Last day..

Sista dagen på året. Här sitter jag, fortfarande förkyld efter två veckor, det är helt otroligt. Men jag hoppar träningen idag och är hemma och tar det lugnt fram tills firandet ikväll. Blir stor middag med familj och vänner till både Rikards och min familj, så det blir riktigt mysigt. Ska bara helt bestämma mig för kläder inför ikväll...

Det är härligt när man blickar tillbaka på det senaste året. Hur mycket man återigen har hunnit med. Jag har uppfyllt två av mina delmål här i livet vilket känns riktigt bra, sen har jag även fått lite extra saker som förgyller. Sen har det dock inte bara varit lätt utan mer motgångar än medgångar, men jag väljer att fokusera på medgångarna och klappa mig själv på axeln och tänka att nästa år blir bara ännu bättre.


- Jag var med i The Voice Sverige, och fick många vänner för livet.
- Ledde till att ett skivkontrakt med Cardiac Records blev signat och jag är i trygga händer.
- Blev alternativ modell för en erkänd agentur vid namn Nocturnal Model Agency.
- Officiell modell för bästa klädföretaget Odium Clothing.
 
Många nya vänner, ännu finare nämre vänner, en fantastisk pojkvän, en till katt så nu har jag två underbara katter här hemma.. etc.

Känner på mig att 2013 blir ett riktigt bra år. Det kommer hända mycket och jag hoppas du kommer följa med här, det kommer definitivt att dokumenteras och alla nyheter får inte missas!

Riktigt gott nytt år! ♥
 
 
 

Julfirande 2012

Blev dubbelt julfirande för mig detta året. Julafton blev hos min familj, juldagen hos Rikards.

Låter bilderna tala för sig själv.. ♥
 










 
 
 
 
 
 
 
 

God jul!

God jul alla fina! Ha nu en mysig dag <3


Nocturnal Agency

Gääsp, lång dag. Galna folk i alla butiker. Skönt att man kan stänga av öronen efter ett tag, hehe.

Innan jag nu ska lägga mig och titta på en rekommenderad film så vill jag passa på att dela två facebook-länkar.


Den första, då kommer ni min till min fanpage på Facebook, gilla, gilla!
Den andra, då kommer ni direkt till min agentur Nocturnal Model Agency's gilla-sida.. Megagilla!

Min gilla sida!

Nocturnal Model Agency

Godnatt fina ni! ♥

Helg!

Ännu en fantastisk dag. Idag ska vi till ett par gamla vänner till familjen och hälsa på en stund, sen ska de sista klapparna inhandlas. Blir en bra lördag!


Mysig fredag

 
Har haft en perfekt dag.. och detta skulle vara jordens undergång? Pft, blev asbra iallafall, haha!

Vaknade upp i precis lagom tid, käkade god frukost, gjorde mig iordning för att gå till bussen för att åka in till stan och träffa Annika, och då kör en granne upp bredvid och erbjuder skjuts in till stan. Så snällt!

Satt på fiket med Annika i över två och en halv timme och bara pratade om allt. Ni förstår, jag tycker livet är så coolt, om det är ödet eller vad det är, så tycker jag att det är så häftigt. För ett tag sen så såg jag en kvinna och hennes man bli påkörda på ett övergångsställe i Landskrona där föraren smet, jag och en annan var där först och hjälpte dem och jag hann även ta regskylten på bilen. Paret klarade sig med en del skador men är på sätt och vis återställda. Jag fick inte deras efternamn i all hysteri, och de visste knappt vad jag hette... Någon vecka senare läser jag en artikel i HD där denna kvinnan som blivit påkörd berättar om händelsen och ville efterlysa oss som hjälpte till, för att tacka oss. Jag letar upp hennes nummer på nätet då jag äntligen fick hennes efternamn, och hör av mig. Det slutade att jag, med sällskap blev bjudna på en fin och mysig fika i deras hem, och som avslutades efter en stor mängd skratt med att jag fick en väldigt fin blomma och kramar.. 


Denna kvinna är då såkart Annika. Idag sågs vi igen, och jag har en nyfunnen rockpolare jag bara är så rädd om. Det gillar jag, även om det krävdes att dem skulle bli påkörda så är jag glad att vi träffats. Knäppt det lät dock, men nu förstår poängen.

Sen avslutades denna dagen med väldigt god middag av min Rikard hemma hos mina föräldrar, och nu blir det bara lugn och ro. Skönt!



 
 

Sjuk

Måndagskväll började jag insjukna och igår låg jag verkligen hela dagen och snorade, hostade och kallsvettades. Idag är det lite bättre, har tryckt i mig flytande Ipren (sjukt bra är dem!), och är nu iordninggjord och på benen, och ska snart köra mot lund för ett möte med skivbolag och lite andra människor, och dagens diskussionsämne är musikvideo. Spännande!

Vi hörs senare, får nog hitta något vettigt att ha på mig också och inte en pyjamas...
 
 

Söndag

Igår var det full rulle hela dagen, men idag blir det avkoppling.

Sov länge, käkade världens godaste frukost, städat lite, och nu gör jag mig iordning för vi ska till svärföräldrarna på middag, blir väldigt mysigt. Alltid samma problem dock... vad ska man ha på sig? 


Imorgon blir det iallafall studion hela dagen fram tills sen eftermiddag, för då bär det av mot KB och Dark Tranquillity som lirar där imorgon med support, ska bli riktigt spännande att uppleva.

Ses vi där kanske? ♥
 
 
 

Sabaton

Vilken sjukt bra kväll jag hade igår tillsammans med Rikard!

Vi stack till Sabaton som lirade i Ekebo igår och konserten var bara så fantastisk. Det var ett sjukt bra ös och Sabaton ägde scenen.

Efteråt hängde vi med sångaren Joakim en stund, och det var riktigt trevligt. Trött var dock både han och vi så till slut inatt (imorse?), drog vi oss hemåt. Inte lätt att köra bil i det vädret kan jag lova. Snödrevor överallt på vägarna och två olyckor på kort tid, men vi kom hem säkert.

Tack Sabaton för en fin kväll, det var fantastiskt.


Beauty by Julia

Måste varmt få rekommendera Beauty by Julia i Landskrona. Hittade hennes erbjudande på nätet. 200:- för ett nytt set (ord. 300:-!), och jag valde att göra rundade tippar vilket passar mina händer bra.

Är riktigt nöjd med Julia, fantastiskt söt och trevlig tjej. Rekommenderas var från hjärtat!

Tusen tack, är SÅ nöjd <3


Kaaaallt

Vilken oerhört kall dag.

Jag hade en planerad fotografering i Malmö idag med Wickedphotos, och tyvärr ställde vi in. Det var gråmulet och trist där plus att det var så otroligt kallt. Jag vaknade väldigt förkyld och ska in i studion nästa vecka igen som vanligt så att fotografera ute i långkjol och korsett idag fungerade tyvärr inte. Men hoppas vi kan genomföra det snart, kommer bli otroligt fint!

Jag la mig och vilade återigen och vaknade upp lite, lite piggare. Bestämde mig ändå för att genomföra min träff med min fina vän Ida. Saknat henne otroligt mycket sen sist.

Nu ikväll blir det middag, träning och musikjobb senare. 

Körde på polotröja idag i denna kyla.. brr! 


 
 

Photoshoot

Förbereder för en väldigt kall fotografering utomhus imorgon i Malmö.

Ska bli -13 grader sägs det.. men det blir nog snabbt avklarat ändå. Blir ett tema jag känner mig otroligt hemma i. Färgerna är vitt (snön då såklart..), svart och rött. Spännande!


Fotografen för dagen blir Wickedphotos! Bästa Louise. :) 

Slänger in en bild från en annan session jag körde för ett tag sen med Candersson Photo.
 

 
 
 
 

Zaidon

Jag går ofta och får mitt hår tvättat och fönat rakt hos en frisör. Jag har egentligen väldigt lockigt hår och hur bra plattång man än har (min är svindyr!) så sliter det så mycket mer än när man fönar det helt rakt, dessutom så får man väldigt snygg volym med.

Det låter som något dyrt men det är det inte. Jag har valt att gå till Frisören Zaidon i Landskrona. Han är snabb, extremt duktig, och billig. Jag frågade Zaidon en gång varför han lägger så mycket tid för så lite peng, och han hade ett enkelt svar: "Många gör detta bara för pengar.. Jag däremot, älskar mitt jobb. Jag älskar att styla och få ett perfekt resultat".

Mitt hår blir alltid lika perfekt. Är så nöjd! Detta låter som ett köpt inlägg men det är det inte, jag vill bara från mitt hjärta varmt rekommendera honom för att han är så förbannat snäll och fantastiskt duktig.

Drop in, eller ring och boka tid för säkerhetens skull. 0418-101 06.

Tack Zaidon för att du räddat mitt hår och får det att se fantastiskt ut.


Studio

Idag spenderas dagen nere i Ystad där inspelning och låtskriveri pågår. Denna låt vi jobbat med nu lider mot sitt slut och nästa ska påbörjas. Känns otroligt bra!

Hade litet morgonmöte på underbara caféet Hartmans här i Ystad. Stadens godaste latte. Mums!

Dags att stänga av telefonen och fortsätta.

Nedan ser ni bild inifrån Hartmans Café och en glad Eleine.


Säljes

Dessa underbaringar införskaffades inför Halloween festen för Nocturnal, men i sista stund valde jag ett par skyhöga pumps istället. 

Så de är HELT nya, och aldrig använda. Endast provade i butik. 1200:- nya, och nu är de till salu. Kommer lägga ut annons på blocket för dem. 20håls kängor, Queen of Darkness, äkta läder, med äkta stålhätta och rejäla skruvar undertill så man ramlar inte första taget i snön med dessa.

Lägg en kommentar här om ni vill köpa dem. Vi kan börja med bud här :) 





 

Sabaton

 
Det här är bara... så fruktansvärt bra. 
 
 

Dennis Camitz

Han har återvänt. Konsert nummer 100 var igår i Helsingborg och det var magiskt. Köp hans EP, redan klassiker i min samling.







RSS 2.0