In action!

Lägger akustisk gitarr på ett parti i en utav låtarna. Blir så vackert! Rikard är så duktig.


Wickedphotos

Nu fungerade det äntligen att ladda upp bilden!

Som sagt från Wickedphotos.
http://www.wickedphotos.se


Studio

På väg mot studion nu efter jobb för att spela in!

Fått en ny bild från Wickedphoto från när vi fotograferade sist på Örenäs Slott! Kan tydligen inte ladda upp den via blogg.se-appen så får ladda upp den ikväll när jag kommit hem! Ska bli spännande att få höra vad ni tycker om den. :)


Onsdag

Kom hem från jobb för ett par timmar sen, sen har det bara varit att öva på massa låtar inför kommande gig, ska bli jätteroligt!

Sitter just nu och övar lite på låtarna inför ikväll, det är ju onsdag och då är det jag som håller i LL Chorus Line sånglektioner på LL Dance Studio i Kävlinge, och sen efter det är det jag som ska få svettas och dansa av mig!

Har inte fått bekräftat en sak ännu som jag vill dela med mig av till er, men det kommer. Men det blir nog sjuuuukt häftigt! Skriver såklart direkt när jag vet mer.

Nu blir det middag, sen iväg med bilen och både sjunga och dansa. Ha en fin kväll!



Lång dag

Varit en lång dag men med många goda nyheter, och jag är så glad! Har liksom studsat runt på moln hela dagen, men jag berättar mer imorgon om jag hinner innan jag ska ha mina sångelever och själv gå på danslektion, men stay tuned, berättar mer snart!


Aaaaawww yeeeeeah!

Väldigt tråkigt väder idag om jag får säga det själv, så trist. Men, på något sätt har det ändå känts som att solen lyser. Har haft en väldigt avslappnad och fin dag. 

Mötte upp Annika innan och käkade en god frukost, sen hem och hämta mannen i huset och iväg och träna. Gick toppen, men jag kände att jag borde även ha ätit havregrynsgröten.. hade knappt någon energi mot slutet alls. Frukosten är så himla viktig, speciellt för mig. Mitt blodsocker kan bara skena iväg hur som helst känns det som och jag svimmar lätt, men jag klarade mig ändå. Men imorgonbitti blir det gröt! Blir supergott om man tillagar den (micra INTE... smakar inte alls bra), med lite mjölk istället för vatten (lättmjölk såklart), i med kanel och servera sen med lite mer mjölk, och banan. Då slinker det ner rätt fort kan jag lova, mums.

Kvällen är kommen och jag ska upp väldigt tidigt imorgon, så ska bara ta det lugnt och försöka sova tidigt. Har mejlat lite med min producent och medlåtskrivare, och nästa låt blir också riktigt bra, men viker av från de vi gjort nu först, men tror det kommer bli pampigt som blir huvudingrediensen. 

Godnatt! 
 

Söndagsfrukost

Nu blir det frukost på Espresso House med fina Annika. Sen väntar gymmet, äntligen!

Tummen upp för denna söndag.
 
 

Lördagskväll

Har varit en fartfylld dag men varit så mysig. Är helnöjd. Så vet ni vad? 

Ikväll ska jag unna mig någonting jag inte gjort sen i somras i princip, och med tanke på gamingtjej som man är, så är det dags att spela vidare på xboxet. Jag är snart klar med AC Revelations, och då ska ACIII påbörjas, äntligen. Detta unnar jag mig då jag har varit i full gång hela veckan. Så nu stänger jag av omvärlden ett litet tag, och önskar er en riktigt fin kväll! 
 
Kärlek! ♥
 

Njuter av helgen

Jag är ledig men det är ändå en fullbokad helg, och jag mår toppen.

Träffade min fina vän Malin idag på en kopp kaffe imorse. Malin som var med i Ink Master Sverige och kom på andra plats, hon är en så otrooooolig tatuerare, och har gjort alla mina tatueringar förutom några få, väldigt få, som en annan gjorde innan jag började gå till Malin. Vi kommer fortsätta en vacker dag, och det ska ni få se vad det blir! Blir riktigt, RIKTIGT snyggt iallafall.

Så nu ska jag göra mig lite iordning för att sen plocka upp mamma och hälsa på lite folk. Min mamma inspirerar mig så extremt, hon har i alla sina år varit riktigt duktig när det kommit till träning och sport, och nu i flera år har hon tränat intensivt, mycket spinning, cirkelträning och styrka och man har liksom verkligen känt att där finns MYCKET muskler, men hon gick inte ner i vikt som hon ville och där var fett kvar sedan sina graviditeter. Så mamma bestämde sig för att hänga på Viktväktarna, igen, för att ge det ytterligare en chans. Viktväktarna är superbra men det är HELT upp till DIG. Hur disciplinerad är du egentligen? Det är aldrig någon annans fel att du inte går ner i vikt, utan man måste själv kämpa som en idiot för det. Som jag skrev i förra inlägget är jag tacksam för allt stöd Rikard gett mig och att då även se sin mamma förlora så många kilon på så kort tid, sen i augusti har hon förlorat ca 14kilo. Snart väger vi lika mycket och det har liksom aldrig hänt förut, otroligt häftigt.

Iallafall så mår jag verkligen bättre nu när man kan säga nej till godsaker. Man får unna sig, med måtta. Livet känns lättare, smidigare och jag känner hur jag nästan skuttar fram. 

Nu måste jag göra mig iordning, tiden bara flyger iväg. Ha en toppenlördag! ♥
 

FREDAG!

Fredagen är här och helgen är igång! Ska bli sjukt skönt att bara ta det lugnt. Är helt ledig. Har två frukostträffar med två olika väninnor lördag och söndag, sen blir det bara att jobba kreativt här hemma inför en låtskrivarsession i Ystad om två veckor. 

Började min dag med en otroligt kall powerwalk till jobbet. Klockan var 7.15 när den påbörjades, varade i en halvtimme och det var tydligen -14 eller -15 grader ute, och när jag kom fram och skulle byta om var mina lår så pass röda av kyla att det såg ut som att jag legat i solen och bränt mig riktigt hårt. Inte snyggt! Snabbt ombyte blev det kan jag lova.
 
Well well, nu ska jag lägga mig och gosa med min minsta katt som är nykastrerad och behöver tas hand om.. hon heter Tofsa men i nuläget kallas hon Tratten. Den där tratten hon måste ha tills nästa fredag måste vara hemskt irriterande, men hon är SÅ söt i den.. stackars liten! ♥
 
Ha en fortsatt fin fredag. 
 
Instagrambild från imorse. Följ gärna på MissEleine.
 
 
 
 

Rädsla

Godkväll. 

Har haft en rätt händelselös dag men ändå otroligt härlig. Jobbade lite imorse, gick både dit och hem (1h promenad totalt), och sen när jag kom hem så gick jag och sambon in mot Landskrona och handlade lite på Coop.. även det lite mer än 1h promenad. Sammanlagt promenerat lite över 1 mil idag, känns skönt! 

Ni förstår, förut så var jag aldrig den som tränade.. man tränade något danspass någon gång och kände att man absolut mådde bättre av det, men kom aldrig in i rutinerna och faktum är, att jag var faktiskt rädd för att gå till gymmet. Jag kände att jag skulle bli utittad med mina få extra kilon, att jag kanske inte skulle förstå hur maskinerna fungeradet osv.. listan kan göras lång. Allt handlade enbart såklart om osäkerhet. Jag tänker inte vara naiv och tro att jag är den enda i världen som har känt så utan jag tror det är fler än vad jag vågar tänka på!

När Rikard kom in i mitt liv tog jag beslutet, för han inspirerade mig så otroligt mycket. I somras innan vi började träffas började jag dra ner på godis, äta mer sallad osv och jag smygstartade kan man väl säga, men när vi började ses så gick jag banne mig bort till Träningsvärket i Landskrona och köpte mig ett gymkort. Bra erbjudande, fräscha lokaler och något superviktigt för mig, fräscha duschar och toalett. Personalen är även underbart trevlig och finns alltid där om man behöver hjälp, och vet ni vad? Nu tränar jag ca 4-5 gånger i veckan, promenerar till jobbet varje dag nu, går gärna ytterligare promenader, går på danslektioner i Kävlinge på LL Dance Studio och äter väldigt bra, toppar det med proteinshakes, och äter sötsaker väldigt sällan. Man känner att det ger så mycket mer energi, och man mår bättre helt allmänt. Synen på dig själv blir klart förbättrad och man känner sig typ ett ton lättare. Innan hade jag ingen kondition, nu tar det mig lång, lång, lååång tid innan jag blir trött och utmattad. 
 
Det känns härligt, och man klappar sig själv på axeln även om man inte nått sitt mål inom träningen, men jag tycker jag har vunnit mycket och kommit långt redan. 

Det jag vill ha sagt är att VÅGA!! Tänk så långt jag hade kunnat vara i min träning nu om jag hade börjat för 2-3 år sedan när jag faktiskt ville men inte vågade... suck på mig själv! Våga. Var stolt. Kör hårt!


 
Instapic. Följ MissEleine på Instagram.
 
Puss på er! 

Tid!

Tiden flyger iväg. Redan onsdag!

Igår hann jag mycket samtidigt inte. Hann jobba, iväg mot studion och satte slutsången. Blir riktigt bra! Sen hem, träna och sen sova. Där emellan han jag inte med mycket, knappt äta, haha!

Men nu är den låten färdig i studion och det har gått så bra så. Idag ska jag iväg och hålla i sånglektion på LL Dance Studio i Kävlinge, sen danslektion direkt efteråt. Längtat!

Hinner uppdatera mer imorgon. :)


Måndag

Måndagen är äntligen över! Jag var så trött imorse så jag såg verkligen i kors, det var helt galet. Vi har sovit lite sådär nu under vistelsen i Stockholm då vi endast hade en luftmadrass som ja.. luften gick ur, så vi låg nästan på golvet när vi vaknade. Kan inte förstå att jag sov på en sådan i 6 månader under tiden jag bodde i Oslo, helt galet. Inte bra för ryggen alls! 

Nåväl, jag kom upp imorse och stack iväg till extrajobbet jag har nu i januari. Blir samma visa imorgon, men direkt efteråt ska jag köra ner mot Ystad och spela in sång på andra låten som sen är helt färdig, är så sjukt spännande.


Medan min bättre hälft är och jobbar halvnatt, så ska jag nu lägga mig i sängen för att läsa min senaste SOLO-tidning, och sen kommer jag med all säkerhet slockna tidigare än vad jag gjort de senaste 10 åren.. godnatt! :)

Photo: Natalie G Sundling
www.nataliegsundling.com

Once again..

Sitter just nu i bilen på väg hem mot fina Skåne igen. Lite fler bilder från fotograferingen med Natalie G Sundling kan ni ju allt få här sålänge. Hoppas ni gillar dem!

Natalies Facebooksida hittar ni HÄR!


Följ min blogg med Bloglovin
 






 
 
 

Linda Florin Photography


Lindas Facebooksida hittar ni HÄR!

Natalie G Sundling

 
 
Gilla Natalie Sundlings Facebook sida HÄR!

www.nataliegsundling.com

Stockholm

Sitter just nu i bilen på väg mot Stockholm!

Vi kommer vara där fram tills söndag, och det ska bli så underbart. Vi ska hänga med vänner till Rikard, jag har fotograferingar planerade och jag känner mig som ett barn på julafton.

Har planerade fotograferingar med både Linda Florin och Natalie Sundling. In och gilla deras sidor på Facebook, de är fantastiska! Verkligen en ära för mig att få arbeta med dessa fotografer, ska bli riktigt häftigt.

Har med oss datorn så ska försöka uppdatera lite under vistelsen, men det kommer bli full fart! 
 
Ha det underbart sålänge! ♥
 

Design by Stiverius

Design by Stiverius. Hon gör fantastiska skor och nu har hon äntligen börjat ta beställningar!

Skorna jag har på mig på denna bild är från hennes kollektion. Sjukt snygga!
Mejla [email protected] för mer info och prisuppgifter.


 
 
 
 

Ny vecka på ingång

Har inte hunnit uppdatera sedan sist, haha.

Sånglektionen gick superb! Jag hade jättetrevligt, och precis efteråt så var det första danslektionen för detta året, och det var så underbart roligt. Poledance-klasserna på LL Dance Studio är så otroligt roliga. Längtar redan tills nästa onsdag.

Imorgon är det en ny vecka som går av stapeln, då ska det bokas studiotid, och det ska förberedas inför Stockholmsresan denna kommande torsdag. Åker upp på torsdag och stannar tills söndag. Det är tre fotograferingar inbokade för min del med tre otroligt duktiga, kvinnliga fotografer från Stockholm. Kitty Carol, Linda Florin och Nathalie Sundling. En ära för mig kan jag lova, googla deras namn och njut av vad ni ser. Amazing! Wiii!

Utöver jobb i Stockholm kommer det bli att umgås med min kära och hälsa på alla hans fantastiska vänner. Ska bli underbart. Längtar som en tok!

Nu blir det att invänta middagen hos mina föräldrar. Hemmagjorda köttbullar står på menyn.. söndagsmys var det. Livet är underbart. 
 
 

Sånglektioner!

Åh, just nu är det bara så spännande, om mindre än två timmar ska jag ha min första grupplektion i sång.

Jag blev tillfrågad ett vikariat på LL Dance Studio i Kävlinge där jag dansar en gång i veckan och är helnöjd. När då min lärarinna Lina skrev och frågade om jag kunde tänka mig att vara vikarierande sånglärare blev jag överlycklig.

Det är spännade, pirrigt, läskigt, fantastiskt och gör mig väldigt glad samtidigt att få denna möjlighet. Så ikväll kör vi, efter det så är det min tur att svettas loss rejält på årets första danslektion. Har ni inte hört talas om LL Dance Studio vill jag ju såklart rekommendera dem. Fantastiska lärare, hög kvalité på utbildning och det bästa av allt.. man har roligt. Något andra kan känna också är en enorm fördel är priserna.


Gå gärna in och kika på hemsida om mig som ny lärare, om resterande lärare och vad de erbjuder. Nu kör vi!


 
- Mina mål, min väg, mitt liv.
 
 
 

Wicked Photos

Från senaste plåtningen med Louise från Wicked Photos.

Lämna gärna en kommentar vad ni tycker om den. ♥


 

2013

Hur har ni det? Har ni överlevt jul- och nyårshetsen? Jag har lite bilder från nyår att visa sen, hade en magisk kväll trots att min feber och förkylning var envis. Inne på tredje veckan som sjuk, helt galet! Men är på väg åt rätt håll iallafall.

Idag har det varit mycket luft. Varit ute med mitt team från skivbolaget och kollat in potentiella platser till första musikvideon som ska påbörjas snart. Kommer bli så snyggt. Kommer fler bilder ni ska få se.. Men denna nedan är tagen med min iPhone5 och redigerad i appen Snapseed. Love it.








RSS 2.0