Studiotime!

Idag la vi s k slasksång på en ny låt vi har börjat få rejält bra form på, vilket betyder att vi spelar in melodi med text lite halvslarvigt så man sen kan gå igenom vad som fungerar textmässigt och även melodimässigt. Det är riktigt roligt att få arbeta med låtar såhär från definitivt början till definitivt slut. Sjukt häfigt att se utvecklingen! 

Jag & Rikard spelade en morgon på en frukostklubbs möte, riktigt mysigt var det. Ranelid var ju gäst och det var intressant att lyssna på. 

För att se bilder därifrån klicka HÄR. :) 
 
 

Kärlek

Säger det återigen. Hösten, det är kärlek. Vilket fantastiskt väder vi har fått ha i två dagar nu. Lyckan sprider sig.


Tattoo

Tatueringen är snart färdigläkt på handen, fyllde i rosen då den bleknat en hel del. Blev shnöööggt.


Kissekattkatt

Lilla sötnosen.. men ack så busig.


 
 

Hösten

Är det bara jag som uppskattar andra årstider än sommaren? 

Nu är det ju lite känt också att de absolut varmaste sommardagarna inte är mina favoriter.. men kvällarna är magiska. Men jag kan inte rå för att tycka det är så mysigt med både höst, vinter och vår. Självklart inte när det regnar 24 timmar om dygnet i en hel vecka, då blir alla lite deppiga. Men när solen lyser fram bland alla fina färger... jag älskar det.


När jag var hos Odium Clothing sist och plåtade nyheterna hann vi faktiskt ut en runda till skogen och plåtade. 


Studio

Studion kallar imorgon förmiddag. Jag åker ner mot Ystad och på kvällen blir det Ultravox på KB i Malmö med hela skivbolaget. Jag är dock ingen synthare men.. sällskapet som gör det ju, eller hur? 

Ska bli riktigt härligt att köra i studion imorgon. Dock har jag ett dilemma. Gå upp kl 06.00 och träna, eller råka ha 3 dagars vila pga. jobb och fotograferingar? Hmm...Intervju i tidningen


Idag kunde man hitta en liten intervju med mig i både HD tidningen och i Landskrona City tidningen. De frågade lite mest om vad jag tyckte om Kulturnatten som är i Landskrona inatt/igår (?), men det blev även lite övrigt. Trevliga journalisten Daniel som slog mig en pling häromdagen.

Klicka HÄR för att läsa intervjun...

För övrigt.. gamla bilder, och det är verkligen skönt att se att all träning nu ger resultat. Man ska ta hand om kroppen, det är den verkligen värd. Hänger nog på det de flesta börjat säga.. Strong is the new skinny. ;)
 
 

Ink. Masters

Missa nu inte Ink. Masters ikväll kl 22 på TV6, då min tatuerare Malin Andersson är med i programmet från Heartbreak Tattoo. Hon har prytt hela min kropp med fantastiska tatueringar! 

Missa inte! ♥

Träning på g.

Här sitter jag och sörplar i mig pasta. Ska iväg på träning om ca en timme. 

Tatuerade mig igår, fyllde i rosen på min hand... typ dubbelt så stor hand idag. Så svullen! Fick inte träna igår, mådde i princip psykiskt dåligt pga det, men nu idag var det helt okej iochmed att det är på handen och t ex inte ryggen, och ikväll är det även dansträning som väntar. Skönt!

Satt och planerade min kommande vecka, och fick fram att det blir hela tre stycken fotograferingar nästa vecka plus en studiodag. Smäckat, o ja! Längtar som en tok. 

Imorgonbitti dock innan jobbet så har jag en spelning i Helsingborg, en morgonspelning, och det ska bli himla mysigt.. även om det är omänskligt tidigt på morgonen. Soundcheck innan kl 7 känns liksom... aldrig rätt. Men, det blir trevligt.


Ska tagga till här nu inför träningen, och önska alla en fin dag. Bjuder på en bild av underbara fotografen Gedda, PhotobyGedda, som körde en session med mig och Rikard. 
 
 

Odium Clothing

Idag firar Odium Clothing 8 hela år som webbutik! Fantastiskt, right? 

Jag jobbar för Odium och är otroligt stolt över det, vilka fantastiska människor som jobbar där och vilka kläder...

Tro mig. Detta firas med otroligt erbjudanden och UNDERBARA nyheter... dog lite när jag såg kläderna jag skulle plåtas i. Så fina.

Här kommer lite smakprov, men klicka er in HÄR för att klicka hem era favoriter. Fri frakt dessutom! 


 
 
 
 

Halloween

Hmm.. börjat bestämma inriktning nu faktiskt till Halloween. Tror det blir någon form av militär.

Jobbat hela dagen idag. De stunder man inte har restaurangen i huvudet nynnar man på melodier, texter, ser nya idéer till fotograferingar framför sig. Pratade med en utav fotograferna jag har fotografering med nästa gång. Det kommer bli en riktigt cool photoshoot tror jag.. med en väldigt snygg bil inblandad.

Dags att duscha sen sova. På jobbet imorgon igen. ♥
 

Ledig onsdag

Precis ätit upp min mycket goda frukost. Blir att lägga ner ett äpple i väskan som jag tar på vägen till stan innan jag går på gymmet. 

Idag blir det mycket jobb hemifrån hade jag tänkt. Ska luncha med en vän inne i stan efter träningen, och senare ikväll är det dansträning som gäller (Pole dance). Går på LL Studio i Kävlinge och kan inte bli mer nöjd. Lina är en fantastisk instruktör och människa.

Bilderna från plåtningen igår i Göteborg kommer upp på Odium Clothings hemsida, så håll utkik där. Kan ju lova att nyheterna till hösten är to die for... dog lite igår kan jag lova. 


Från plåtningen med Gisela Ackerup! 

Göteborg

Sitter på bussen mot Göteborg. Blir jobb över dagen bara. Ska plåtas för bästa Odium Clothing.

Ska bli riktigt härligt att komma till Göteborg och jobba lite även om det bara är för dagen. Men har världens träningsvärk.. Ni förstår, jag gick från att aldrig träna till att börja powerwalka lite varje morgon, och nu har jag blivit med gymkort och är där 3-4 gånger i veckan sen plus min dansträning varje vecka. Jag mår verkligen så mycket bättre med min kropp och jag känner verkligen hur jag tar hand om den när jag äter nyttigt och tränar. Kan jag, då kan alla... haha, alla mina vänner vet precis.

Nu blir det att fortsätta funderat på utstyrsel till Nocturnal Halloween Ball som är i Stockholm den 3 november. En månad kvar och jag MÅSTE bestämma kläder.. ih, panik. Tips? 


Möten..

Just nu pågår det många möten med alla tänkbara personer i mitt liv.

Fotografer bland annat har det blivit mycket utav. Jag är modell för Nocturnal Model Agency och det spinner på rätt bra, och jag stormtrivs. Nya fotograferingar är uttänkta och på söndag är det dags för ännu en. Ska bli superspännande. Det blir bland annat industri, och bakåt i tiden, men sen lämnar vi det där. To be continued.. 

Tills vidare får ni en bild sen förra fotograferingen med Amanda Stiverius.. ♥RSS 2.0