåtningen till det ännu bättre.

Nu har jag nyss käkat en stor bit oxbiff (var lite onormalt sugen på en rejäl köttbit idag), och det enda problemet jag har nu i världen är hur jag ska orka ta mig från matbordet till soffan. Aah.. Underbart. :)


Nu är det dags!

Nu drar jag iväg med Gisela Ackerup och fotograferar en runda. Solskyddsfaktor 50+ är på, och jag känner mig lite mer safe från att få fler brännskador.. Phew! Men ändå, tack för detta väder. Så fantastiskt!

 

Bästa sångpedagogen!

Det var så obeskrivligt skönt med en sånglektion. Var så längesedan, och det var härligt att känna att man inte tappat det helt, haha.

Maria Peterzon heter hon, och hon är en utav landets absolut bästa sångpedagoger, och har haft elever som t ex Timbuktu, Promo, Agnes m fl. Hon vet vad hon gör, och efter en timme har man verkligen kommit ner i rösten och du låter som du bör göra. Inte ansträngande alls för halsen. Ring henne och boka sånglektion på 070 - 55 66 120, jag kan garantera er att ni inte hade ångrat er. Hon är bäst. Finns en anledning till att jag gått till henne i 15 år (ändå provat andra under tiden och blivit lika besviken varje gång).


Maria hade med sin son Theodor iallafall, och medan Rikard hade sin sånglektion spelade vi xbox och busade. Vilken energisk ålder det är när de är 5 år.. herregud. Haha! Men underbar är han. 

Ska städa lite här, göra mig iordning i lugn och ro, och jag och Gisela ska fota kl 19 istället, inte lika stekig sol då, lite skönare faktiskt. Min hud dör ju lite av denna intensiva sol, haha.


Sötaste Theodor ♥

 

Smygtitt..

Frukosten är på ingång, och kl 11 blir det sånglektion här hemma med bästa Maria Peterzon. Behöver verkligen en lektion nu, var alldeles för längesedan, det är verkligen på tiden. Ska bli härligt!

Får ta hand om frukosten nu, men tänkte lämna er med en liten förhandstitt av bilderna vi tog igår.. de blev, amazing!


Amanda Stiverius working..
 
 

Underbara onsdag.

Jag har haft en toppendag. Fått gjort mycket med både musik, planering för musikvideo och grejer.
Det är så mycket att hålla reda på. All info till statisterna ska göras, företag ska ringas som sponsrar.. och vet ni vad? Jag har fått ett sådant bemötande från Ystad och företagen där som är GULD värt. Ni anar inte, de har hjälpt oss så mycket.. mentaliteten är helt otrolig där borta. Man litar på varandra. Det är bättre att lita på varandra från början än att bara ha massa fördomar. Älskar verkligen det stället, hoppas vi får den lägenheten vi kikat på...

Så imorgon blir det sånglektion på förmiddagen, sen kl 16 ska jag har gjort mig iordning och åker iväg mot havet med sötaste Gisela Ackerup och ska göra den där plåtningen vi fick ställa in i söndags pga. regn. Nu blir det 28grader och sol imorgon har dem sagt, hoppas det stämmer. Kommer bli riktigt grymt.

Nu ska jag börja varva ner lite och hoppas att man får de timmars sömn man behöver.
Sov gott, vi hörs imorgon ♥

Lite såhär ser det ut när man sitter och jobbar.. ackordanalyser, vatten, solsken.. xbox-kontrollen ligger redo för när man måste slappna av. :)

 

Stort tack!

Jag blev så glad när Posten trillade ner i lådan idag.

För någon vecka sedan delade jag och Rikard ut lite reklam i Landskrona, hjälpte till lite, och när vi kom till ett område träffade jag på lite bekanta ansikten. Pontus är en kille jag träffat på under flera spelningen, och där satt han på sitt boende med pool, solstolar och bara hade det bra. Vi gick fram och hälsade och han blev så glad, visade oss runt i hans fina lägenhet, och han ville ta lite bilder när vi var där. Jättegulligt!

Så helt oväntat fick jag brev på posten idag med bilderna han tagit och ett fint vykort till mig och Rikard.. så gulligt att han skrivit Rikard Liljestam. Rikard heter ju Ekberg, men det var bara så otroligt sött tyckte jag.

Stort tack Pontus, det var verkligen en fin gåva en helt vanlig onsdag. ♥
 
 

Fotografering

Inte den roligaste bakgrunden, inte den charmigaste minen, men blev en väldigt snabb bild på dagens outfit inför plåtningen!

Är så taggad. Nu ska jag köra bil i en hårt åtsnörad 20" korsett.. Jadå! Haha!


Godmorgon Välling

Godmorgon gott folk.

Är uppe tidigt idag och ska iväg och fotograferas av Amanda Stiverius. Sitter här och njuter av min frukost i skrivande stund. Två ägg, och något jag verkligen fastnat för.. Godmorgon Välling! Googla och läs om det. Den med fullkorn som är osockrad är ju ett toppenalternativ, och det smakar som havregrynsgröt fast drickbart, fantastiskt. 

Sen ska jag sminka mig, fixa håret och på med outfiten för idag, sen kör jag iväg mot vår location. Blir ett par timmar, sen resten av dagen blir bara musik. Underbara onsdag!

 
 

Inför morgondagen

Nu har vi varit och gymmat, gick sådär idag, men går nog bättre på torsdag.

Imorgon ska jag upp tidigt och iväg för en plåtning med Amanda Stiverius, bilderna kommer vara i syfte för mig som artist och det känns som om någon utav bilderna imorgon kommer hamna på plattan faktiskt.. Känns som om det kommer gå bra. Blir spännande!

Så med det säger jag godnatt, så hörs vi imorgon. ♥
 
Inspiration inför imorgon.. bilder från google.
 
 
 




 

Lucys

Tack till bästa Lucys för idag. Kom dit och beställde vars en caesarsallad. Jag lovar er, inte bara salladen utan allting är så gott, det är helt galet. Är så himla mätt.. Är på väg hem nu och ska repa med Rikard.

Återigen, tack alla på Lucys, mitt favoritställe, vi ses snart igen. Då blir det banne mig en dessert också!


Uppdrag

Dagens uppdrag är avklarat. Nu ska jag hem, fixa med alla kuverten som ska skickas till vinnarna och sen funderar vi på att åka iväg till Lucys och ta en god sallad. Deras caesarsallad är oslagbar!


Alla fina..

Ett stort leende spred sig i mitt ansikte nu på morgonen. Man blir helt överväldigad. 

Jag tänkte mig att dela ut 3 st av de 6 kort jag har kvar, men jag skickar iväg allihop. Får helt enkelt fixa fler till det andra jag från början hade tänkt använda de till.

Har fått mejl, facebookmejl, kommentarer här, men nu har jag dragit vinnare. Det kommer fler tävlingar! Fortsätt dela min sida HÄR, så vi kommer upp i 566likes, för då drar en större tävling igång. Är så tacksam för allt ni gör. ♥

Ett utav korten kommer att skickas hela vägen till Australien, och här är de lyckliga vinnarna.

- Yvonne Thool
- Bibbi Lindkvist
- Johan Svensson
- Linnéa Friberg
- Ellen Nilsson
- Ze-Aun Goon

Tack alla fina, all kärlek till er för ert stöd. ♥
 
 

Toppenmåndag!

Vilken bra dag att börja hela veckan med. Mötet om det lite hemliga projektet gick superb, och jag kom nyss hem, har ätit lite och ska nu dra iväg till gymmet (massvis av överskottsenergi!).

Vill bara säga att så roligt att så många var med i tävlingen! Fick en hel del fina meddelanden från söta er, så kommer nog dra någon extra vinnare, för jag uppskattar er något så enormt.

Jag må se lite sliten ut ikväll, men ny pigg dag väntar imorgon.

Puss på er!


Tävling!

Alright, nu ska jag snart sticka iväg, men hinner skriva ut den lilla tävlingen.

Jag har 3 stycken kort, signerade av mig, som jag gärna skulle vilja lotta ut. Jag kommer dra en vinnare slumpmässigt, men antingen så gilla min fanpage HÄR, och om du redan gillar den så behöver du enbart dela den minst en gång på din egen facebook. Enkelt! 

För att lättare kunna dra en vinnare, så skriv en kommentar här nedan att du har genomfört det som krävs för att vara med i tävlingen, så drar jag en vinnare imorgon! De blir hemskickade utan konstnad till er, rakt ner i brevlådan. :)

Frågor på det? Okej. Nu kör vi! ♥
 
 

Ny vecka, nya tag.

Måndagen är här! 

Jag vet att många hatar måndagar, och det gjorde jag också förut.. men, det betyder att jag har tagit det lugnt på söndagen, vilat upp mig och nu drar tempot igång igen. Älskar det här. Sitter och jobbar med musik, lite mingelspelningar osv. Vi bara bygger på vår repetoar hela tiden såklart, och det går väldigt bra. 

Ringt lite samtal som har med musikvideon att göra, nu ska vi bara få en bekräftelse på första datum från en stor byggnad vi ska spela in i, sen är vi igång. Så spääännande! 

Ska ta mitt glas vatten och fortsätta här, men kom på det att jag har lite prylar över, tänkte lotta ut senare. Låter det intressant? Kika in senare!

 
 

Kväll

Kvällen har anlänt, och jag har gjort det mesta av vad jag ska. Beställt lite nya visitkort, städat, tvättat, m.m.
Ska gå igenom lite låtar nu och göra lite förberedelser inför morgondagens schema. Blir nog bra det här.

Ha nu en fortsatt fin söndagskväll! 

 

Middag

Hemmagjorda köttbullar in progress!

Gymmet gick suveränt men nu är man HUNGRIG. Härlig slapp söndag, precis som det ska vara. Inbokade möten imorgon står på schemat, men det är imorgon.. Nu ska jag bara njuta av dagen!


Ägg med shake

Godmorgon!

Denna söndagens planer blir lite annorlunda. Regn spås mot kvällen så jag och Gisela får hoppa den grymma fotograferingen vi tänkte göra.. ska nämligen vara utomshus, nere vid havet. Så himla trist.. så nu vet jag inte alls vad som ska hittas på. Rikard jobbar helnatt från och med kl 18. Men får väl se, städar upp lite och övar antar jag. Har ju lite övning att hinna med innan han sticker iväg mot kvällen!

Nu har jag gjort mig min smala frukost, 2 goda ägg med en proteinshake med smak av jordgubb. Till det tar jag multivitamin som heter Fit & Smart, fröken Perrelli som tagit fram den. Än så länge verkar det överraskande bra faktiskt.

För er som inte gillar min fan-page, in och gilla är ni gulliga. När vi når 566 likes kommer jag utlysa en tävling! 
Ni hittar den HÄR!

Då startar vi denna söndag ♥ 

 



Kaffe

Jag och Malin stack iväg till Emporia. Köpte ett fint läppstift från makeup store som kommer bli mitt fina läppstift till vardags! Ni ska få se sen.

Men tre och en halv timme vara försvann där inne. Helt galet! Där är allt!

Nu sitter jag i bilen med mor och far på väg in till min faster.


Iväg

Nu sticker jag iväg och ska träffa Malin, Rikard åker vidare mot jobb.. 

Ska mot min lilla kusin Sagas födelsedagsfika senare mot eftermiddagen, så blir lite flängande idag med, men enbart så mysigt. ♥

Liten masterpiece av fröken Amanda Stiverius här nedan.
 
 

Lördag

Har ni sovit gott? 

Det har jag. Fast det känns som om jag hade kunnat sova hela dagen, haha. Vi tog gott om tid på oss att komma upp imorse, så först nu ska vi käka lite ägg och hålla frukost.

Fram tills Rikard ska jobba ska vi inte göra många knop, sen ska jag träffa min fina vän och tatuerare Malin. Umgås, snacka skit, leka med hennes son Levi, bara ha det mysigt.

Imorgon ska jag fotograferas.. med grymma Gisela Ackerup. Blir lite annorlunda bilder från vad ni sett hittils, men med Gisela vet jag om hur magiska dem kommer att bli! 

Vi startar dagen med en awesome låt sålänge.



Krans

Nu kära ni.. Har jag att göra! Stack ut till stugan en sväng för att plocka på mig massa grönt och lite blommor. I musikvideon kommer vi nämligen ha med en stor krans, och sådana är galet dyra i den storleken vi vill ha.. Så har tagit förebild, så ska ni få se hur min test av hemmagjord krans kommer se ut. Kommer alltså inte göra den slutgiltiga nu utan mest ett test för att se hur mycket som faktiskt behövs osv!

Fick med mig en hel hög.. Inkluderat två nyfikna katter som ni kan se. Bara att börja.


Middag

Sitter hemma hos mina föräldrar och har ätit min middag jag tog med mig. Rikards köttfärssås är gudomlig.. Bortskämd tjej.

Sitter nu och dricker lite kaffe. Sen ska jag hem och jobba lite, fast.. Bara lite. 😊


Mys!

Hade en härlig frukost med Amanda. Har smidit lite fotograferingsplaner dessutom.

Nu har jag jobbat undan lite musikjobb och ska försöka att ta det lite lugnt resten av dagen. Man känner det i kroppen, men denna gång har jag inte riktigt den tiden att bli så sjuk, så får vila lite idag, sen får det vara bra, haha! :)


It's friday!

God förmiddag allihop!

Fredagen är här, och den är efterlängtad. Har såklart en del jobb, men ska försöka att koppla av lite mer än vanligt på helgen tänkte jag. 

Jag mår bättre nu idag än igårkväll! Behövde nog mina timmars sömn. Men min tandvärk (jäkla visdomständer..) håller i sig än. Jag har liksom inte direkt plats till mina visdomständer, och när jag får någon förkylning i kroppen rör de sig gärna där bakom tandraden vid käken och ömmar något fruktansvärt. Men, det bör vara över om någon dag till tänker jag!

Jag har nyss tagit en god proteinshake, ska borsta tänderna och köra iväg till Lödde en stund. Ska träffa fröken Stiverius, det var ett tag sen! Ska käka lite frukost ihop. Blir mysigt.

Ikväll jobbar min bättre hälft, så då får jag jobba undan lite av mina musikuppdrag tänkte jag mig, så kan man bara ha en underbar lördag tillsammans imorgon.

Men, dags för tandborstning och påklädning! Ni får en grym låt här nedan tills vi hörs igen. Såg 5FDP på Sweden Rock. Minst lika bra live. Underbart bra!
 
 

Trött

Sista testfilmningen gick superb. Har med lite eld att göra, och det blir toppen. 

Vi gav oss iväg efteråt in till stan för att träna, men under andra halva av passet fick jag avbryta. Tror det är tröttheten efter en väldigt lång dag som tar ut sin rätt. Blev lite illamående, också har jag fått ett dumt munsår som säkert tyder på en förkylning i kroppen.. så jag avbröt, satt och väntade ut Rikard och är nu hemma. Som det ser ut nu ska jag sova ut imorgon, sen får vi se vad som händer. Har en del i musikväg att göra såklart, men det är skönt att jag kan skjuta på det 2 timmar på en dag om jag vill om jag t ex måste sova ut lite till. Jobbar ju sena nätter, och hjärnkontoret är igång 24/7, även om jag älskar det så måste kroppen få vila. Har man ju lärt sig nu efter allt som hänt..

Så, nu släcker jag ner för idag. Trots smärta och lite illamående ler jag ändå mot er och önskar er en godnatt. ♥
 

Liten bild från i vintras..
 

Bra dag

Nu är vi färdiga med allt i Ystadregionen.

Lägenhetsvisningen gick bra, så får vi se hur det slutar helt enkelt. Sen har vi jobbat på med planeringen nu inför videon. Gått superbra! Det är bara så mycket att styra upp, och man måste vara realistisk med tiden.. Mycket ljussättning att rigga upp. Kommer ha en del scener nattetid, så ni kanske kan tänka er själva! :)

Nu ska vi hem om, hämta lite grejer, sen till Borgeby och träffa chefen och testa en absolut sista testfilmning som har med eld att göra.. Spännande värre, haha!

Ser lite väl allvarlig ut på bilden men är faktiskt otroligt glad.


Torsdag

Ögonen smått i kors, men jag är väldigt laddad inför idag. 

Vi ska precis nu ge oss iväg för att börja dagen med att kika på en lägenhet vi är väldigt intresserade av. Blogg.se-appen måste fungera idag, kommer vara mycket på vägarna.. men vi hörs av lite senare! ♥

 

Pustar ut!

Möte, möte, handla, träna, sova. Onsdagen är avklarad.

Imorgon blir det lägenhetsvisning, planering av inspelning av musikvideon, sista check för rekvisita, träning och sen därefter.. då ska jag slänga mig på soffan! Livet flyter på så fint. Har verkligen förstått hur viktigt det är att välja bort det negativa som bara stör. Det ger dig verkligen ingenting förutom bekymmer.. Man får väl helt enkelt bli bättre på att lyssna på kroppen, har verkligen förnekat länge.

Nu ska jag inte sitta och filosofiera om livet här nu när det närmar sig midnatt, utan önskar er en god natts sömn, så hörs vi imorgon igen, då händer det mycket!


Möte!

Dags för möte! :) 




 
 
 
 

Uträttat!

Vilken bra dag det är. 

Var på möte i Helsingborg om musik, gick superbra. Skriver mer när det blir aktuellt, men det kommer ge er möjlighet att komma och lyssna på oss och ta en god dricka/bit mat och bara njuta. Men inte några vaggvisor dock.. haha! Så roligt, helt ivrig nu!

Sen var vi och fixade lite fler smådetaljer inför musikvideon. Många små detaljer som ska fixas, och vi gör ju så extremt mycket själva, men det tycker jag är roligt, jag får vara extra pysslig. 

Ska på mitt andra privata möte kl 17, så fram tills dess ska jag pyssla och ta det lite lugnt. Morgondagen kommer bli lång, med mycket planering och lägenhetsvisning (tjo?!), men ni kommer som vanligt få hänga på såklart.

Hörs senare! ♥
 

Lite kärlek till er för att ni är så trogna bloggen och följer vad jag gör. ♥
 

Morgon

Godmorgon.

Onsdag idag, och möten är inplanerade. Kl 10 ska jag och Rikard befinna oss på ett musikmöte i Helsingborg. Stackaren har jobbat natt (lite dåligt planerat..), så ska snart väcka honom efter typ 3 timmars sömn (!), men direkt efteråt får vi åka hem och låta honom sova vidare. Själv ska jag vidare på ett annat möte, men det är typ överhemligt, haha. Dock ett mer privat möte, men fortfarande hemligt. Ni kommer få se om ett tag!

Ska skala mina ägg nu.. nu kör vi igång denna onsdag. ♥
 

Med min fina raka näsa.. tack till Ego Estetica.
 

Neterium

Om ni kikar lite till vänster här så kommer ni att se en ny annons. Det är från ett företag som heter Neterium som har varit till stor hjälp för mig.

Neterium är ett nystartat företag, gå in och kika på alla deras fina prylar! Hade ren tur som hittade dem när jag satt och googlade.

Tack vare dem kan jag få en oerhört viktig detalj till min musikvideo, och de ska verkligen ha all tack för den fina servicen de ger. Känn er säkra och trygga när ni handlar av dem. Otroligt bra kontakt, bra bemötande och bra grejer. 

Återigen, stort tack! ♥ Direktlänk härifrån hittar ni HÄR!


Sitter och jobbar sent med min hemsida.. är så sjukt envis, men det ska bli bra. Godnatt alla ♥
 
 

Bröst och triceps

ÖÖÖÖH! 

Haha. Huvudvärken lade sig lite, och vi drog in till gymmet. Körde hårt på bröst och triceps och avslutade med kondition. LÖKIGT. Herregud så lökigt. Finns ju inte.. haha. Men det är supervarmt ute också. 

Gör just nu lite mat, kött steks och jag förbereder inför kvällen. Blir bara musik ikväll när Rikard drar mot jobb. Ska mestadels plocka ut lite nya låtar till repetoaren, men kommer inspirationen på köpet fortsätter jag nog skriva på lite material som ska bli färdigt till skivan.

Om vi återgår lite till träning osv, så diskuterade jag och Johanna lite igår om proteinpulver. Jag har provat flera olika, och det de flesta har är att det bara är whey-80 (alltså inte 100% protein), och de flesta är bara alldeles för söta och har inte så pass hög proteinhalt per 100gram som man hade kunnat önska. Men jag vill verkligen rekommendera den jag har bestämt mig för att köra på. Gold Standard, Whey 100. Inte alls för söta smaker, och min nya favoritsmak jordgubb smakar bara preciiiis som jordgubb ska. T o m gott med vatten (ska ju helst drickas med vatten, nyttigast så istället för mjölk..). Jag brukar beställa den lilla burken, så om jag hade råkat tröttna på smaken så tar den ändå snart slut, hehe. Rekommenderas varmt, är även ett bra pris för den kvalitén som man får jämfört med så mycket annat. 329:- på Gymgrossisten.se, 299kr i deras butik.

Nu blir det käk! 

 

Huvudvärk..

Blöö.. tråkigt det är att vakna upp med världens huvudvärk. 

Men, en ipren, vatten och bra frukost ska nog få det att försvinna. Jag är ändå taggad för idag. Fint väder, bra planer och lite mindre stress än vad som väntar imorgon, hehe.

Rikard ska jobba helnatt idag så han kommer sova ett par timmar till. Jag har ändå att göra nu några timmar framöver så ska bara tänka på att vara tyst.. men ska nog allt ut och ta mig en promenad först, komma igång.
 
 

Jobb...

Alltså.. åh. Herregud. Jag är både trött och speedad. Så inspirerad!


Johanna är en otrolig människa att jobba med. Vi är lika ivriga båda två och ja, väldigt lika på många sätt. Haha! Men så härligt att jobba med någon som tänker som en själv.. man behöver inte säga så värst mycket liksom. Guld värt!

Nu ska jag försöka varva ner lite. Ska göra något helt annat för att stänga av hjärnkontoret lite och ladda upp inför en ny morgondag. Imorgon är det mycket planering och övning som gäller, men ska hinna med gym. Haft vilodag idag. Så på det imorgon igen.

Tack till Johanna för en fantastiskt bra jobbkväll.. Är så nöjd. Bara för det avslutar jag med en inspirationsbild. 
 
 

Städning

Har haft bra tempo idag med, haha. 

Gått bra med det jobbet som skulle göras, sen hjälpte vi Rikards far att dela ut lite mer reklam i stan, så vi fick dagens motion där kan jag lova, egentligen vilodag för oss från träning idag, men det var väldigt skönt att få ut och jogga lite och hålla rask takt.

Nyss ätit lunch (sen lunch.. I know), och nu ska jag städa lite. Ikväll kommer ju Johanna, kan inte vara helt åt skogen här då ju! ;)

Måste förresten bara få visa vad som är på väg hem till mig just nu. För en väldigt lite summa vann jag detta linnet nedan på tradera, det är SÅ snyggt. Tradera är bra grejer det.. heja! 


Bild lånad av Evelina som sålde toppen. 
 

Ny vecka :)

Ny vecka är igång och jag har varit igång och ringt x antal viktiga samtal redan.

Det blev verkligen en lång dag igår, men det kommer bli oerhört bra resultat för FAS III musikvideo. Längtar nu tills vi drar igång med vår ordentligt. Inom de närmsta två veckorna kommer vi vara igång.. I'm so excited! 

I eftermiddag kommer jag även möta upp Johanna för att jobba vidare med vårt lite hemliga projekt. Kan ju inte säga så mycket mer om det nu, men det är oerhört roligt. Däremot kommer Johanna även hjälpa mig med kläder till Eleine. Vi tänker snygga, bra grundkläder man kan mixa med många olika tillbehör i form av korsetter osv, så har man en bra grundgarderob.

Ska ringa ett rätt viktigt samtal här nu, så är lite pirrig i magen men det bör gå bra. Skänk mig en tanke och önska mig lycka till! 


 

Bra jobbat!

Bra jobbat allihopa, nu är videon färdig och det kommer bli riktigt awesome. Nu får ni hålla utkik, kommer absolut dela den här till er. En riktig sommarhit!


Nu kör vi!


Inspelning

Klockan är snart 12, och vi sitter i bilen på vägen ner mot Ystad. Location är Svarte som är precis utanför Ystad, och där på stranden ska vi spela in musikvideo till grabbarna i FAS III. Kommer bli roligt. Vädret ser ut att hålla i sig, har turen på vår sida.

Vet inte alls hur länge det kommer ta, men ni får updates från när vi är på plats. Jag bara ber för att blogg.se-appen ska fungera! 

Tills dess, kolla in vilken snygg man jag sitter bredvid. Lite ögongodis såhär en söndag är ju aldrig fel. Nomnom!




Kväll

Då var denna lördagen över, nästan iallafall. Jag och Rikard har precis slagit oss ner i soffan för att varva ner. Väntar ännu en lång dag imorgon!

Ni förstår, Rikard är verkligen en naturbegåvning när det kommer till musik/film/bild osv. Han kommer sköta det mesta av kameran under musikvideoinspelningen. I vårt skivbolag är också värt att nämna att det är som en andra familj, vi hjälps åt! Fas III är ett par unga, lovande grabbar som nyss släppt sin nya singel. De ska spela in musikvideo i Ystad imorgon och Rikard är kameraman 1, så jag kommer hänga med ner dit, ta lite foton och dokumentera inspelningen tänkte jag, så ska ni få tjuvkika lite sen. Roligt kommer det bli iallafall!
 
Vill ni följa uppdateringarna från vårt skivbolag är det bäst på skivbolagets facebook sida. Den hittar ni HÄR!

Ha nu en fin kväll allihopa, kika in imorgon för att hänga med under inspelningen i Ystad. Ni är bäst! Just det, förresten, tack till alla er som kommer vara statister i musikvideon. Så glad för alla som har hört av sig, stort tack. ♥
 
 
Jag och Rikard på ett bröllop för några veckor sedan..
 
 

Fin lördag

Man bara njuuuuuuuuuuter. Vädret är växlande idag, lite mer moln än igår men det är fortfarande fabulous. Jag och Rikard har varit iväg på bröllop, och ska snart lyxa till det med att åka en sväng till Väla faktiskt. Sen efter det ska vi träna en omgång i stan, och ikväll blir det att fortsätta jobba med musiken är det tänkt. Mycket att göra nu, men som ni vet.. man älskar't!

Tills vi hörs senare, så tänkte jag bjuda på en rolig bild från fotograferingen i trädgården för några dagar sen. Min fina Rikard, han är som bäst när han är sig själv.. han har gett mig hemska skrattrynkor redan, men det är så värt det.. världens bästa, och världens roligaste ♥
 

Morning :)

Godmorgon! 

Sovit gott denna natt, och har nyss käkat god lördagsfrukost med min älskade som sitter här mittemot. Har en lång men underbar dag framför oss. Jobb framför allt, men bra jobb. Ska även ta en paus där emellan och gymma loss oss ordentligt.

Ni som vill och inte redan gör det, får gärna kika er in på min gilla-sida på Facebook HÄR. Uppdateras ofta, och det är där det läggs upp först vad som än händer.. Gör mig väldigt glad över varje liten gilla som dyker upp. ♥



Gym

Precis varit och gymmat. Väldigt skönt med tanke på all svettig langos och grejer man fick i sig igår på SRF, haha!

Ska snart äta middag hos Rikards föräldrar, sen ska jag somna i god tid ikväll så man får rätt på dygnet. Imorgon blir det jobb för hela slanten, så en dag ledigt nu gör ingenting.

Bild på oss från igår, förutom pappsen som agerade fotograf.

Jag hade min nya fina bikini topp från Gina tricot och ett par jeansshorts med leopardstrumpbyxor under... Eh, kan informera om att jag glömde smörja in solskyddsfaktor på benen och solen brände igenom. Så nedanför knävecken har jag nu leopardmönster som är rött och vitt. Verkligen SNYGGT! Herregud... Men, man kan ju bara skratta.




Alltså wooooow....

Godmorgon/goddag/hej!

Jag sov alldeles för länge idag, men snacka om att man var helt slut efter igår.


Vi hade en helt otrolig dag på Sweden Rock. Enda nackdelen med att man bara är där över dagen utan camping är att man kan inte gå tillbaka till sitt tält/husvagn/stuga och vila en stund när det är någon akt man inte är intresserad av att se.. så vi var verkligen lagom trötta. Vi kunde antingen stå upp, sitta i gräset eller lägga oss ner en liten stund. Haha, så möra i benen alltså, men så värt det.

Jag fick se otroligt konserter. Sonata Arctica, Five Finger Death Punch, Kiss mfl. De jag nämnde nu var utan tvekan mina favoriter. Sonata har jag tyckt om sen länge och fick även chansen att träffa dem och få signering.

Jag är den typen som inte riktigt ser folk som gudar utan det ÄR vanliga människor, aldrig blivit hysterisk/börjat gråta osv. Igår fick jag chansen att få säga ord till Tony Kakko, sångaren i Sonata som skriver all musik, och tacka honom. Det var liksom inte mer med det, men det betydde mycket för mig. Han är min största inspirationskälla inom musiken, så det var rätt coolt att bara få tacka. 

Träffade massa underbara människor, bland annat Filippa. Det var så otroligt roligt, som man längtat. ♥

Så ja, idag ställde jag absolut ingen klocka och det resulterade i att jag sov väldigt länge, oops. Men, snart ska vi iväg och göra lite ärenden i stan, träna, och sen blir det musik. Lite uppträde imorgon att gå igenom.

Lite bilder från igår. Tack alla inblandade! Nästa år blir det 3-dagars med camping, utan tvekan.


Trying to be serious..


Failed. ♥


Mycket folk.. dubbelt så mycket på kvällen sen. Ni skulle sett när Kiss spelade. Wow! 


I väntan på Sonata Arctica..


Yeah. Känner medlemmar i Kiss!
 
 

SWEDEN ROCK!

Här kommer vi!


Sova tidigt?

Godkväll.

Idag ska jag försöka sova hyfsat tidigt (går sådär...), för imorgonbitti åker vi mot Sweden Rock festivalen. Kommer vara där under hela torsdagen så uppdateringarna blir väl mestadels helt enkelt om musik. Ska gå på hela 10 konserter. Från kl 11.30 till sista som slutar 01.30. Är så TAGGAD!

Ska göra iordning lite färdkost till imorgonbitti, sen göra allt i min makt för att försöka bli det minsta trött.. önska mig lycka till.


Liten bild på oss från igår när vi var ute i trädgården och fotograferade.. var så mysigt.

Full fart

Går bra här. Testar nya kameran och experimenterar lite. Nästa vecka, ett sista möte sen påbörjas inspelningen på riktigt. Jag är så lycklig. Att ha ett skivbolag som Cardiac Records som är som min andra familj är väldigt guld värt. Har verkligen blivit skonad i denna branschen. Ni är bäst! ❤️


Uppe med tuppen

Hade så svårt att somna igår. Blev rätt sent, och skulle upp tidigt idag. Skulle skjutsa iväg pappa en runda och det gick toppen!

Sitter nu med en kopp kaffe i hand och ska snart iväg mot Borgeby där vi ska ha möte med bolaget och kolla de sista grejerna inför musikvideon. Spännande värre. 

Har fått ihop en del statister redan till musikvideon, jätteroligt med ert intresse. Behövs någon mer, så är det intressant så bara mejla mig på [email protected]

Ska strax sticka iväg här. Vi hörs sen! :)


Fotografering!

Vilken underbar dag jag har haft. Den har varit effektiv men ändå avslappnad, inte låtit någon stress hinna ifatt mig idag inte.

Jag och Rikard tog en spontan liten fotografering i trädgården när vädret var som finast, och det blev faktiskt några riktigt fina bilder, ni kommer få se imorgon. Väldigt blandad kompott, men det är verkligen vi. Håll utkik!

Ska snart försöka sova. Ska upp tidigt imorgon, ska skjutsa iväg pappa och på förmiddagen sticker vi till möte med skivbolaget och ska även testa de sista små teknikgrejerna inför inspelningen av musikvideon. Spännande värre.

Här får ni en bild på mig från idag iallafall.. Tyckte den var finare i svart och vitt. Blev fint ljus på huden och även ögonen i dagens sol.

Ha en fortsatt fin kväll allihopa. ♥
 

Oförskämt

Vädret är verkligen helt oförskämt bra. Man mår verkligen toppen.

Snart ska Rikard iväg mot sitt jobb, och jag ska slå mig ner och jobba med musiken. Ska även förbereda inför mötet med skivbolaget imorgon. Sista som ska göras nu innan det drar igång!

Ska göra lite mat nu, så vi hörs sen. :)


Tisdag

God förmiddag!

Har suttit och jobbat lite nu under morgonen, svarat på mejl osv. Idag har jag ett kort schemat över vad som ska göras, men kommer ta hela dagen ändå. Gymma och ÖVA. Blir repetition hela dagen, och ikväll ska min bättre hälft iväg och jobba. Då ser jag till att jobba med ett annat projekt (fortfarande hemligt..).
 
Satt och kollade in lite skor nu även under morgonen.. har såklart inte råd att köpa något nu, men seriöst, dessa skorna nedan. Jag dog lite inombords. Tänk dem väl på foten.. med snörning, spets, och den klacken? Dregeeeel...
 

Statister sökes!

Vilken lång dag det råkade bli, men har ändå hunnit med en del. Har nyss avnjutit en väldgt god middag, och ska sätta mig och jobba nu med musiken.

Men innan jag gör det måste jag berätta lite och ställe en fråga till er!
 

Vi håller på med musikvideon, och snart så kommer det vara dags på riktigt att spela in alltihopa. Det blir en rätt stor produktion, hög kvalité och en himla bra berättelse för er. Men, jag kommer ju behöva statister.

Det vi fattas nu tills vi börjar, (inget officiellt datum att släppa nu för början av inspelningen, men inom en väldigt snar framtid), är 4 män och 2 kvinnor, får gärna vara ca 160-180cm långa. Scenerna ni kommer medverka i är inget avancerat överhuvudtaget, men ni kommer verkligen behövas. Utan er blir det liksom inte samma sak!

Mejla mig på [email protected] för att få veta lite mer om uppdraget. 

Om ni tror att ni känner någon som kan passa, bara dela detta blogginlägg vidare. Det kommer behövas väldigt snart som sagt, så all hjälp uppskattas.

 

Mot banken!

Nu ska vi in till banken och lite andra ärenden. :)


Ny vecka

Ny vecka är igång och det blir mycket musik denna vecka. 

Kommer bli mycket övning, fixa rekvisita till musikvideon och snart är vi igång på riktigt. Ska snart in till banken, gymma, äta lunch i solen (ska göra hemmagjord kycklingsallad, mums!), och resten av dagen blir musik. 

Så vi hörs lite senare helt enkelt. Håll utkik under dagen, kommer nämligen lämna er en liten förfrågan senare. Har med musikvideon och ER hjälp att göra.

Puss sålänge! ♥
 
 

Inspelning

Gymmet gick toppen, blev riktigt taggad och det mesta kändes lite lätt idag. Väldigt skönt!

Sen en sväng till mina föräldrar och drack lite kaffe. Just nu sitter jag i vårt sovrum och spelar inte lite smågrejer, har det väldigt mysigt. Snart färdig hoppas jag, men perfektionist som man är så fastnar man alldeles för lätt här.. och tiden bara flyger. 

Idag får jag försöka lägga mig tidigt, vi ska upp imorgonbitti och köra konditionspass utomhus om vädret tillåter, men vad jag kunde se ska vädret bli riktigt fint nästan hela veckan.. hoppas!


Tack!

Tack till fina Malin och Johan för en härlig dag. Vi har grillat, planerat bröllop och lekt med deras son Levi. Underbara unge! Haft en riktigt härlig söndag. Nu blir det gym dock innan vi ska hemåt och syssla med musik..


Trevligt umgänge

God dag allihopa!

Är i skrivande stund på väg mot lödde för att träffa Malin och Johan. Vi ska planera lite mer inför deras kommande bröllop i juli. Sen ska vi grilla om regnet håller sig borta, så ska bli mysigt. Ikväll väntar gym och övning på musik, så har att göra.

Men vi hörs sen, får se om grabbarna klarar av grillen idag.. Mohaha.


Bio

Efter en lång dag lyxar vi till det med bio. Sista Hangover står på schemat, spännande.




Dop

Idag har vi även hunnit med ett dop. En liten sötsak som ska heta Vincent. Gullunge! Titta så söt!


Jobb!

Lördagen är här, och vi ska jobba en liten stund, sen blir det träna och ikväll ska vi faktiskt på bio och se sista Hangover filmen. Ska bli riktigt mysigt.

Nu ska vi iväg och jobba lite, så vi hörs senare! :)


City

Jag blev intervjuad inför den sista Landskrona City tidningen som blir av, då den tyvärr kommer läggas ner. Sista exet var idag, och jag fick tyvärr inte själv tag på någon. Men, det mesta finns ju på nätet! 

Så om ni klickar er in HÄR och väljer den 31 maj, så kommer ni hitta artikeln om mig efter några få sidor. 

Blev en lång dag för oss, men allting har gått så himla bra. Ny dag imorgon, nya tag och lite mer jobb! 

Godnatt ♥
 
 






RSS 2.0