Piercad!

Nu är jag åter hemma igen. Grillandet denna valborg ska snart påbörjas, och jag har varit hos Heartbreak Tattoo och blivit piercad.

En piercing som inte kommer att synas förrän i sommar då pga. mitt nuvarande jobb, då den sitter i ansiktet. En s k septumpiercing. Jag kommer att ha i en ring när den är läkt, men den kommer vara väldigt liten så det kommer inte vara en typisk tjurpiercing då jag själv tycker att det kan bli too much beroende på människa och ansikte. Jag har ett lite speciellt ansikte och jag kommer inte att passa i en alltför stor ring där, utan det kommer bli en liten, liten som bara kommer skymta till. 

Den kommer som sagt inte synas på rätt länge, men Rikard dokumenterade såklart processen hos Heartbreak Tattoos duktiga piercare Nettan. Hon är otroligt professionell och allting går så smidigt. Gjorde det ont? Det stack till och man kände ju såklart nålen gå igenom, tårar började rinna pga. tårkanalen, men man överlevde och man skriker inte ens till. Min chestpiece som vi gjorde på 8 timmar dock.. DEN gjorde ont. I hela 8 timmar låg man där och undrade varför man låg där.. men det var värt det after all.

Nu ska jag göra iordning en god keso med salladslök, sen ska vi ut och grilla. Vi hörs imorgon, ha en otroligt fin valborg allihopa.

Förresten, gå in HÄR för att komma till Heartbreak Tattoos hemsida som jag även frontar! Bästa studion.


Sötaste Nettan tar väl hand om en.. Sjukt duktig! 








...

Är så nervös. Vad har jag gett mig in på? Haha. På väg mot Lödde med Rikard nu. Ni ska få se sen. Herregud!!

Bruden här nedan har något med det att göra iallafall. Hon om någon garvar idag..


Sista sekunden.

Är ute lite i sista sekunden här, men idag blir det nog en underbar valborg.

Lovade regnet här kommer nog inträffa med tanke på de mörka molnen jag skådar i min ögonvrå, men mot kvällen ska det spricka upp igen, lagom tills vårt firande.

Här på gården vi bor nu är det en tradition att alla tar med sin egen mat och dricka, också grillar man tillsammans och bara har det riktigt trevligt. Hoppas det är lagom varmt ikväll iallafall så man slipper stå och huttra.

Nu ska jag snart bli körd till jobbet, det ni! Sen i eftermiddag händer det något annat.. spännande, men nervöst. Ni lär få se, tro mig.

Puss sålänge! ♥
 
 
 

Gym!

Nu är vi på väg mot gymmet. Fick åka inom Gymgrossisten i Malmö för Rikards protein var slut. Huvudvärken är lite bättre, men tänker träna för jag vet att jag mår så mycket bättre. Behöver ju inte kötta fullt ut.

Köpte för övrigt Johannesört innan, något inom hälsokost. Ska dämpa oro, hjälpa till lite vid sömnbesvär osv. Hoppas det hjälper, nu är det dags för en hel natts sömn. :)


Huvudvärk..

Började få världens huvudvärk under tiden jag var på jobb idag. Så otroligt drygt. Vill kunna gymma idag! Suck.. Ska in till stan och handla lite huvudvärkspiller och Johannesört (har hört att det ska vara bra för sådana oroande människor som mig), och sen hem och äta lite. Mår jag bättre senare ska jag definitivt träna då istället, hoppas det går över, vill inte vara mer hängig nu! 

Förresten, glömde berätta att vi var och käkade på min gamla arbetsplats Lucy's igår. Det blev god kycklingfajita till oss båda, och bara för att, så avrundade vi med milkshake. Så otroligt gott! Vi hade det trevligt, och vi stack till Maxi för att handla lite och som vanligt när Rikard är med så spårade det ut lite när han hittar roliga prylar...


Fråga inte.. Rikard hittade något plastlock på Maxi. Jag kissade nästan på mig av skratt!




 

MÅNDAG!

Måndag återigen. Försöker sitta här och peppa mig själv lite inför veckan som är på gång. Vet inte exakt allt som händer idag då, men gymmet ska det bli i vilket fall som helst.
 
Tills vi hörs igen lite senare, en ny bild av Photo By Gedda med underbara kläder från Maebelle Latex
 
 
 

Hmm..

Varit en lång dag. Ska snart sjunka ner i soffan och vänta på att bli ordentligt sömnig och sen lägga mig. Jobb imorgon igen. 


Denna veckan har varit lite upp och ner, men är pepp nu inför kommande vecka. Då händer det en hel del grejer kan jag lova. Från fotograferingar, till småland till valborgsfirande. Lovar att vara lite mer aktiv då än vad jag varit nu denna helgen, har varit lite off.. 

Men nu laddar vi upp, måndag imorgon, fint väder utlovas. Japp! ♥

Kör en bild av duktiga Leo Erdfelt från Landskronagalan 2013. Där man verkligen trivs som bäst, på scenen.. med massa musik, duktiga musiker, rök, lampor så man inte ser någonting.. Kärlek. 
 
Med på bild är Anki Nilsson.

Photo By Gedda.


Photo By Gedda.

Solig söndag

Vilket otroligt väder det är! Så skönt.

Jag sitter i bilen på väg mot lödde med Rikard. Han ska hjälpa sin far inne på Byggmax, och jag hängde på gör att kunna gå och kika lite på center syd istället.

Vi har funderat på bio ikväll, båda vill ju se nya Iron Man 3, vore så coolt. Hoppas det blir av!

Spelningen igår för vår fina vän Mimmi gick jättebra. Det var underbart att få bidra med lite musik till någon som älskar och uppskattar musik som hon gör.

Senare kommer det upp ännu em bild av Photo By Gedda.. Håll utkik.




Nu kör vi!

På med klänning, klackar och rött läppstift så kör vi! Önska oss lycka till!

Puss <3


Soundcheck!

Nu är vi på väg mot soundcheck inför kvällens spelning. Laddat upp med en god lunch, humöret är på topp och är riktigt taggad!


Ny bild från Photo By Gedda

Haft en lång och härlig morgon med stor, god frukost. Nu är jag enormt laddad inför dagen. Blir gym nu, och senare idag ska vi iväg på soundcheck och ikväll blir det en spelning. En underbar bekant har födelsedag idag och det ska firas med stor fest och massa musik. Så vi ska spela där i ca 20-30 minuter. Ska bli riktigt trevligt. 

Fick massvis med bilder av Photo By Gedda igår.. tänkte nu när jag ska iväg och träna så slänger jag upp en utav dem alla nu iallafall. Hoppas ni tycker om dem! 

Photo: Photo By Gedda
Latex: Maebelle Latex
 
 

Odium Clothing

Nu innan läggdags, efter en fantastiskt bra dag, så tycker jag ni ska kika in på Odium Clothings nya hemsida!


Uppdaterad, smidigare, snyggare.. Fantastiskt bra, roligt! Ni hittar den HÄR!
 

Proppfull..

Efter jobb blev set frisören, sen gym och sen direkt hem för att laga mat. Så har varit lite inaktiv här idag.

Men, vi lagade hemmagjorda hamburgare nu när vi kom hem.. Alltså ÅH så gott! Känns som om jag har ätit för hela helgen. Tre burgare. Typ 100grams burgare dock men ändå.. Så sjukt mätt! Men värt det. Nästa veka blir det ändå väldigt strikt och snål mat hela veckan.

Nu ska vi titta lite på film för att sen övergå till att öva på lite låtar.. Dundermysig fredag!


Freeeedag!

Det är fredag, lön på kontot och dagen ser ut till att bli underbar trots det regn som uppenbarat sig utanför..

Vi firar lite " snart - helg " med en ny bild från Gisela Ackerup tycker jag. För Maebelle Latex. Fantastisk klänning.. vill haaa! Får inte glömma, alla fina tatueringar gjorda av Malin på Heartbreak Tattoo.
 

Jag kan själv!

Ja.. rubriken talar för sig själv. Jag kan själv!

Rikard skulle iväg på jobb ikväll, och imorgon blir allting så otroligt tight med tid efter jobbet då vi har en del saker att öva på under eftermiddagen, men vi behövde verkligen storhandla nu när lönen kommit in.

Klart och gjort, jag stack själv. Älskar Willy's, man får verkligen enormt mycket för pengarna. Fick en hel kundvagn med MASSA mat för 1200kr. Överkomligt. Jag bar allting själv, packade upp allting själv.. om än det kostade mig någon tår. Gjorde ju såklart det klassiska misstaget och trodde skåpsdörren var stängd. Saker trillade ur kylen och katterna gick bananas ( det ÄLSKAR plastpåsar... ), och jag reste mig med all kraft och slår i mitt lilla huvud i skåpdsdörren ovanför.. var väck någon sekund, sen kändes det som om hela ansiktet blev förlamat. Sjukt, det gjorde såååå ont.

Men, jag överlevde. Här sitter jag mätt och belåten och är nöjd med dagen. Tillagade väldigt goda köttbullar ikväll med, och imorgon kommer vi festa till det ordentligt med hemmgjorda hamburgare. Nomnomnom. 


Imorgon får ny ytterligare en bild från Gisela Ackerup, fick även ett mejl nyss med massa latexbilder från Photo By Gedda. Kommer upp någonting under helgen.. 

Nu säger jag godnatt. Fredag imorgon. Woohoo! ♥

Lovely!

Vilken fantastisk dag det är. Vädret är så underbart, och allting har gått superbra. 

Begravningen var jättefin, och ett tag efter det så stack vi och gymmade. Gick hur bra som helst, man blev riktigt taggad. Så nu är jag återigen hemma, men ska snart bege mig iväg och storhandla.. själv! Rikard ska jobba. Är nästan lite rädd. Folk brukar ju sucka och stöna när någon stackare storhandlar själv och måste packa ner allting.. Idag kommer jag vara den, om nu någon som läser här är på Willys i Lödde och det råkar vara någon som storhandlar själv, IT'S MEEE! 

Fick mig ett gott skratt imorse. Rikard hade tagit en bild på yngsta katten som just nu mår lite halvdåligt, och.. kika gärna på hans blogg för att höra hur allt gick till imorse. Ni hittar den HÄR!

Tyckte bilden bara var så otroligt rolig. Haha! 
 

Nya bilder

Dagen började med lite kaos här hemma, min lilla katt har börjat spy upp det mesta återigen, men jag försöker avvakta lite, hon mår så bra i övrigt och har god aptit, hon får bara inte riktigt behålla allt.. Vaknade av att den lille stod och hulkade, stackaren. Så, inte många timmars sömn MEN det kommer bli så bra idag ändå.

Är inte och jobba idag, ska nämligen iväg på en begravning vid kl 13, sen efter det när allt är färdigt blir det gym lite snabbt, sen ska Rikard iväg och jobba. Då ska jag passa på att vara hemma och bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon då det är fredag. Så skönt! Veckorna går bara läskigt fort får jag säga.
 
Fick iallafall lite bilder mejlade till mig igår från bästa Gisela Ackerup från vår senaste latexplåtning. Tills vi hörs igen lite senare, får ni se en utav dem.
 

 

Underbart..

Är hemma efter en lång dag. Hade det fantastiskt med Malin. Längtar SÅ mycket till deras bröllop i sommar. Ska bli så spännande.. det kommer bli så vackert. De är ett så fint par Malin och Johan. De hör verkligen ihop. 

Nu ikväll sitter jag och övar bara, samlar lite inspirationsbilder till lite fotografer jag har kontakt med och försöker få styr på idéerna man har i huvudet. Ibland tänker man så mycket och använder hjärnan så kreativt att en huvudvärk gärna exploderar i skallen. Nästan lite jobbigt, men man älskar det ändå. Konst i alla olika former är livet.

Ska fortsätta med mina sysslor, men vi hörs imorgon. Då är det begravning vi ska på, ska även sjunga där, sen bär det av mot gymmet för att äntligen få träna ordentligt efter två vilodagar.

Ha en fin kväll alla. Vi hörs imorgon igen. ♥



Brudklänningar!

Är med Malin i Malmö och provar brudklänningar. Inne på Palm Design just nu.. Velat gråta hela tiden typ. Hon är ju SÅ vacker! Åh!

Men.. Blir inga bilder på vackra Malin.. Hennes blivande får ju inte se klänningen! ;)


Godmorgon!

Härligt att vakna och höra fåglar kvittrar och se att solen är framme återigen!

Idag direkt efter jobbet kommer jag sticka mot Malmö med min kära Malin för att kika på brudklänning till henne. I'm so excited säger jag bara, så roligt det ska bli.

Dock är jag lite sen redan så får säga hej, och hejdå och vi hörs senare! 


Inte riktigt som man tänkt sig..

Mötet inne i stan gick hur bra som helst. Kan inte berätta någonting ännu, men det kommer, det lovar jag. Ska bli riktigt roligt och jag är så pepp!

Efter mötet så tänkte vi gymma, väl på gymmet ser en viss Herr Ekberg att han glömt sina gymbyxor... IGEN! Andra gången på typ 2 veckor, haha. Men, jag har visserligen enorm huvudvärk men tänker inte sitta i soffan för det. Får bli en powerwalk på ett par kilometer istället. Bättre än inget, bara så störande att det blåser så sjukt mycket! 


Möte!

Jobbet avklarat, nu mot möte i stan! :)


23 april '13

Godmorgon. 

Sitter fortfarande lite yrvaken här framför datorn, ska snart bege mig iväg. I eftermiddag blir det ett möte inne i stan, ska bli väldigt roligt och spännande, hoppas på att få dela med mig av det snart (!), och sen efter det blir det träning. 


Längtar som tusan till imorgon, då ska jag och min fina vän Malin som skapat alla mina fina tatueringar, iväg till Malmö för att kika på brudklänning till henne. Jag ska vara brudtärna på deras bröllop i sommar, och det är dags att börja bestämma sig. Så blir en heldag där efter jobbet, spännande. Hade jag själv gift mig hade jag ju helt klart valt lite mer åt det gothiska/romantiska hållet.. Lite morgoninspiration!

Första bilden är från Odium Clothing. Fantastisk klänning... 









 

Övning!

Varit inne i stan på lite ärenden, och nu i eftermiddag har vi bara övat här hemma. Har lite små spelningar på schemat som måste övas till, om folk bara visste hur mycket tid man lägger.. Visst, nu är jag perfektionist och vill ha det perfekt också, men jag menar, det är ju det minsta man ska förvänta sig på t ex ett bröllop, eller hur? :)

Nu är vi iallafall färdiga, ska ut och gå en runda, sen hem och äta kvällsmat. Haft en så jobbig måndag med huvudvärk, enorm trötthet.. försöker avvänja mig från kaffe, min stressmage mår inte alls bra av det. Men jobbigt att avvänja sig! Galet! Men, imorgon är en bättre dag. 

Helgon.se gjorde min dag iallafall, puss på dem för det! 


En rolig nyhet!

För många, mååånga år sen blev jag medlem på en hårdrockscommunity som heter Helgon.se. 

Det är där man har hängt i många år och skaffat sig en hel drös med hårdrockskompisar och även kontakter inom musik. Jag hänger där än! För ett litet tag sen läste jag om en bildtävling de hade som handlar om framsidan. De har lite olika bilder som skiftar på framsidan varje gång man ska logga in, och jag missade nästan tävlingen. Skickade iväg en bild av Amanda Stiverius och tänkte inte mer på det. Inte ens sett att det varit omröstning! Så igår fick jag ett trevligt mejl att jag hade blivit en utav de som var utvalda och får pryda hemsidan. 

Som sagt är det olika bilder det skiftar mellan, och för mig är det en stor ära att få vara med på framsidan.

För att ni inte ska missa det tog jag en print screen så ni får se det. Superroligt!





Måndag!

Godmorgon!

Helgen går alltid alldeles för fort, och här sitter man nu igen, måndag. Idag har jag enbart övning på mitt schema inför kommande spelningar denna veckan, vilket ska bli väldigt roligt. Har vilodag från gymmet också, så en sak mindre att tänka på. När vi var på gymmet igår kom vi på att det var ju sjätte gången vi var där den veckan! Blev bara vilodag på torsdagen, haha. Så det kan bli!

Har en jätterolig nyhet att berätta för er, ska bara kolla upp en liten detalj till innan jag berättar men jag är nostalgisk, väldigt glad och det är en stor ära för mig. Kika in senare för att se vad det är, uppdaterar i eftermiddag. Kan knappt bärga mig! IIIH! 


Ha en toppendag sålänge alla! ♥
 
Amanda Stiverius
 
 
 

Lugnt..

Vi drog in till gymmet efter att ha varit i stugan. Blir superfint där! Jag städade iordning badrummet och fixade med toaletten och lite sådant, längtar verkligen till sommaren. Ska spendera mycket tid där. 

Gick sådär på gymmet idag. Är så sjukt trött, och idag har man ätit lite dåligt, sovit lite sisådär.. ja, många faktorer men vi fick mycket gjort där, och sen gick vi ut på en lite längre runda ner om havet och fick lite frisk luft också. Snart är det middag, och nu när det blev ändrade planer ikväll så ska jag faktiskt bara ha egentid. Ska ligga på soffan och inte göra alltför mycket faktiskt. Min hjärna är igång 24/7 känner jag med allt, så ikväll ska jag nog helt enkelt vara lite off och bara vara.

Ha en fortsatt fin söndag alla. Ny vecka imorgon, då kör vi! 

 

Jobb!

Min blogg.se app vill bara inte fungera, väldigt störande!

Men, iallafall så är det söndag, solen skiner och jag är ute i stugan med mina föräldrar och jobbar lite. Finns alltid någonting att göra!

Videoinspelningen i eftermiddag blev inställd, så blir förflyttad fram till någon eftermiddag nästa vecka helt enkelt. Så istället ska jag in och träna ben och axlar lite senare när jag är färdig här.

Dags att ta tag i jobbet här igen! Ha en fin solig dag! :)

 
 
 
 
 

Ego Estetica

Var på ett supermysigt event innan i Helsingborg på nya Ego Estetica.

När jag fixade min näsa (med filler istället för att operera), så gick jag till Leena Hagert på Artek Estetik. Leena har valt att gå vidare och överlämnar hela kliniken till två fantastiska kvinnor vid namn Charlotta och Lena, som idag hade nyinvigning av det hela. Jag blir alltid lika väl omhändertagen hos dessa människor, och kan bara varmt rekommendera dem. Det kommer komma upp lite erbjudanden här på bloggen för ER skull, så håll utkik! De fixar allt från näsor, läppar, rynkor. De jobbar med Juvéderm som går att forma och fylla ut lite hur man vill nästan. Vet en hel del tjejer som dessutom fixat sina käkar med det med fantastiska resultat. 

I vilket fall som helst så vill vi ju såklart önska Lena och Charlotta lycka till. De byter namn till Ego Estetica ( har fortfarande gamla annonsen kvar här till vänster fram tills den nya är klar), och priser m.m kommer vara detsamma som förut, men som sagt med lite erbjudanden som kommer då och då. 

Vi blev bjudna på dricka, snittar, och trevligt bemötande under eventet och jag hade det väldigt trevligt tillsammans med Malin. Vi avslutade med att gå och ta en kaffe ihop för lite mer privat umgänge. 

Nu får ni en liten bildbomb, själv så ska jag grilla, äta mat och ikväll ska jag planera lite inför fortsättningen av inspelning imorgon.

Besök gärna Ego Estetica HÄR, då kommer ni till deras gilla-sida på facebook där alla nya uppdateringar finns med erbjudanden, utbud osv. Gilla, gilla, gilla! 



Jag och min vackra vän Malin. Kika på deras tatueringsstudios hemsida här där jag finns på framsidan!


Vid väntrummet på ovanvåningen. Massa information! Superbra.
 

Här är själva rummet för behandlingar.. de har gjort det supermysigt med all inredning. Retro vs modernt!



Det bjöds på dricka av alla olika slag..

Här har vi första väntrummet på nedanvåningen.
 
 

Underbar inredning.




Ebbas fik var tyvärr stängt kl 16, så vi tog in på ett utav de snyggaste Espresso House jag besökt precis mittemot.




På väg!

Nu har jag mött upp fina Malin! Nu drar vi mot Helsingborg.


Lördag

God förmiddag gott folk.


Jag har precis avnjutit en stor, lång frukost. Så himla lyxigt. Det är lördag, och som vanligt har man lite på schemat. Ska träna nu snart, sen kl 15 så ska jag på ett event och drar med mig min kära vän Malin (tatueraren).

Ni kan se här till vänster, ett företag som sponsrar mig som heter Artek Estetik. Den kommer snart att uppdateras då de har fått nya, fantastiskt trevliga och duktiga ägare, och har bytat namn till Ego Estetica. Så idag har de nyinvigning med ett lite piffigt event, ska bli jättetrevligt. Ni ska få se hur kliniken ser ut, och även de nya ägarna såklart. Längtar verkligen! 

Senare efter det ikväll så blir det planering inför imorgon, då blir det filmning stor del av dagen, och det kommer bli så bra. Underbar helg framför mig!

Uppdaterar senare med massa bilder, ni får en från imorse när jag hittade min katt ovanför kylskåpet. Hon såg lagom förvånad ut när jag kom på henne.. alltid ett äventyr med den lille.
 

Ny header!

Ja.. rastlös som man är, så drack jag upp kaffe efter en stund och begav mig hemåt. Här sitter jag och har lekt lite i photoshop och ville ha en ny header. Tycker det är kul att förnya sig.

Vad tycker ni? Headern längst upp är bilden från min och Photo By Geddas plåtning, och nya fina profilbilden till vänster är tagen av fantastiska Gisela Ackerup i en latexdress från Maebelle Latex.

Godnatt ♥
 
 

Saktar ner..

I skrivande stund sitter jag i en skön soffa hos mina föräldrar, levande ljus på bordet, en kopp kaffe och en kelig hund.

Skönt att för en gångs skull varva ner lite. Har lite grejer imorgon igen, bland annat ett event som jag ska på med lite mingel. Ni kommer få uppdateringar imorgon om det såklart.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och njuta av att det är fredag!

Ha en fin kväll! ❤️


FREEEDAG!

Wooop woooop. Det är fredag! Så skönt.

Imorgon ser jag fram emot en lång sovmorgon, härlig tanke det där. Men idag är det ju fortfarande fredag, och idag ska jag på gymmet återigen efter en vilodag. Ska bli riktigt skönt.

Har ni något roligt planerat en fredag som denna? Vädret ser ju även det lovande ut. Underbara känsla!


Maebelle Latex

 



Gisela Ackerup

Ikväll kommer ni få en bild på hela den vackra latexklänningen från Maebelle Latex. Just nu, så får ni en där jag och Gisela lekte lite vid en fin vattenfontän och med den fina blomkransen på huvudet. Ska åka in till stan strax, ska till frisören och förhoppningsvis efteråt om solen tittar fram lite mer, så blir det en kaffe på en uteservering.

Ni är varmt välkomna att skriva en kommentar om vad ni tycker om bilden. Tycker Gisela är fantastisk! 


Torsdag

Torsdagen är här. Jag har inte alldeles för mycket planerat idag vilket känns lite väl förtjänt, och kommer ta min dag som den kommer. Vet iallafall att jag ska till frisören och fixa håret! 

Fick mejl från Gisela Ackerup igårkväll, hon hade fixat lite bilder från vår latex plåtning. Mot slutet av plåtningen fotades jag tillsammans med assistenten och även en tjej som vill modella, Johanna, mest för skojs skull. Men jag tyckte det blev himla bra! 

Så latexbilder får ni se senare, idag vill jag börja dagen med en fin bild på mig och Johanna. Det är latex, vit klänning, romantiskt, blomkrans i håret, kärlek, harmoni.. älskar kontrasterna! 

Klänningen jag har på mig kommer från Maebelle Latex. För att komma till deras webshop, klicka er in här!

Tack till fantastiska Gisela Ackerup!
 

Tattoo

Med lite fokus på tatueringar, och en sjukt bra fotograf. 

Bästa Photo By Gedda. Gilla hans sida HÄR!


Härligt!

Hemkommen från jobbet denna soliga och varma dag. Det är ju bara så fantastiskt!

Ska slänga i mig lite ris nu, sen ska vi iväg och kolla igenom de delar av filmningen vi gjorde i helgen och fixa lite med det, fortsättning följer nu denna kommande helg. Det är verkligen så roligt. Som en dröm. 

Sen ska vi gymma, sista dagen innan vilodag imorgon. Riktigt härligt, satsar på rygg och biceps idag.. träningsvärk imorgon. Fint är det! :) 


Onsdag

Godmorgon. 

Har ni också nätter där ni drömmer så extremt mycket? Jag gjorde det inatt, och jag tror jag får skylla på Aftonbladet. Ska påminna mig själv om att inte läsa aftonbladet det sista jag gör innan jag ska sova. 

Idag är det onsdag, galet som tiden flyger iväg egentligen, snart är det ju helg, igen! Haha. Så idag blir det att jobba, sen ska jag iväg på ett möte direkt efter jobbet och efter det ska jag köra och gymma tänkte jag. Ska ha vilodag på torsdag. 

När jag stod och gjorde mig iordning nu för en stund sen förresten, så hörde jag ett kraffsande ljud och förstod att det var katterna, men det lät lite.. metall kan man säga. Tog mig några sekunder, antingen av tröghet eller trötthet, att fatta att ena katten faktiskt var inne i tvättmaskinen.. tur att jag inte drog igång en tvätt under min morgontrötthet. Dem slutar aldrig överraska, men det var den yngsta också och hon är på riktigt lekhumör nu på morgonen märkte jag.. hujedamig. 

Ha en fin onsdag, vi hörs senare! ♥ Mjau! 
 
 

LL Dance Studio

Vilken lång dag! :) 

Genrepet gick jättebra, och jag är så stolt över mina elever. Känns lite ovanligt att inte vara den som är lite nervig och ska upp på scenen, utan den som står nedanför och coachar.. rätt häftigt känsla. 

Är stolt iallafall, och sen är jag dessutom stolt över att få vara både lärare och elev på LL Dance Studio. Lina är en kvinna med många järn i elden, och idag fick man se många utav de andra klasserna som hon har dans med.. alltså WOW. Jag bara blev helt tagen. Så många duktiga barn, ungdomar, vuxna.. helt galet. Är så stolt över Lina som är en sådan entreprenör, full av kraft och gör så mycket för SÅ många ungdomar.. helt fantastiskt vilket arbete hon lägger. 

Besök gärna hemsidan och kika på vad det finns för klasser att välja mellan, finns verkligen hur mycket som helst. Ni hittar sidan här!

Godnatt på er, ha en fortsatt fin kväll. ♥
 

Genrep!

Nu bär det av mot Kävlinge för helgens konserter på LL Dance Studio! Är så oerhört trött, och när jag nu ska dra hemifrån hittar jag min ena katt helt utslagen i soffan och sover som en gris.. Lyxigt! Haha! :)


Gym!

Alltså, vilket väääääder! Så sjukt underbart. Blir helt lycklig i hela kroppen!

Har jobbat färdigt, och såg att ute i min fina stuga blommar det för fullt. Våren är ju äntligen här, vägrar väderdepp fram tills i höst.

Nu; gym!


Skapande väder.

Godmorgon.

Det är grått, mulet, regnigt.. vet inte om det är kallt ute, men man ser inte så värst mycket. Fast att jag som sagt uppskattar mitt jobb så är detta en typisk innesittardag där jag bara hade velat skriva musik. Det är magiskt, läskigt men ändå vackert väder. Ändå dras mitt humör ner såklart, jag vill ju att sola ska titta fram så man kan gå en runda och höra fåglarna kvittra.. men vissa dagar ska vara precis såhär, då flödar inspirationen och kreativiteten till tusen! 

Får se om jag hinner någonting lite senare. Ska jobba, träna, och sen iväg till genrepet för mina elever inför helgens kommande shower på LL Dance Studio! 
 
Dags att bege sig.. såhär ser det ut utanför huset just nu.
 



 

Thyme for Ginger

Ni vet, vissa dagar när man försöker se saker och ting positivt, men det känns som om allting går emot.. känner ni igen dem? Det vet jag att ni gör. Man liksom försöker och försöker att vara positiv, men det känns som om man blir nedslagen hela tiden. 

Dock, vissa av dessa dagarna finns det människor som verkligen förgyller, eller små händelser som bara får en att må toppen på två sekunder. Det händer faktiskt, och man ska vara så tacksam.

Efter att ha gått långa promenader ( ja.. blev två stycken! Var ju så skönt ute! ), så får jag besök av min fina svärmor som överraskar mig med en gåva. Hon hade varit med i en tävling på bloggen Modern Mom, där man kunde vinna en väska från Thyme for Ginger, och andra pris var en overkligt snygg plånbok. Hon går och vinner plånboken banne mig, haha! Hon hade skrivit att hon ville vinna den till sin svärdotter osv, och hon tyckte den passade min stil så bra så jag fick den. Den går loss på över 500 kr annars, är handgjord i äkta mocka.. Min är den blå/grå här nere på bilden och är så snygg. Fin färgklick när jag då oftast bär svart, när det än är liksom..

Tusen tack fina Susanne. Jag blev så glad och jag känner att jag aldrig kan tacka nog när jag får saker och ting sådär. Tusen, TUSEN tack. Massa kärlek ♥
 

Såja!

Dagens uppdrag avklarade. Nu ska jag belöna mig själv med en lång promenad i ett fantastiskt skönt väder!


Planer

Nyss hemkommen från jobbet och fått i mig lite energi inför gymmet. Har en hel del att göra idag inför denna vecka som jag insåg inte alls blir så lugn. Men, med bra planering löser det mesta sig! :) 

Hör av mig senare, nu drar dagen igång ytterligare en gång! ♥
 
 

15 april 2013

Godmorgon.

Då drar en ny vecka igång igen. Solen verkar gömma sig ännu utanför, och jag ska snart sticka iväg till jobbet. Idag är nog den enda dagen jag inte har någonting planerat efter jobbet denna vecka, så ska unna mig hård träning och en ordentlig middag... Föregående veckas middagar blev lite ostabila kan man säga. Men, så blir det ibland, men fick känna på det igår då yrsel slog till på kvällen, rätt hårt också, men mår bättre nu förutom trötthet. 

Denna vecka blir det inga fotograferingar, utan tiden kommer läggas nu på musikvideoinspelning som kommer påbörjas till helgen. Mycket planering under veckan nu med alla detaljer, men det ska bli så roligt. Det är verkligen sjukt spännanden när det rör på sig som nu. 
 
Får önska er en fin dag sålänge. Ni får en bild från innan min plåtning med Gisela i lördags. Den obligatoriska toalettbilden inför varje shoot..  haha! Blev dock kär i klänningen från Maebelle Latex. Så perfekt. Suck! ♥
 
 
 
 
 

Slut på veckan

Varit en lång vecka, med hemskt mycket att göra, men mycket har även blivit gjort.

Härliga fotograferingar att se tillbaka till, studiojobb, inspelningar.. Massvis.

Hittade en behind the scenes bild från plåtningen med Gisela Ackerup. Det var så fantastiskt!

Ha en fortsatt fin kväll, imorgon kickar vi igång en ny vecka.


Mot slottet!

På väg mot inspelningen nu.

Ni får en snabb härlig badrumsbild, men alltid något. ;)


Kreativt

Kreativ fika med bästa Malin på Nova Lund. Här skissas det för fullt!


Härliga söndag :)

Godmorgon världen! 


Har precis ätit min frukost, sitter nu här lite snabbt innan jag ska iväg med min tatuerare och vän Malin. Ska iväg och fönstershoppa lite, ta en kaffe och bara ta det lugnt. Ska ju iväg och filma lite senare, men dagen är lång!

Solen verkar titta fram lite.. blir nog skinnjackan idag minsann. 

Visste ni förresten att jag är på framsidan av Heartbreak Tattoos hemsida? Kika in det här.
 

Trött

Gympasset tidigare ikväll var inte att leka med. Efter en lång dag är jag verkligen enormt trött, och ska snart lägga mig. 

Ska ta sovmorgon imorgon, men kl 11 ska jag möta upp min fina vän Malin (som även gjort alla mina fina tatueringar) och ta en kaffe, sen kl 16.30 fortsätter vi med filminspelning.. den jag tyvärr inte kan säga så mycket mer om! Men, ska bli roligt i vilket fall som helst.

Låter dagen avslutas med en utav mina favoritlåtar från Sonata Arctica. "Good enough is good enough". 



Hem!

Färdigplåtat för idag. Gick sjukt bra! Gisela hade med sig en annan tjej också som hette Johanna som var en oerhört söt tjej, jag föreslog när vi var färdiga med plåtningen att vi skulle ta bilder tillsammans, och hon ville! Blev så vackert. Kan knappt vänta tills jag får visa er alla bilderna, blev magiskt som vanligt med Gisela Ackerup.

Nu ska vi strax åka och träna!


Plåtning!

Nu drar iväg till Malmö för plåtning i latex och fotografen blir fantastiska Gisela Ackerup jag plåtade mitt röda latex med sist. Är så taggad!


Återigen!

Godmorgon världen.

Det är rätt gråmulet ute, men jag hoppas det spricker upp sen. Fotograferingen med Gisela kommer bli av i vilket fall som, bara frågan om vart vi kommer vara någonstans.

Ska äta lite frukost nu, sen ut till min kolonistuga och fixa lite med vattenledningarna som ska dras igång nu igen.

Innan jag börjar åka iväg, kommer uppdatera bloggen under dagen om bara blogg.se-appen vill fungera, så måste jag visa er ytterligare en vacker bild. 

Jag visade ju er att en tjej som kallar sig Zombie Devine Tattoo hade skissat av mig, och hon hade tydligen gjort en till. Helt fantastisk bild.. Hon är så otroooooligt duktig. Ni hittar sidan återigen här.
 

YEAH!

Åh, det har gått SÅ bra i studion idag. Ny låt färdig, och grunderna är inspelade. Nu ska det byggas upp från grunden och det är som sagt mycket jobb. Tänk er själva med alla symfonier.. ja det kommer bli bra. Vi är riktigt nöjda.

Nu ska vi faktiskt ta ut den sista energin vi har och träna när vi kommer fram till Landskrona. Blir sent pass, men jag har massa energi kvar att bli av med som är rent adrenalin visserligen. Vi lyssnar på Five Finger Death Punch, tryckt i oss vars en baguette och taggar till ordentligt.

Lyssna själva. SÅ bra! 
 
 

Zombie Devine Tattoo

Fick mig en lagom chock här innan idag på vägen ner till Ystad.

Finns en fantastiskt duktig tatuerare/artist i Sverige som kallar sig Zombie Devine Tattoo. Hon har tydligen ritat av mig, och kolla hur SJUUUUKT duktig hon är. Jag blev helt tagen, galet likt ju! Haha. Så fint av henne!

Tycker hon allt är värd en massa gilla för det, så in på hennes sida på facebook och gilla, hon är fantastiskt duktig. Ni hittar den HÄR!
 

Studion!

Wohoooo, jag är så pepp. Vädret är ju mörkt och ja, det är väl lite tråkigt jämfört med det fina vårvädret vi hade kunnat ha.. Men, jag blir så sjukt inspirerad av sådant här väder. Att skriva melankolisk, pampig metal blir helt plötsligt mycket lättare förstår ni. Så här sitter jag i bilen och är superpeppad och väldigt glad! 

Idag ska vi skriva färdigt ännu en låt och spela in slasken på den, sen börjar arbetet med att spela in allting från grunden. Med all symfoni och alla harmonier är det mycket att hålla reda på, men med ett bra team är det inga problem, hehe.


Hittade för övrigt hur man flippade bilderna i photoshop.. äntligen. Haha! Så trög på teknik så det finns inte. 
Men, nu blir det metal för hela slanten. Tittar in senare igen!


I will shoot you!

Godmorgon! 

Idag är det freeeeedag. Efter jobbet ska vi köra direkt ner till Ystad och fortsätta på vårt arbete med musiken. Har längtat, ska bli underbart roligt att få jobba hela kvällen.
 
Är lite trött sen igår, tar lite på krafterna, speciellt när det är lite kallt, men jag har fått lite smakprov från Gedda och det blir riktigt bra bilder.. Vill visa allt men det kommer, dock så jobbar Gedda väldigt fort så att ni lär se det snart.

Fick ialllafall vars en Photo By Gedda t-shirt till mig och Rikard av Gedda. Där fram står det "I Will Shoot You", och sen hans namn på baksidan.. Hänger ni med? Shoot = Photo shoot? Grymt snygga är dem iallafall, så tusen, tusen tack Gedda från oss, vi blev överlyckliga. 

Sen tänkte vi att vi måste ju visa er.. och vi drog igång Photobooth på macen, men det är svårt att hålla sig seriös. Både jag & Rikard flippade ut efter ett tag.. Huvudsaken är att tröjorna fortfarande är sjukt snygga, om än spegelvända pga vår kamera, men strunt i det. Vill ni ha en så gå in på Geddas gilla sida och beställ. Den hittar ni här! 







Snabba puckar!

Inte länge sedan jag sa hejdå till herr Raimo Gedda på Photo By Gedda utanför Helsingborg, men han har redan lagt upp en bild för att ni ska få se! Snabba puckar kan man ju lugnt säga..

Det var rätt kallt, men inte så farligt, men efter 2 timmar började man bli snuvig, så nu är jag äntligen hemma med en varm morgonrock och ska äntligen få hinna äta middag. 
 
Tack Gedda för en superrolig kväll! Vi hann med 2 outfits, här har ni bild på ena.

Följ Gedda och hans arbeten på hans facebooksida HÄR!
 

Latex

Nu sticker jag mot lokalerna och ska möta upp Gedda.

Här har ni en utav två outfits.. Förlåt för dålig bild, men hade tyvärr inte tid att ta fler än en, haha! Alltid sista minuten trots planering. Detta blir nog allt min favorit. Från Maebelle Latex.




Photo By Gedda

Kommer ni ihåg min fotografering jag gjorde tillsammans med Rikard förra året? Tror det var i September någonting, då plåtades vi med en gammal Cheva dessutom. Var riktigt roligt. Fotografen Gedda, har sin gilla sida HÄR

Idag ska vi utanför Helsingborg till gamla coola lagerlokaler och plåtningen kommer inkludera latex, antagligen kedjor och även fokus på tatueringar. Lär vara kallt där, för ute är det ju för tusan höst väder igen.. Men det ska bli riktigt roligt, Gedda levererar alltid. 

Blev galet sent igårkväll, och jag är verkligen trött idag, så blir 10 minuters powernap nu, sen ska jag börja göra mig iordning för kvällens plåtning. 

Kika in sen så ska ni få en liten sneakpeak på kläderna.. jag säger bara mums! 

Från senaste plåtningen med bästa Raimo Gedda. 

 
 

11 april '13

Godmorgon.
 
Blev väldigt sent för mig igår. Hade sånglektion, följdes upp av danslektion (helt slut efter all träning plus detta, haha), var väldigt roligt, och sen lite samtal med min chef efteråt. Har massa shower nu nästa helg att diskutera lite, ska bli väldigt spännande.

Men, trött är jag idag. Tyvärr en sådan dag jag hade behövt börja med en Red Bull, för den blir lååång... jobb, träning och sen till Hasslarp och plåtas av Photo By Gedda. Phew.. men, det får gå. Hoppas kaffe kan ge någon effekt idag.

Ha en fin dag! :) 





Resten av dagen

Idag har det återigen gått i ett. Slutade jobba, hem, träna.. tränade hårt idag. Lagom trött i kroppen, träningsvärken från igår ska vi ju inte prata om. Mina vanliga små lyft på jobbet kunde preciiiis genomföras, men det var verkligen precis! 
 
Nu var det snabbt hem, tog min proteinshake och Rikard har dragit iväg för att jobba. Jag ska själv iväg och hålla i sånglektioner senare på LL Dance Studio och sen ska jag köra danslektionen också, om mina armar bara kan lyfta mig, då blir jag glad. 
 
Kommer inte hinna så mycket mer idag, men kan iallafall berätta att imorgonkväll vid 18 tiden ska jag ut till gamla lagerlokaler med Photo by Gedda och plåta lite latexkläder för ett större latexföretag. Fantastiskt roligt, ser verklligen fram emot det. Kläderna är SÅ snygga. Ska inviga mina nya pleaserpumps också jag hämtade ut i helgen! :)

Tills vi hörs igen, så får ni ännu en bild från min plåtning med söta Tilda från TekPhoto.
 

10 april

Fågelkvitter, lätt dimma, tystnad.. Det är nästan lite läskigt utanför oss, men som tur är kommer det iallafall en bit var femte minut och avbryter det nästan magiska. Inspirationen flödar, vill sätta mig och skriva musik idag ju, har en massa idéer.
 
Men, ska snart iväg på jobb och ikväll väntar sånglektioner i Kävlinge på LL Dance Studio. Ska även se om jag är pigg nog för att gå på dansen. Den är underbar men jag har sovit så dåligt på sista tiden så vill försöka komma i säng hyfsat tidigt. Får se!

Har iallafall en träningsvärk från helvetet i mina armar idag.. vi körde ju helt slut på oss igår men det var riktigt skönt, och idag blir det ytterligare ett pass. O ja! :)

Ha en fin onsdag sålänge ♥


Slut

Alltså... vilket gympass! Herregud.

Vi körde triceps och bröst, samt mage mot slutet.. jag var så slut i mina armar och i hela kroppen visserligen, att när jag skulle ta av mig tröjan för att gå in i duschen gick det knappt att få av tröjan! Jag liksom orkade bara inte lyfta armen mer.. haha. Där stod jag med tröjan halvt av. Men, till slut gick det, och sen var det in till Frisören Zaidon mitt över gatan och bli omhändertagen. Finns verkligen ingen bättre än Zaidon. Han kör för det mesta drop in, men man kan boka på 0418 - 101 06 om man vill, och nu kommer han få förstärkning av en kvinna som ska vara en riktig mästare på att permanenta, styla, färga, slinga.. allt möjligt. Ska bli riktigt spännande!


Just nu står Rikard i köket och lagar köttfärssås.. har fått smaka lite av såsen och jag dog lite inombords. Alltså, den mannen kan verkligen laga mat. Man är SÅ bortskämd. Nomnomnom..

Så jag är faktiskt helt slut. Ska bara äta, ta det lugnt och sova tidigt idag. Fick sova rätt lite inatt.

ÅH! MATEN ÄR KLAR! Äntligeeeeeeen!


Gymmet!

Färdigjobbad. Mot gymmet, nu kör vi! :)




Tisdag

Godmorgon.

Jag hade sjukt svårt att sova efter mötet igårkväll. Så det blev inte många timmar inatt, men jag är ändå fortfarande pepp som bara den, haha. Så efter jobb idag får det bli att sticka och träna en sväng, tänkte köra ett lite tuffare pass idag än vanligt.
 
Sen ska jag försöka ta det lite lugnt, för imorgon drar min hektiska vecka igång på riktigt. Kommer fara och flänga resterande dagar av denna vecka, inkl söndag blir en heldag. Fortfarande bara roligt, men för min del gäller det att få till det där med sömn så orkar jag allt. 

Såg förresten att på min gilla-sida på Facebook är vi snart uppe i 400 gilla, ni som kanske följer mig här och inte där får väldigt gärna gå in HÄR och gilla sidan, så gör ni mig ännu lyckligare. 
Men, vi hörs senare så önskar jag er alla en riktigt fin dag. Jag själv laddar upp med lite inspirationsbilder såhär på morgonkvisten.. 
 
 

Möte

Åh vilket bra möte jag var med om idag! SÅ HIMLA PEPP!

På söndag kommer vi börjar lite inspelningar som har med film att göra.. dam dadadam.. spännande! Är så himla pepp. Blev überkreativ under tiden och nu efteråt känner jag hur hjärnan bara arbetar som tusan. Hur ska jag kunna sova nu? 

Hoppas det går vägen iallafall, är ju egentligen rätt trött.. hehe. Önska mig lycka till. Ska försöka lägga mig nu!

Godnatt och tack för idag alla inblandade! ♥
 

Foto: TekPhoto

Lund

Taggar till och lyssnar på skivan Pick of Destiny med bästa Tenacious D. På väg mot Lund! Stannar på Nova för att käka lite först, plus att jag MÅSTE ha en smoothie från Naked Juice Bar. Så sjukt gott!


Inställt

Härlig start på veckan, hade en toppendag på jobb. Massa skratt och underbara kollegor.

Skulle egentligen till studion idag i Ystad direkt efter jobb med stackars producenten ringde och mådde inte alls bra, hoppas han slipper influensan som jag själv hade.. inte roligt alls. Men, ombokat tills på fredag så det är ju bra. Vi kommer dock ändå ha mötet ikväll inför denna kommande helg, handlar om filmning men mer kan jag ju inte säga, tyvärr. Men ni lär se iallafall, ni som följer mig här, ni blir uppdaterade, jag lovar!


Så istället för studion nu ska vi in mot Landskrona och gå en runda innan vädret blir för dåligt som de utlovat, och kanske även gå och ta en kaffe någonstans.. lite egentid. 

Var hemma hos min mor igår eftermiddag också, passade på att umgås med lilla Olle som är familjens hund.. han gillar ju att pussas... haha. Herregud..
 




8 april

Godmorgon alla! 

Jag är dödstrött. Inte sovit mycket inatt av diverse anledningar. Suck.. men, det är en lång dag, så jag hittar nog energin någonstans. Direkt efter jobbet bär det av mot jobb i Ystad, och efter det bär det av mot Lund för ett möte med hela vårt team samlat. Så, energin.. vart finns du mest tillgänlig idag? 

Snart dags att köra mot jobbet dock, ser att det är frost ute.. brr. När kommer den riktiga våren? Den behövs. På alla sätt och vis nu.  

Just det, idag är det förresten hela 4 år sedan redan jag gjorde min uppkörning och tog körkortet. Som tiden går!

Ha en fin måndag, vi hörs under dagen. ♥


Intervju på 24HD

Om ni vill se intervjun med mig och lite av uppträdandet t o m så gå på länken nedan! Då kommer ni till 24HDPlay och den börjar med att intervjua några utav idrottsprofilerna, lite längre in i filmen är det dags för mig. 

Ni hittar intervjun HÄR!



Modelltävling!

Jag är med och tävlar om att stå modell för bandet Levanias nya merchandise, och röstningen går till som så att man går in på deras gilla sida HÄR, gillar sidan, skrollar ner till min bild, och gillar den. Man får gärna lämna en kommentar också, är bara roligt.

Uppskattar verkligen om ni gör det, betyder väldigt mycket för mig och värmer min lilla insida. :) 


Bilden ni ska skrolla ner till ser ut som den nedan. 
 
Foto: Gisela Ackerup

Prinsen

Bra pass på gymmet. Skönt att få vara igång igen efter all influensa!

Ska sen passa på att gå ut i det fina vädret med lilla prinsen.

Från promenaden igår.


Odium Clothing

Godmorgon alla fina! 

Har nyss ätit en god frukost á la söndag, och ska snart börja göra mig iordning för gymmet. 
Skorna jag fick hem igår är helt fantastiska. De finns på Odium Clothing, direktlänk dit är HÄR!
De kostar 539kr och är lätt mina nya favoriter. De är väldigt basic skor men ändå så lyxiga. Kommer passa till allt, blir premiär för dem redan på torsdag när jag ska ha plåtning med Photo By Gedda.
 

Svinalängorna

Mina nya skor ska ni allt få se imorgon! 

Jag avslutade denna kvällen med att titta på en film, "Svinalängorna", och jag blev bara så enormt tagen och berörd av den filmen. Ska inte avslöja för mycket, men jag blev riktigt illa berörd så att jag fick en väldig klump i magen. Satte mig vid pianot och lät det komma ut i min bästa form, musik. Vem vet vad det blir av den låten, men nu är det ute på papper och jag mår bättre. 


Men jag rekommenderar ändå folk att se filmen. Otroligt skådespeleri också. 
 
Bild från filmen. 

Fortsättning..

Fått ännu fler bilder mejlade till mig från en annan fotograf. Roligt, verkligen en fin kväll. 

Foto: Kaj Myller

Jag & Kim Bergkvist


Större del av gänget. :)
 

Pleaser

Fick hem ett paket på posten igår. Alla skofantaster vet att det är bra grejer när det är märket Pleaser. Från bästa http://www.odiumclothing.net.

Visar er dem senare. De är verkligen SJUKT snygga. Perfekta.


TekPhoto

Nu ska jag strax gå ut och gå en långpromenad i solen. 

Fått lite bilder från plåtningen med TekPhoto. Blev väldigt improviserat när de liksom hade vägarna förbi innan de skulle till London, så vi drog ut i en väldigt solig dag, drog på mig lite snabba kläder och så lekte vi loss. Vi klättrade i träd och grejer, haha.

Tilda var väldigt härlig människa och ni hittar hennes gilla sida HÄR. Tilda bor i Kalmar, så när vi får möjlighet igen att fotografera ihop kommer det definitivt bli av.. hoppas på inom en snar framtid då man hunnit planera lite mer! :)


TekPhoto

Landskronagalan 2013 - Dagen efter

Vilken kväll vi hade. Wow! Fått sova ett par timmar nu men det var verkligen svårt att varva ner.

Så många duktiga ungdomar det finns i vår stad.. helt galet. Fast att man inte kände någon utav dem stod man där bakom scenen och blev helt stolt och tårögd när de gick upp och hade vunnit. 


Under kvällen såg jag att fotograf Leo Erdfelt sprang runt med sin kamera, då bara visste jag att det skulle bli bra bilder. Tro mig, det blev det. Ni måste in och gilla Leos gilla sida HÄR! Han är helt fantastiskt duktig. Visste ni att Leo var den som först fotograferade mig någonsin i form av modellbilder? Då var jag 17 år gammal. 

Men alla som var med på galan igår vill jag återigen tacka. Jag hade en fantastisk kväll med både gamla och nya ansikten, och jag tycker det är så underbart att Landskrona fortsätter göra sådana här tillställningar. 600års jubiléet har bara börjat.

En liten rolig notering.. De lottade ut Diggiloo biljetter under kvällen, och tydligen så gick de efter vilka platser man satt på. Av ALLA platser min mor kunde välja så råkade hon sitta precis där vinnaren av Diggiloo biljetter satt. Hon blev så paff, så himla glad och Leo lyckades fånga både morsan och brorsan på bild. Jätteroligt, stort grattis era lyckostar! :)

Alla rättigheter tillhör Leo Erdfelt
Nu; BILDBOMB!





























 

Fantastiskt!

Nyss hemkommen från Landskronagalan 2013. Vi hade riktigt roligt och jag bara måste få ge Peter Settman en enormt stor eloge för att han är bara så otroligt bra. Han skrattar, improviserar, han.. ja, han är bara så sjukt bra.


Kommer visa mer bilder imorgon, men jag vill tacka alla jag fått jobba med. Alla i vårt team. Ulrika som höll i allting, STORT tack! Johan Östberg, Anki Nilsson, Anette Lindvall, Martin Nilsson, Kim Bergkvist.. vi hade roligt och vi gjorde det toppen. Alla dansare. Alla mina underbara nära och kära, bekanta mfl som kom dit och tittade. Fantastiskt roligt!

Men, nu ska jag försöka varva ner och sen sova, och imorgon ska ni få se massa bilder och uppdateringar från Landskronagalan.

Tills dess önskar jag er en godnatts sömn, och avslutar med en bild på mig och Anette från omklädningsrummet.


Landskronagalan 2013

Ikväll gäller det! 

Genrepet är gjort. Jag har duschat, sminkat mig och fixat håret och ska nu bege mig in till stan igen för att varva ner på plats, äta lite.. dricka kaffe, socialisera. Vi artister känner varandra så väl sen innan så det är riktigt roligt att få umgås en hel kväll.

Underbara Anette Lindvall ställde upp på en bild, helgalen och underbar som alltid. Önska mig lycka till, och är ni där, kom fram och säg hej efteråt på minglet!

Det var längesen jag fick säga det.. men, SHOWTIME!


En liten "hej-jag-hinner-inte-riktigt-nu"- bild. 


Anette Lindvall på genrepet. Sjukt mörkt var det ju såklart så därav hemska kvalitén, sorry! :)



Sold out

Godmorgon :) 

Idag gäller det. Hörde igår att galan är mer än utsåld, t o m fått sälja ut lite fler platser pga. trycket. Coolt va? 
Ska  snart sticka till jobbet, och direkt efter det åker jag in till stan för genrep, sen blir det hem, hämta klänningarna, sminket, och äta lite. Sen drar det igång ikväll. Spännande!

Nu ska jag dra iväg. Ni får lite bilder från igår! På bilden längst ner som är inifrån Idrottshallen, det är bara 1/3 av hela lokalen och vänta tills ni får se bilder på resten.. oj oj oj, det är så vackert och så snyggt gjort! Riktigt proffsigt.

Ha en fin fredag sålänge!






Mycket

Blev mycket att göra idag. Dags att sova tidigt idag. Uppdaterar under dagen imorgon, det är då det smäller. Är utsålt och faktiskt lite till på galan så kommer bli riktigt högtryck.. Och showen blir så grym.

Godnatt! :)


Träning

Inväntar Rikard just nu. Han är iväg på ett ärende, och när han är redo så ska vi in och träna. Äntligen, inte varit där på en över en vecka nu iochmed man var sjuk... enorm ångest över det. Inte bra, men nu jädrar så ska vi köra!

18.30 är det dags för mig att repetera inför imorgonkväll, så blir hastigt in och träna, hem, äta och sen iväg till stan igen. Tror allting kommer gå bra idag, känner att jag har kläm på mina grejer.

Hade ju velat hinna ut en runda och gå lite precis som igår. Det var verkligen helt fantastiskt.. Hoppas det blir några grader varmare nästa vecka, vore skönt. Nästa vecka har jag precis bokat in ytterligare ett möte med skivbolaget ang. nästa helg.. Kan ju tyvärr inte skrika ut en massa, men det rör sig rätt mycket där i bakgrunden. Kan verkligen knappt vänta längre tills jag får dela med mig till er.

Får återgå till mitt väntande.. vill träna; NUUU!
 

4 april

Godmorgon.

Ännu en morgon där solen tittar fram. Snart dags att bege sig. Blir en lång dag för mig idag. Jobb, träning, repetitioner. Försöker hitta lite energi men det går sådär. Känner mig helt slut i både knopp och kropp, vet att det är influensan som hänger sig kvar det sista den kan. Men idag är det torsdag, snart helg igen så man kan få vila upp sig ytterligare..

Vi hörs senare, ha nu en riktigt fin torsdag. ♥
 
 

Långpromenad

Promenaden kändes som ett måste. Finns ingen bättre terapi än att gå med favoritmusiken alternativt knäpp tyst och bara lyssna på naturen, och bara gå långt.. idag gick jag långt och länge, och valde grusvägarna. De får mig att tänka tillbaka på när jag var riktigt liten och vi bodde mitt ute i ingenstans. Att känna grusen under skorna, höra hur det knastrar till.. känna den friska doften och hur solen lyser i ansiktet. Det var fantastiskt skönt. Blir en repris på detta imorgon tror jag, måste vara tacksam för varje solig dag man får under året i detta land. Det tänker jag verkligen ta vara på detta året.

Nu ska jag hoppa in i bilen och köra mot mina elever. :)






Öresundsteatern

Varit inne i stan och handlat och skickat iväg lite företagspost på det gamla hederliga sättet.

Inne på city gross när vi handlat stötte vi ihop med Per från Öresundsteatern. Ni har väl inte missat Per och Anders som lyft hela teaterscenen i Landskrona under flera år? Vi har världsklass på vår teater här i Landskrona. Alltid värt att nämna i mina ögon, även fantastiska människor båda två. Gå gärna in på deras hemsida http://www.oresundsteatern.se

Nu ska jag förbereda lite inför lektionerna senare. :)


I'm back!

Så skönt att vara på fötter igen. 

Är inte helt hundra och är rätt trött i kroppen, men jag tror man behöver komma igång för att reparera sig det sista, vad tror ni? 

Känns bra iallafall. Ska iväg och ha sånglektioner sen, men innan dess nu måste jag iväg och handla lite.. ska försöka gå en promenad också. Vädret är ju väldigt inbjudande!

Förresten.. börjat läsa andra boken nu i Mr. Grey serien. Alltså.. LÄS DEM! Dör lite.. man tänker varje kväll: "Äh, jag läser en halvtimme sen är det sovdags". Sen har det gått två timmar... HEHEHE. Lagom störigt. Men, så värt det..
 

Onsdag

Okej. Jag är uppe, om än lite yr, men jag är uppe. Solen skiner ju faktiskt utanför! Jobbet börjar kl 8.00.

Nu kör vi :)
 
 

Kvällspromenad

Gick på en lång kvällspromenad med min mor och vår lilla vovve, det var helt fantastiskt skönt. 

Precis gjort mig en lite lätt kvällsmat som blev min middag. 3 baconskivor, 2 stekta små ägg, broccoli, och keso. Det var så otroligt gott, kändes som om det tog typ 2 sekunder att äta upp det.. bara försvann? Haha.

Imorgonbitti väntar som sagt jobb, likaså väntar jobb på eftermiddagen med mina sångelever. Skönt att komma igång med vardagen igen efter allt detta ståhej som blev med influensa och grejer, jisses.

Nu ska jag varva ner, öva lite på sångtexterna tills på fredag och mysa med katterna. 

Bild från promenaden ikväll..


April

Vädret är ju verkligen så vackert idag, och vad jag kan se ska det ändå försöka hålla i sig, känns lovande.. 

Jag har haft en avslappnad dag hittils, väldigt skön sådan och jag behövde det verkligen. Någon nämnde på Facebook att jag kanske faktiskt behövde ta det lugnt och ja, sanningen är att jag kanske faktiskt hade behövt det, hade dock varit skönt att ha fått göra det nu över påsken utan influensan, men man kan ju inte få allt.

Resten av min vecka blir hektisk, mycket repetitioner och då själva galan på fredag. Någon här som läser bloggen som faktiskt kommer på Landskronagalan på fredag? 

Tänkte fastställa vad jag ska ha på mig på fredag nu idag... alltid lika jobbigt. Man tycker att man har ju ändå ingenting där i garderoben, ändå har man problemet att den är full? I-landsproblem.. 

Dock är klädkoden för mina nummer mycket svart, förutom ett, så.. med min svarta garderob bör det ordna upp sig. Men, första jag ska göra imorgon är iallafall att åka och jobba, och få skratta med kollegorna igen. Härligt!

Här nedan ser ni två stycken i detta hushåll som inte har några som helst problem med att slappna av iallafall..


Extra dag

Vaknade upp imorse, och mådde bara OK. Så jag ringde till jobbet och sjukade mig denna dagen bara, så börjar jag imorgon. De sa de att det är alltid bättre att ta en extra vilodag, och det är jag glad för att jag gjorde.

Har nyss ätit lite, och ska snart ut och gå en promenad i solen. De ska tydligen bli upp till 8 grader idag, och det ser väldigt fint ut ute. 
 
Förresten, har ni druckit Proviva Mango? Köpte en sådan igår. Den är.. beroendeframkallande är rätt ord. Så uppfriskande, läskande, och enormt god. Testa den! 
 
 

Det sa bara pang...

Ett - två - tre - fräs - PANG! 

Jäklar vilken cool känsla när jag kom igenom locket i örat när jag fräste till. Haha, trevligt va? Herregud, var precis som om man aldrig hört tydligare förut. Nu har jag lite lock igen men jag mår verkligen så mycket bättre.

Tror det var ett kraftigt migränanfall som kommit under tiden jag sov inatt som gjorde att det kändes som om jag skulle dö imorse. Är mycket piggare i kroppen, och har bara tagit det lugnt idag. Känner mig rätt laddad inför morgondagen faktiskt. Har ju mycket att stå i denna veckan! :)

Hoppas bara detta fina väder kommer tillbaka till helgen kanske så att jag också kan få njuta av det, inte bara titta ut genom ett fönster..
 
Ha en fortsatt fin kväll, så ska se till att vara på topp till imorgonbitti. ♥
 
 
 
 
 

Sweden Rock

I år ska jag äntligen få besöka Sweden Rock igen, även om det bara är för en dag. På torsdagen är alla banden jag vill se förutom ett (Rush.. missar dem på lördagen tyvärr), men jag kommer få se Sonata Arctica, Status Quo, Five Finger Death Punch, Kiss m.fl. Det ska bli så sjukt roligt. Det är en tanke som piggar upp, speciellt nu när allt känns kasst. Mitt lock för örat vägrar ge sig.. hör typ ingenting? 

Försöker ändå njuta av skön musik. En favorit i repris går varmt idag. Sing in Silence.



Eh..

Jag hade en så hemsk morgon. Vaknat flera gånger och hade en obeskrivlig huvudvärk och problem med ena örat. Jag har haft många migränanfall men detta jag hade imorse, det.. Nä det går inte att beskriva. Det var ett rent helvete.

Men tog migräntablett och mår lite bättre nu. Men fan vad sjuk man är fortfarande.. Det är hemskt.

Blir att vila lite till nu. Vi hörs senare.







RSS 2.0