Done

Rockat färdigt för idag. På ena bilden ser vi Rikard som redigerar lite, på andra bilden ser vi legendaren Christian Wolf. Låtskrivare och producent, helt fantastisk att jobba med. En ära för oss. Även en liten bild på mig. Nu är vi snart hemma! Härlig fredag.


Sommar

Sommarväder och vi är i Ystad och jobbar. Har det toppen!


Godmorgon!

Idag blir det en fredag med körande hit och dit, men med väldigt mycket roligt jobb! 

Ska ner till Ystad lite senare mot eftermiddagen och jobba vidare, blir nog rätt sent, men ska försöka klämma in ett gympass efteråt om det går för sig.

Jag måste dock bara visa er en sak nu innan jag ska göra mig iordning för dagen. Jag fotograferades som sagt igår i en ytstyrsel och smycken från en amerikansk designer. Har hittat hennes shop nu, och alltså.. jag måste visa er. Hon har så fina grejer att jag dör lite inombord. Hon tar gamla vintage grejer och skapar nytt, det är helt fantastiskt vackert.

Ni hittar den HÄR!
 
Vi hörs lite senare, och igår nådde Eleine's fanpage på facebook 500 gilla, så glad ni gör mig. Håller på att snickra ihop en liten tävling som blir av vid den 666:e gilla... ♥
 
 
 

Artikel!

Pressutskicket om musikbloggandet kom ut idag.

Min bild tagen av Amanda Stiverius var det första man såg när man klickade sig in under Landskrona på hd.se. För att komma direkt dit klicka HÄR!


Ska bli riktigt roligt att gästblogga som sagt, jag kommer göra det under julimånad! 
 
 

Sneakpeak..

Plåtningen gick galet bra tillsammans med fotograf Felicia! Helt otroligt.

Efter det bar det av mot ett möte med Johanna där vi diskuterat många olika ändamål men huvudämnet var design. Blir spännande!

Nu väntar jag på tåget hem med en kaffe i hand, och ni får en liten tjuvtitt på den helt otroliga utstyrseln vi hade idag på plåtningen. Från en väldigt begåvad amerikansk designer. Längtar tills jag får visa! Plåtningen gjordes faktiskt vägg i vägg med en ultrasöt butik som heter Butik Calypso, ligger i Malmö på Falsterbogatan 22. Fantastisk butik. Besök! Du ångrar dig inte.




Rock

Let's rock! Snart i Malmö. Är väldigt taggad inför plåtningen.


Nyheten släpps!

För ett litet tag sen var jag på ett möte inne i Landskrona på muséet och kunde tyvärr inte berätta mer än så vid den tidpunkten. MEN NU SÅ! 

Jag är en utav de gästbloggarna som kommer blogga på http://musikstaden.wordpress.com/ detta året! Först ut är en tjej som heter Kim, sen följer jag och tar över bloggandet hela juli månad! 

Syftet med bloggen som ska hålla på i ca ett år (och även vara med i en utställning på muséet) är att ge er alla en inblick i hur vardagen ser ut för en musiker. Utöver oss så är det så många fler kända artister som kommer gästblogga, så håll utkik, kanske just din favorit kommer medverka? 

Ska bli riktigt roligt. Denna bloggen fortsätter precis som vanligt, men för de som inte har hittat  den kommer de få en bra möjlighet via Musikstadens blogg. Så sprid gärna ordet!

Ni hittar mer info HÄR!
 
 

Gilla?

Godmorgon! 

Har precis tryckt i mig en massa frukost inför denna långa dag. Kommer runt halv elva bege mig mot Malmö där jag ska vara hela dagen. Först en riktigt rolig plåtning och efter det möte/fika med Johanna. Ska bli riktigt roligt idag. 
 
Så ska snart påbörja grundsminkningen innan jag åker, så lägger jag resten på plats. Försöker skriva normalt men har en överkelig katt i ansiktet hela tiden när jag sitter här vid datorn, man spottar snart hårbollar.

Så om blogg.se-appen fungerar som den ska kommer det en update eller två under dagen innan jag kommer hem. Tills dess kanske ni vill in och gilla min fan-page på Facebook? Den hittar ni HÄR!
 
Foto: Natalie G Sundling

Så nöjd!

Efter att ha stått och väntat en evighet på tåget kom jag faktiskt iväg, om än försenad, men väl på plats blev jag varmt välkomnad av Charlotta och Lena. Trevligare människor får man leta efter, de är så underbara. De känns ärligt trevliga, inte fjäskiga, utan ärliga och väldigt goa! Är så nöjd med dem så ni anar inte.

Rekommenderar dem varmt. Deras kunskap är svår att mäta mot andra, och de är väldigt noga med att allting ska vara lagom och väldigt snyggt. Gillar vi! 

Mina injektioner i näsan är inte helt borta, och då var det tydligen i mars förra året som jag gjorde det sist. Har alltså hållt otroligt bra. Lite behövde fyllas på, så det gjorde vi. Uppe vid början av näsan samt precis innan nästippen. Blev superfint och nu är den helt rak igen! Är så nöjd med denna lösningen för mitt ansikte, och är så tacksam över folks kunksaper.

Ego Estetica fyller också läppar, rynkor, kindben, käkar m.m. De skulpturerar på ett helt fantastiskt sätt, och man känner sig trygg. Det kostar inte många slantar egentligen för de underverken de gör, och när man vet om att allting går till som det ska (man får passa sig för de som är slarviga och inte ser till kundens bästa utan bara pengar), så känns de pengarna väl värt det.

Besök gärna deras sida som har fått en fin design, klicka HÄR!

Tusen tack återigen Ego Estetica, ni gör att jag kan titta på min drömnäsa utan att operera mig. Tack! ♥
 
Ni får en liten snabb, väldigt mörk bild från denna skrivande stund... ser ni? Rak och fin! :)
 

Skånetrafiken

Många gånger kan jag låna Rikards bil som tur är, men idag går inte det då han ska jobba. Mitt tåg till Helsingborg skulle gått kl 17.15, vara framme 17.38 och då skulle jag hinna perfekt till Ego Estetica.

Jag står fortfarande på stationen och de har ändrat förseningen 4 gånger. Just nu sägs det att tåget ska avgå 17.38.. Kommer bli så sen. Tur att Charlotta och Lena är sådana änglar som sa att det var lugnt och att jag ska komma ihåg att andas. Verkligen snällt, för man står verkligen maktlös och kan inte göra någonting.

Det jag retar mig på är att de säger att det är pga personalbrist. Sjukt? Nåväl. Någon gång kommer jag dit, men det är verkligen för jäkla dåligt.

Saknar verkligen att ha en egen bil. Längtar till den dagen igen.



Tempo

Vi håller ett bra tempo idag. Oj oj oj! 

Stack iväg mot Lödde då min piercing i näsan har läkt fint, så nu har jag bytat till en hel ring istället för halv med kulor... gillade inte den, den var alldeles för stor. Så nu har jag en liten fin sak som är mycket mer diskret, mycket finare. Dock ingen bild i nuläget tyvärr!

Mötte även upp fina Bibbi för att planera lite inför ett kommande bröllop, sen mot gymmet där vi körde rygg och biceps. Gick bra även om jag kände mig lite svagare än vanligt idag.. 
 
Nu ska jag strax bli skjutsad till tågstationen i närheten och ta tåget till Helsingborg och besöka Ego Estetica för att kolla min näsa och se vad som behövs göra, om det behövs göras någonting (det tycker ju då jag.. hehe). Så vi hörs senare, blir mycket spring idag.

Imorgon har jag en planerad fotografering i Malmö, blir lite utöver det vanliga men det kommer bli SÅ häftigt. Riktigt coola kläder är involverade.. väldigt.. jag! :) Sen efter det blir det design möte med Johanna Persson jag faktiskt plåtades med för ett tag sen, inför kommande musikvideon. Ska bli jättetrevligt!

Här har ni en bild på mig och Johanna tillsammans sen sist vi sågs. Fina människa! 


Onsdag

God förmiddag alla!

Har varit aktiv nu på morgonen. Gjort allt det man känner att man inte annars hinner, städa, tvätta, diska, skära upp köttet vi storhandlade igår osv. Men nu så! 


Nu ska jag jobba lite här vid datorn, lite planeringar och så, men senare kl 18 ska jag till underbara Ego Estetica och kolla min näsa. Är ca 1 år sedan vi justerade min näsa ordentligt och den har varit så rak och fin sen dess. Fortfarande jättefin men nu har det börjat sjunka ner lite. Juvéderm tas upp naturligt av kroppen så det är inte så konstigt att det går ut, men vi ska kika på det idag och se vad som behövs. Det hette ju Artek Estetik innan men med de nya ägarna Lena och Charlotta heter det Ego Estetica. Jättesnyggt namn, inte sant? Jätteduktiga kvinnor det med precis som förra ägaren Leena Hagert, och de tar så väl hand om en. Ska bli roligt att få träffa dem igen åtminstone! Finns i Helsingborg och hemsida hittar du här till vänster vid den vita loggan där det står Ego Estetica. 
 
Ska börja jobba lite nu men vi hörs senare! :)


Lång dag..

Efter en lång och riktigt bra dag i studion, så stack jag och Rikard och storhandlade, sen direkt mot gymmet och körde ett riktigt bra bröst- och tricepspass. Vi körde på rätt länge och idag är det exakt en hel vecka sedan.. DET kändes kan jag lova.

Så nu sitter vi här, lagom sega, och ska varva ner lite. Imorgon är det både musik och roligt besök i Helsingborg för min del, mer om det imorgon.

Godnatt ♥
 
Förresten.. ungefär såhär kan det se ut när man storhandlar med Rikard. Alltid lika roligt ♥
 

Funderingar

Det går hur bra som helst i studion. Vi experimenterar med effekter i After Effects inför videon och sammanställer diverse. Blir riktigt bra! Snart är vi verkligen igång.

Nallen i studion är med och funderar ut vinklar, idéer och effekter. Tror han är något på spåret...


Ystad

Nu kör vi mot Ystad. Idag ska vi jobba vidare och snart är verkligen riktiga inspelningen av videon igång. Jag är som ett barn på julafton!

Ska stanna till i lödde och köpa med oss lite frukost. Mys!

Såhär ser jag ut idag. Lite trött och sliten men toppen anyway! :)


Laddad!

Hade ett riktigt bra möte idag, måste hålla det rejält hemligt ett bra tag till dock, men det kommer börja röra sig fint. Älskar att få vara kreativ och få använda skallen ordentligt. Kommer bli riktigt bra! 

Men, nu är jag hemma och väntar på Rikard. Han har varit iväg i Tyskland hela dagen och hjälpt sin mormor att handla lite, så hoppas på att han kommer hem snart. Ska upp tidigt och iväg till studion i Ystad imorgon, så vi lär ju somna tidigt.. dock hade vi behövt ett pass på gymmet, det känns verkligen. Blir så extremt frustrerad när man inte varit där på ett tag, eller ja.. imorgon är det en vecka sedan sista passet. HEMSKT! Buhuu..

Sitter iallafall i skrivande stund och designar mina nya visitkort. Blir mörkt, stilrent, gothiskt och väldigt snyggt det där. Någon som har erfarenhet av Vistaprint? Funderar på om man ska göra det enkelt och bara klicka hem det därifrån när man laddat upp sin design. Skriv gärna någon kommentar om ni har någon bra/dålig erfarenhet från dem! 





Vidare

Ska snart bege mig mot nästa stopp där det blir ett spännande möte. Älskar att träffa människor som kan bolla idéer lika mycket som en själv. Inspirerande!


Härliga måndag!

Tog gott om tid på mig denna måndag att kliva upp. Har jobbat hårt hela helgen, så att dra sig lite extra i sängen var ordentligt skönt. Ätit en lång frukost också och sett till att bli ordentligt mätt. Har blivit sisådär med ordentliga mål om dagen på det senaste pga. alla uppdrag man farit runt på. Denna veckan är det en aning lugnare, om än en del jobb, men jag kommer ha tid att få i mig mina mål om dagen som planerat. Denna veckan är det nyttigt som gäller med dessutom. Så äggröra på 2 ägg plus keso till frukost satt som ett smäck. 3 timmar tills nästa måltid!

Vi firade en underbar morsdag igår tillsammans med Rikards föräldrar, hans brors familj och min egen mor och bror, pappa är tyvärr bortrest. Det var supergod mat, god dricka och det var verkligen så trevligt. 

Idag har jag lite uppdrag och möten under dagen, och det enda som kan göra mig irriterad idag är kommunikationen med bussar och tåg här. Det är så otroligt dåligt att man vill lägga sig på marken och protestera, men då kommer jag ju ingen vart? Ska bli spännande och se vart det leder idag, jag är iallafall taggad. Resten av dagen sen blir bara musik och förberedelser. ♥


 
 
 

Loppisrunda!

Har varit med mor min på en traditionell loppisrunda denna mors dag. 

Upp mot bakluckeloppisen i Helsingborg, ner mot Landskrona och stannade på lite småloppisar på vägen, avslutade med Larssons Lager i Landskrona, dem är bara så bäst. Otroligt fina grejer, trevligt café med god fika och bra priser. Jättenöjda är vi, har fyndat som tusan! 

Nu ska vi snart in på middag med min familj, Rikards familj och hans brors familj. Blir en trevlig morsdag middag, plus firandet av hans far som nyss fyllt 60. Blir så mysigt! 
 
Tack för en fin loppisrunda mamma. Jag hade jättetrevligt även om vi var trötta efter gårdagens jippo! ♥


Rikard, jag och sjukt underbara grabbarna i bandet Karavan! 
 
 
 
 

Oförglömlig kväll

Jag vill för det första börja tacka alla som närvarade igårkväll.

Jag och Rikard var ordentligt laddade och vi visste att bandet skulle göra ett superjobb, men bandet Karavan gjorde ett jobb som var så mycket mer än det.


Jag började själv med låten "Paranoid" av Black Sabbath, och publiken gav en fantastisk respons. Aldrig varit med om att folk gått upp på dansgolvet och rockat loss till den.. fantastiskt.

Sen kom Rikard upp på scenen och körde "Love Bites" av Halestorm med mig. Precis därefter, så lade Rikard av sig gitarren, tog en mikrofon också körde vi "Out In The Fields" av Gary Moore.

Det var ett sådant fantastiskt ÖS! När man vände sig om mot bandet såg man att de rockade loss precis som vi. 10-15 minuter kändes som 2 minuter, och allting var över på ett kick.. tyvärr. Jag hade kunnat fortsätta i timmar känns det som! 

Är så tacksam för alla som kom dit.. Jag kände mig direkt välkomnad på scenen när mitt namn ropades och man hörde alla underbaringar skrika. Det var enormt smickrande, och alla goa kramar man fick efteråt. Nä, ni ska verkligen ha tusen tack. Det var första gången efter The Voice jag körde ren rock offentligt, och jag kände att jag verkligen valt genre. Jag var hemma. 

Ni ska ha tack allihopa. Även bandet Karavan ska ha en STOOOR eloge. Er vill jag ha med på turnén sen, det vet ni.

Sist men inte minst.. Rikard. Jag är så stolt över dig. Du är en helt fantastisk musiker, och din sång var.. helt otrolig. En äkta rockröst har du, och den bör utnyttjas mer. Detta var inte sista gången. Jag är så stolt! 

Tack återigen allihopa. Ni gav mig en oförglömlig kväll! ♥



Jag innan spelningen igårkväll. 
 

Rosor!!

Första spelningen i Teaterparken är genomförd. Riktigt roligt att få hänga backstage med både Magnus Johansson och Lasse Holm, pappa Diggiloo.

Jag sjöng låten Hurt, och när den var slut ser jag en liten söt flicka rusa upp på scenen med en fin bukett röda rosor. Det var Sabina, mitt fina lilla fan som förgyller mina dagar ofta! Även finaste Bibbi stod på andra sidan sen så jag fick sno en kram.

Ni förgyller verkligen livet enormt med era fina ord, rosor, bilder, kramar.. Allt. Älskar er! Tack!

Nu har jag hunnit byta om och vi ska in backstage på Rådhustorget och tagga till inför spelningen senare ikväll!

En enda gissade rätt, och det var idag på första spelningen, Goa Wioletta. Hon har ingen blogg jag kan länka till men kan säga grattis! :)

Rätt svar på hemlig gäst till duett ikväll är min Rikard Ekberg. Sångare, gitarrist, pianist.. Ja, multiinstrumentalisten som även är låtskrivare och spelar diverse instrument på min kommande skiva.

Vi kommer köra en rockrökare ikväll tillsammans som final, så jag hoppas vi ses där. Det kommer bli så häftigt!

Tack ännu en gång till lilla Sabina för de fina rosorna. ❤️


Stress!

Vilken stress. Är det något jag inte klarar av är det när människor inte har riktig koll på saker och ting en sådan här dag. Men jag har styr på mitt nu så det är lugnt! Nu ska jag stressa vidare och snart åka in till stan igen för att sjunga i Teaterparken kl 19!

Ses där! :)


Löööööördag!

Nu är lördagen här.

Idag händer det mycket, och jag kommer fara fram och tillbaka som bara den.
Repetitioner ska göras, kläder ska fixas, håret ska göras iordning likaså smink. OCH VILKA SKOR SKA MAN HA?! 

Haha, det är massvis idag, men det ska bli riktigt roligt. Jag har skapat ett evenemang för alltihop ikväll med tider och information som ni kan hitta HÄR! Det är offentligt så att alla kan gå med såklart. 
 
Nu ska jag snart repa lite här hemma, sen bär det av mot stan för att köra lite repetitioner med bandet som ska spelar i Teaterparken. Jag kommer även sjunga en enkel låt i Teaterparken och det beräknas vara kl 19.30, sen ska jag direkt hem efter uppträdet, byta om, och ladda upp för Jubelgalan som blir på Rådhustorget. Gå in på evenemanget och läs, där blir det inga snyftiga ballader åtminstone för min del... ;) 

VI hörs senare! Full fart! ♥
 

Redo!

Nu är vi färdigrepade. Allting gick väldigt snabbt och smidigt och bandet Karavan är helt otroliga musiker.
Har förr haft kontakt med Walle Wahlgren som t ex lirat med min vän Dennis Camitz m. fl, och bandet Karavan är nu band till John Fogertys gitarrist under hans turné. Otroligt proffsiga musiker, och jag känner mig oerhört trygg med dem. Otroligt!

Kl 22 börjar hela konserten imorgonkväll med alla artister, och min tur är kl 23, då kommer jag köra tre stycken rockiga låtar. Sista låten blir en duett, med en hemlig gäst. Någon som kan gissa vem? 

Den som gissar rätt först får en länk till sin blogg om de har någon! ;) 

Ha en jättefin kväll allihopa, hoppas vi ses imorgon!


Innan rep!

Rikard och jag stack in lite tidigare till stan för att ta vars en kaffe innan repet nu lite efter kl 18. Gott och mysigt!


Tungt.

Det var en fruktansvärd, tung och jobbig begravning. Lova mig att ni tar till vara på livet ordentligt. Det finns mycket att leva för.

Jag har idag sagt ifrån om mitt deltidsjobb i köket som skulle varat fram till den 13 juni. Chefen jag haft där är en kvinna som är väldigt, väldigt klok. Jag är henne väldigt tacksam och hon har lärt mig mycket. Även hennes ord stämmer in med så många andras. Ta till vara på chansen!

Det ska jag också göra. Nu blir det 100% fokus på musiken. Jag har massa energi till det och vägarna börjar uppenbara sig. Jag vet att vi är på väg är rätt håll. Musikvideon börjar spelas in på riktigt nu snart och det kommer bli så bra.. Jag längtar.

Nu ska jag försöka koppla av lite och koppla bort alla tankar runt begravningen jag tog del av. T o m prästen fick pausa för det brast för henne.. Otroligt starkt.

Sen ska vi in till stan och repa med bandet inför imorgon. Jätteduktiga grabbar. Länkar till dem senare! :)


Begravning

Godmorgon!

Ska göra mig lite iordning och sen ska jag iväg. Ska på en begravning idag som ingen någonsin vill gå på. Jag känner inte familjen väl, men tillräckligt för att bli illa berörd av det som hänt.

Efter det bär det av hem, ringa lite samtal, och ikväll ska vi iväg och repa med bandet inför kommande spelning under morgondagen i Landskrona. Rådhustorget kl 23, då uppträder jag med rockiga låtar och har en hemlig gäst till min duett! Spännande va? Kommer bli grymt!

Vi hörs senare. Nu under frukosten har jag bara iakttagit mina katter som busar för fullt.. Påminde mig om en fin bild Rikard tog på den äldsta häromdagen.


Lång dag :)

Nu är vi hemma och har packat upp!

Hann inte med att ta så mycket bilder. Har varit ute hela dagen och filmat lite, har gått jättebra. Snart drar musikvideoinspelningen igång på riktigt. Då blir det behind the scenes och t o m lite video som blir dokumenterat under tiden. Ska bli så roligt! En liten bit kvar, sen är vi där. Ska bli grymt roligt!

Nu ska jag öva på spelningen på lördag. Ska ha repetition imorgonkväll med bandet så bäst att grejerna sitter känner jag, haha. :)

Ska fortsätta nu, hoppas ni har det bra ❤️


Godmorgon :)

Godmorgon från oss i ett soligt, vackert Ystad. Hit ska vi banne mig flytta, frågan är nog bara när.


Hotell Klara

Vilken härlig dag!  Vi har fått mycket uträttat, och imorgon fortsätter vi.

Är lite trött, och ska snart sova. Vi håller till på Hotell Klara i Ystad inatt, ett underbart hotell. Det är som en liten etta med kokvrå och väldigt hemmakärt. Här finns bestick, kokplattor, kaffebryggare m.m och är verkligen som att bo i en liten lägenhet. Otroligt mysigt. Så tack så hemskt mycket Hotell Klara, kommer rekommendera er väldigt varmt.

Lite bilder från idag, vi avrundade arbetsdagen med pizza på en väldigt fin restaurang faktiskt på Regementsgatan i Ystad. Väldigt goda pizzor, mums. Nä, nu ska bädda ner mig i sängen snart och faktiskt titta lite på den lilla, liiilla söta tv:n som finns här. Känns som hundra år sen jag tittade på tv, har inga kanaler hemma, väldigt skönt. Då har jag lite lättare att fokusera på det jag borde, hehe. Även lite bilder från vår lilla etta vi bor i under natten.

Sov gott ♥





 




 

Film!

Varit ute på rekvisitarunda och även testfilmat lite små grejer inför musikvideon. Är nu inne och värmer oss (höstväder ute just nu!), samt lägger över lite filer, innan vi fortsätter.


Ystad!

Då sitter vi i bilen på väg ner mot Ystad. Jag har solotidningen, mörkt choklad med apelsinsmak som jag fick av min fina vän Malin, och bra musik är igång.

Kommer jobba hårt idag, men ni får se bilder senare. Är riktigt på G!


Instängd!

Wow, känner verkligen hur instängd jag på sätt och vis varit dessa två dagar.

Igår jobbade jag länge, klockan blev väldigt sent.. och idag har jag hunnit gymma med Rikard, och nu sitter jag och jobbar igen. Vad sysslar jag med då? Jag övar inför uppträdandet på lördag i Landskrona på Rådhustorget från kl 22, kommer bli riktigt ösigt, hoppas vi ses där? 

Sen jobbar jag faktiskt med hemsida. Tycker det är så kul att vara kreativ och arbeta med bilder, och det kommer bli bra, tar lite tid bara.. mycket detaljer att få med och klura ut. Men det ska gå, skam den som ger sig.

Så här kommer jag sitta resterande av dagen, så tyvärr är jag lite tråkig. Men imorgon, då blir det andra bullar. Onsdag och torsdag kommer vi befinna oss i Ystad och jobbar riktigt hårt, och det kommer dokumenteras. Jag lovar! 

Blir en inspirationsbild just nu.. måste komma in i rätt tankar igen efter min lilla paus. :)




Tisdag

Fåglarna kvittrar utanför, och jag ska hålla FRUKOST! 

Jobbade sent inatt, och är det något jag hatar är när man är uppe länge och sen när man ska sova är man jättehungrig.. och jag vägrar äta så pass sent. Så sjukt irriterande. Men, sen till slut så somnade jag äntligen och nu ska jag äta en stor god frukost.. 



Övning och rösta!

Sitter just nu och repar för fullt. Administrativa är fixat, nu galer jag för kung och fosterland och texterna måste sitta tills på lördag. Det går bra hittils iallafall!

Sista dagen nu som sagt att rösta på vår tolkning av "You". Vi ligger bra till men behöver lite fler röster för att vinna! 

Gå direkt in HÄR, då kommer ni direkt till röstningssidan. Alla röster uppskattas och det värmer enormt, det vet ni! ♥
 

Bild från precis nu.. i min fina äkta Hard Rock Café t-shirt jag fick av mor från New York! ♥

Jobb!

Gymmet gick strålande, kort men intensivt, perfekt för idag.

Rikard åker snart till jobbet och jag har att göra med musik. Planerade nyss det sista inför två arbetsdygn som blir på onsdag och torsdag i Ystad. Ska bli riktigt spännande.

Så ska öva inför helgen, och planera upp inför dessa dagar i Ystad. Sen har vi fler lite större spelningar längre fram som behöver arbetas på, så det finns absolut att göra. Men skönt att kunna fokusera på musiken.. jag älskar det. Jag älskar livet just nu. Det flyter på så otroligt fint, mår verkligen mycket bättre även om det är jobbigt vissa stunder. Men försöker hålla mitt huvud högt och kämpa vidare men mer fokuserat.



Rösta på oss!

Hej alla fina ni!

Ska strax iväg till gymmet och träna, men skulle verkligen vilja be er om en sak först.


När vi uppträdde i radion på Din Gata var det många av er som hörde av er och tyckte om vår tolkning av "You", om ni vill hjälpa oss lite kan ni klicka HÄR, skrolla ner lite och sen rösta på vår version i omröstningen av bästa tolkningen av oss fyra som var där under förra veckan.

Alltså klicka HÄR och skrolla ner lite. :) 

Puss! ♥

Mat!

Det var högtryck i köket innan, maten blev fantastiskt god. Tittade på USA - Finland matchen, och snart är det dags för Sverige. Spännande! Nyss varit och tränat i en och en halv timme, så ska nu slå oss ner och kika på hockey. Har ju satsat på lite resultat så måste ju följa pengarna, haha! ;)

Ha en fin söndagskväll.


Gårdagen

Tack till Laszlo och Stina för ett fantastiskt bröllop. Det var helt otroligt!

Nu gör vi hemmagjorda biffar, som vi ska äta till ishockey finalen. Sen ska vi träna och resten av kvällen blir det musik!

Lite bilder från igår.


Bakluckeloppis

Godmorgon alla!

Jag ska precis nu iväg med min fina Malin till Lund på en bakluckeloppis som är i ett parkeringshus, så gör ingenting att det regnar. Nästa söndag är det mors dag, då ska morsan och jag till Helsingborgs bakluckeloppis och kika lite!

Nu måste jag kila. Vi hörs senare!


Tårar

Nu har vi varit på en god väns bröllop. Tårarna bara föll. Så vackert det var. Nu ska vi alla mot Lucy's där festen kommer vara och det kommer bli en helt oförglömlig kväll. Det vet jag redan om!

Vi hörs imorgon igen. Här är två bilder på mig och min kärlek när vi var utanför kyrkan nyss!


LÖRDAG!

Alright, nu är det lördag och tight schema är det som gäller idag.

Ska iväg nu, men vi kommer att höras lite senare. Ska försöka slänga upp en bild eller två under dagen.

Det skrevs en liten artikel igår om vårt framträdande i P4 i Malmö. Ni hittar artikeln och den lilla korta versionen av "You" som vi gjorde. Ni hittar den HÄR!

Puss! 


Foto: Hans Zillén/Sveriges Radio

Färdiga!

Nu är vi färdiga för idag. Vi gästade P4 och hade t o m publik, jätteroligt. Så nu är vi på väg hemåt och ska förbereda inför våra spelningar imorgon. Blir en lång dag imorgon som avslutas med en bröllopsfest. Ska bli fantastiskt roligt!

Stort tack till Rikard också för hans fantastiska gitarrspel. Alltså wow, ni skulle hört honom i radion idag. Helt otroligt, en helt otrolig musiker.

Nu rundar jag av för idag med datorer m.m, men vi hörs igen imorgon. :)




Radio!

Då har vi jobbat färdigt i Lund och är på väg mot Malmö. Ska gästa P4 kl 19.15 och spela två låtar. Kommer ni lyssna? :)

Bilder på oss från igår när vi hann ta en kaffe i solen efter Din Gata.


Solo

Lite lagom stressigt idag men det går! Haha, nu ska vi iallafall mot Lund. Fick min Solo tidning i brevlådan och den får hänga med under bilresan. Försöka koppla av lite. :)


Godmorgon :)

Godmorgon alla fina!

Fredagen är här och den är fullspäckad. Ska överraska min andra hälft med pannkakor till frukost.. hoppas dem blir bra nu! Haha. Håller på i skrivande stund. 

Sen ska vi in till frisören om han har tid till mig, så slitet hår, sen ska vi iväg till Lund och jobba vidare med vår producent ang musikvideo. En liten del kvar ska skrivas färdigt och rekvisita ska ordningställas. Spännande!

Sen ikväll blir det ju radio P4 för oss igen. 19.15 är vi igång där! Två låtar. Sjukt roligt!

Återkommer senare. Ska vända pannkakor nu! Önska mig lycka till. 



Din gata!

Stort tack till Farah och Rijal på Din Gata. Ni är underbara människor, vi hade sjukt roligt och det var som att bara sitta hemma och lira en låt och bara mys!

Stort tack. Jag hoppas ni tyckte om det ni hörde. När vi satt och repade haffade P4 oss och ville att vi gästar dem imorgon kl 19.15 i Malmö. Är såklart superglad för att ni lyssnar.

Kärlek till er! Här har ni en bild på oss från studion. Rikard har dessutom på sig en snygg tröja ni kan skymta.. Photo By Geddas skitsnygga tshirtar. Mums!


Mot Malmö!

Vi kör mot Malmö nu, ska fixa lite lätt lunch på vägen. Kommer upp bilder sen!


Min torsdag

Torsdagen är här. Idag är det live framträdande på radio som gäller. Frekvens 100.6, din gata. Vi kommer vara där 16.30, gissar på att det drar igång tidigast 16.45, så lyssna från och med då åtminstone. Vi kommer framför vår version av låten "You" som är aktuell nu under Eurovision. Riktigt roligt ska det bli. Tycker texten i "you" är väldigt fin och jag tycker inte den får den uppmärksamheten som den bör få. Lite det temat har jag kört på idag när jag kommer framföra den. Med mig i studion har jag Rikard som ska lira gitarr, blir jättefint.


Har ätit en riktigt lång frukost och tagit god tid på mig. Mår väl både lite upp och ner. Ska inte försöka låtsas om att ingenting har hänt. Det ÄR jobbigt. Men jag mår verkligen bra av att jobba med musiken, att vara kreativ, få skapa, få planera.. jag älskar det. Det är egentligen det enda jag behöver, tills pengar blir ett faktum.

Nog om det, nu ska jag ut och rensa lite i trädgården innan vi ger oss av mot Malmö. 

Foto: TekPhoto

Verse II

Godkväll alla fina!

Den 25:e maj kommer jag uppträda i Landskrona, och det blir många utav artisterna från Landskrona. Två killar fick jag äran att lira med på Landskronagalan 2013, nämligen Verse II. De har nyss släppt sin nya singel "Soldier" tillsammans med Eddzaa.


Jag stöttar grabbarna, och hoppas att ni också gör det. Låten finns här nedan på youtube, och ni hittar dem på bland annat facebook. 

In och gilla de båda på Facebook:
Verse II
Eddzaa

Vill ni även hålla lite mer koll på Verse II och var de uppträder härnäst, kika på deras fina hemsida HÄR.

 
 

Radio

Har ätit lunch nu efter träningen utomhus, väldigt skönt trots att det blåser.

Ska öva inför radiosändningen imorgon! Kommer ni lyssna? Kanalen din gata 100.6, vi är där 16.30, gissar att det börjar runt 17, så lyssna från och med 16.45 iallafall om ni inte vill missa något!


Onsdag

Fin, men blåsig onsdagsförmiddag!

Jag var uppe länge och övade inför kommande spelningar, rätt galet hur lätt man egentligen fastnar. Tiden försvinner direkt också.

Ska fortsätta öva idag och planera. Ska försöka hinna med ett gympass också, haft några vilodagar nu.

Vi hörs senare! Bild från häromdagen :)




Inspiration

Inspiration denna kväll. Kreativiteten flödar.







 
 

Off

Hej alla.

Jodå, jag lever allt. Jag har bara varit lite off idag. Har övat en hel del på kommande spelningar så kom nyss på när jag åt att jag inte alls suttit vid datorn. Så blir det väl ibland antar jag.

Rikard är och jobbar nu. Den hjälpen jag fått av honom, så obeskrivligt. Han tar verkligen hand om mig. Är så tacksam. 

Det som hände när jag bara grät och grät, sådant händer folk. Det vet de flesta om. Det är liksom inget farligt på det sättet, men det är verkligen en tydlig markering, varning. Man måste ta det till sig, vilket faktiskt är riktigt svårt. Samtidigt som jag vill vara lika aktiv igen kan jag inte. Min kropp och mitt huvud är så trött. 

Men, musiken ger mig glädje och vi har jobbat på bra. Det rör sig fint framåt. Längtar verkligen till den dagen jag kan få visa er vad det är vi gör! 

Om ni vill, så gå gärna in på min facebook sida och gilla, den hittar ni HÄR

Just nu, så ska jag ge mig på att sjunga en stund till, sen ser det ut som att solen tittat fram så en promenad får det nog allt bli och hämta lite syre.


Foto: TekPhoto

Bra arbetat

Då är jag hemma igen efter många timmar i Lund. Vi arbetade vidare på manuset som nu är färdigt till musikvideon. Nästa gång vi jobbar ihop igen är på fredag, och då ska vi samla ihop rekvisita och börja planera upp vad som ska spelas in först. Väldigt spännande, men intensiv process.


När jag ändå var i Lund mötte jag upp Ida efteråt och pratade igenom en massa, det behövdes verkligen. Så nu är jag hemma och ska kika lite på låtarna till kommande evenemang. Tonarter, form på låt osv. Så jag är sysselsatt resten av kvällen.

Tack till alla fina ni som har lämnat fina kommentarer idag. Det värmer något så extremt inombords. Det är tufft, väldigt, väldigt tufft just nu. Men skam den som ger sig.. eller hur? Man får försöka bryta ner sin vardag och nästan börja om på nytt. Som att formatera en dator. Jag vet vad jag vill, jag vet vart jag är på väg och jag är så nära målet. Oro över pengar och massa måsten får inte hindra mig. Det ska gå.

All kärlek till er underbara människor som läser. ♥
 

Intervju i magasin Latex Deluxe!

För er som kan läsa tyska, finns nu en intervju med mig i ett magasin som heter Latex Deluxe.

Ni hittar intervjun HÄR. Gå gärna in och gilla deras facebook sida också på LatexDeluxe.
 
 
 
 

Superwoman?

God morgon!

Ni vet.. Ibland tar man sig vatten över huvudet och tänker att man självklart klarar det ändå. Men, jag har gjort det så pass länge, och jobbat ca 14h per dag med olika saker, både i kök och med musik. Även på helger har det varit lika mycket.

Igårkväll tog det stopp för mig. Tårarna tog aldrig slut. Paniken tryckte över bröstet, jag fick inte luft.

Rikard tog hand om mig och hjälpte mig att andas. Vi fick till slut ur mig att jag var helt färdig. När jag till slut lyckades andas hyfsat normalt igen, tillagade han mig en kopp med varm mjölk och honung och höll om mig tills jag somnade.

Denna månaden är väldigt extrem, och det kommer inte bli mindre jobb heller mot sommaren, men i sommar har jag inte mitt köksjobb, men just denna veckan behöver jag en liten paus. Att bara kunna fokusera på musiken, och även musikvideon som dragit igång rejält nu.

Jag fick ge mig denna gången, och jag ska försöka återhämta mig det bästa jag kan. Jag kommer inte försvinna härifrån utan allt kommer vara som vanligt.

Jag har nått så många av mina mål, och är så nära att nå resterande. Vet att det kommer gå, och behöver lite mer tid åt musiken just nu helt enkelt.

Idag blir resten som planerat. Ska möta upp producenten och fortsätta med musikvideon, blir att gå igenom de sista detaljerna och det blir i Lund. Nu innan dess, så ska jag ta en kopp grönt te och ut och gå i det fina vädret och bara andas.

Tack alla ni fina som går in här varje dag och läser. Ni gör så mycket mer för mig än vad ni kan ana.

All kärlek ❤️


Söndagskväll

Haft en fin dag tillsammans med Rikard. Vi jobbar hårt. Det känns i kroppen nu. Fortsätter redan imorgonbitti. Varför finns det inte 48h på ett dygn istället? Hade varit mycket bättre.

Önskar er en fin söndagskväll. Skickar lite kärlek och grejer från när vi var på Emporia innan idag. Fantastiskt ställe!


Emporia

Dagens arbete är slut för tillfället, ska repa lite ikväll inför nästa helg. Dessutom blir det radio på torsdag, live! Så måste öva inför det.

Nu är vi faktiskt för första gången på Emporia i Malmö! Sjukt stort det här. Precis beställt vars en burgare innan vi slangs vidare och riva lite i Myrornas butik! Var nyss på Emmaus nere i stan och fyndade rejält..

Sitter på en uteservering som är inglasad vid Frukostklubben! Här är blåa glas, blir rätt trevligt ljus!


Morgon!

Godmorgon!

Igår efter den långa dagen så slängde jag mig direkt i säng. Jobbade rätt sent. Lite jobb idag med men ska försöka hinna koppla av lite.

Börjar min dag med bus tillsammans med katterna i köket. Rikard står och gör lite frukost. Äggröra, min favorit! Mums!


På väg..

Nu är vi ute på vägarna idag. Lång dag, men blir en bra lördag.



Godmorgon!

Eller.. god förmiddag kanske? Sov till kl 10. Så skönt! Men jobbade dock väldigt sent igår, men ändå skönt att vakna och titta ut på det fina vädret. 

Just nu äter jag en god frukost, ska snart börja göra mig iordning inför dagens aktiviteter. Blir verkligen en heldag med uppdrag, längtar redan till träningen ikväll. Nya träningskläder, är rejält laddad och behöver bara få fokusera på att lyfta och utmana mig själv en stund!

Ni får en ny bild av Photo By Gedda sålänge. Latex från underbara Maebelle Latex!


Manus!

Nu är jag hemma, men jag jobbar ändå.


Manuset skrevs klart idag, men jag ville renskriva ner det och fixa med några detaljer nu ikväll innan jag kände mig helt nöjd. Sen på måndag fortsätter arbetet, ser jag verkligen fram emot. 

Nu ska jag planera lite med mina spelningar, svara på mejl och försöka koppla av en stund innan läggdags. Men, varit en effektiv, och helt fantastisk dag. Det är verkligen detta jag ska jobba med. Mår verkligen så bra när jag får vara kreativ och jobba effektivt med det jag verkligen kan. Där det liksom inte finns några tvivel. Älskar det.

Ha en fin fredag alla, idag händer det mycket och lär bli ett bildregn! Ni får en bild på mig från nu i skrivande stund. Ser trött ut ja, och jag är trött, men så glad.


JAA!

Alltså, det gick så bra i studion idag. Vi har skrivit färdigt hela manuset nu till musikvideon och nu återstår finslip och rekvisita ska införskaffas. Är så pepp! Kommer bli sjukt bra.

För er som sett musikvideon till "Sanctuary", som finns på Youtube, så kan jag lova er att den bleknar. Likaså låten. Det är ingenting jämfört med vad som komma skall! Längtar verkligen.

För er som följer mig här, gå gärna in på Facebook och sök efter Eleine och gilla min sida! :)

Nu bär det av hemåt. Har massa jobb ikväll med, men ska bli riktigt roligt.


Ystad!

Godmorgon!

Nu bär det strax av mot Ystad återigen. Ska fortsätta hela dagen, ska bli riktigt roligt. Har på mig mina nya rockiga ballerina idag.. hittade ett par med döskallar nämligen igår. SÅ underbara! Jättesköna att gå i dessutom. Ska visa er sen, bra pris också.

Dags att borsta tänderna, jag skriver senare!


Photo By Gedda

Photo by Gedda, by Maebelle Latex. Även fantastiska tatueringar gjorda på Heartbreak Tattoo (Malin).
 

Hemma igen!

Åter hemma efter att ha varit iväg ett par timmar med min fina Malin på väla. Hittade fina brudskor och jag själv fyndade faktiskt! Ska visa er sen. Ett par skor jag tittat på länge som kostat 400kr fanns nu för 75kr.. I min storlek! Fullträff!


Fin kväll!

Hade en fin kväll igår med vänner, kom hem och det blev rätt sent.. så är lite lagom trött, haha. Har ätit lång frukost, och ska strax iväg och träna. Sen hem och öva lite till, sen ska jag iväg med min fina Malin och leta lite skor till bröllopet och prata om alla detaljer som vi måste gå igenom. Ska bli så roligt! Ihh! Måste hitta klänning jag också.. ska ju vara brudtärna. Jisses.. haha!

Ni får lite bilder från igår sålänge. :)









 
 

Sent

Blev väldigt sent idag, ska alldeles strax sova. Ska upp hyfsat tidigt imorgon för att fortsätta övning av låtar. 

Godnatt alla. 
 
 

Övning!

Efter jobb stack vi och gymmade, körde bröst och triceps, så nu är man lagom seg i armarna. Öööh...

Men, det var ändå riktigt härligt. Nu har vi övat lite, och Rikard ska iväg och jobba. Jag ska bege mig iväg mot Kävlinge och hänga med Skye och Lisa, blir lite middag och massa prat. Sen ska jag hem lite senare, öva vidare inför helgens kommande uppdrag och faktiskt sova. Ska bli skönt!


Får se om jag får läge att uppdatera senare, har fler bilder jag vill visa. Har en jättefin från när jag fotade med Photo By Gedda jag själv tycker är himla häftig! Hoppas jag hinner! :)

Puss sålänge! ♥
 
 

Rain

Vaknade av att jag hörde regnet mot rutan.  Det öser verkligen ner utanför. Ska strax bege mig ut och åka iväg mot jobb. 

Idag ska jag träna efter jobbet, sen ikväll när Rikard åker och jobbar släpper han av mig hos mina väninnor Lisa & Skye. Hänga med dem resterande tiden av kvällen, äta lite gott och bara njuta, speciellt när man vet att man kan sova till iallafall kl 9 imorgonbitti!

Nu drar vi igång denna regniga onsdag, ledighet imorgon.

Såhär ser jag ut idag förresten. Hörs senare! ♥




Lyckat!

Blev en mycket lyckad arbetsdag i Ystad. Fått otroligt mycket gjort, och herregud vad jag längtar tills jag en dag flyttar dit. Jag älskar verkligen Ystad. Det är min fristad..

Hann gå en liten runda när vi letade efter en specifik plats till en scen.. Vädret var magiskt, och massvis med blommor. Vackert!

Nu ska vi hemåt! :)




Ystad

Sitter och skriver vidare på manus till musikvideon. Ystad visar idag sin bästa sida med detta otroliga väder..


Studion!

Nu bär det av mot studion i Ystad. Är så otroligt laddad! Kommer röra sig ännu mer nu när sista delarna av videon ska spelas in. Kommer bli riktigt bra.

Uppdaterar senare :)


Tisdag

Tisdagen är här. Idag väntar studion i Ystad direkt efter jobb, längtat så in i!

Nu kickar vi igång dagen. Kommer vara strålande väder, trots att jag är galet trött vet jag att det kommer bli en härlig dag.

Puss!


By Maebelle Latex

Fotograf Gisela Ackerup

Frisören!

Väntar på min tur hos frisören. Alla fina och roliga människor på Heartbreak uppehöll en ett litet längre tag än vad jag trodde, men nu är jag här iallafall. Är lite trött, men min tidning i knäet verkar ännu tröttare.. Haha.

Vi hörs senare :)




Soooool!

Solen skiner, skinnjackan är på och vi är på väg mot lödde. Senare ska Rikard jobba och jag ska till frisören Zaidon. Ikväll ska jag bara öva på låtar inför kommande uppträdanden, men har fler bilder att visa er som kommer upp lite senare.

Så roligt med all fin respons, era kommentarer om bilderna jag lägger upp gör mig alldeles tårögd. Tack <3

Just nu får ni en underbar bild från fina Småland..


Måndag

Denna veckan är en rätt kort arbetsvecka med det vanliga jobbet, men resterande tid har jag verkligen fullt upp ändå. Det jag verkligen ser fram emot just nu är imorgon, då åker vi ner till studion igen och färdigställer ännu en ny låt. Så spännande.. kommer bli så fint!

På min facebook gilla sida kan man följa mina uppdateringar från studion, och den hittar ni HÄR!. Gå gärna in och gilla! 

Nu ska jag strax dra till jobbet, ni får en fin bild från stugan i Småland. Var väldigt vackert! 

 

Latex igen!

Här är en utav de nya bilderna från Gisela Ackerup när jag plåtades i en fantastisk klänning från Maebelle Latex. In och gilla dem båda på Facebook. Fantastiska människor att arbeta med!


Nyhet!

Nu kan jag äntligen berätta vad som händer den 25:e maj.

Klicka in er HÄR för att läsa om vilken dag det kommer bli i Landskrona. Mer specifikt vilka tider jag uppträder (kommer ha med mig en hemlig gäst..), kommer senare såklart. Hoppas vi ses där! Kommer bli ett himla drag, jag har valt riktigt härliga låtar som kommer rocka rätt hårt. 
 
Från förra framträdandet som var relaterat till Landskronas Jubiléum! Jag, Anki Nilsson och Anette Lindvall. 
Foto taget av Leo Erdfelt. 

 
 
 
 
 

Söndagsmorgon

Vaknade upp, tittade ut.. Vattnet låg spegelblankt. Så fantastiskt.

Underbart att få vara här uppe. Idag åker vi hem! Efter lunchen bär det av hemåt, då måste det handlas hem lite mat, och gymmet måste verkligen besökas. 
 
Fick mejl från Gisela igår med lite fler bilder, kommer upp en ny om en liten stund från latexplåtningen. ♥
 
 

Skapar minnen

Såhär hade jag ju velat bo. Kreativiteten ökar ju ENORMT. Vill bara sitta och skriva musik, gå en promenad, fundera på livet, njuta. Hade varit grymt att alternera en fin lägenhet med en sådan här villa till stuga mitt i en  underbar natur. 

Dags att skriva upp ännu ett mål på listan! Är det någonting ni gör förresten? Skriver upp era mål i livet? 
Började jag med för något år sen, det drev igång mig rejält. Sen glömde jag bort listan, och hittade den mot slutet av året.. kunde kryssa för alla målen. Har satt nya för 2013, redan kunna kryssa av 3 av 5. Är på rätt väg! :)






Lunch

Sitter på trädäcket, läser en SOLO-tidning och korvarna till lunchen ligger på grillen.


Morgonpromenad

Godmorgon!

Morgonpromenaden gjordes innan kl 8, och sen dess har vi bara suttit och ätit en låååång frukost, med en utsikt över Bolmen som ligger precis nedanför. Magiskt. Ska snart bege mig ut för en liten promenad, tar med mig systemkameran denna gång. Spännande!




Andas

Nu ska jag lyda min kära Rikards råd och andas och slappna av. Här är magiskt vackert. Kommer fler bilder sen såklart! Vi hörs imorgon. Godnatt.
 

Nu så!

Skjuter upp träningen tills vi kommer hem på söndag. Nu vill vi bara iväg till Småland!

Uppdaterar senare. Nu ska det handlas bananer och dricka till resan :)


Småland!

Brr, sitter här och fryser om morgonen. Där vi bor just nu, skiner inte solen direkt in genom fönsterna på varken morgon eller kväll, så här är lite extra kyligt båda gångerna om dagen.

Men iallafall, så ska jag som vanligt strax iväg och jobba, skönt att det är fredag! Jippi! Sen ska jag hem, sen ska vi iväg och träna ca 1 timme, och sen ska vi köra iväg mot Rikards föräldrars stuga i fina Småland. Ska bli skönt att komma iväg en runda. Ska ta med kamera och grejer, och förhoppningsvis kan jag uppdatera något när jag är där uppe. Hoppas blogg.se appen fungerar som den ska bara..

Uppdaterar när vi är på väg iallafall, hoppas alla får en riktigt fin fredag!
 
Puss! ♥
 

Matprataren

Äntligen, efter typ 4 månader har min fina vän Malin äntligen kommit hem efter en lång tripp i asien. Allt från Thailand till Indien osv har hon besökt och hon har varit på ett rejält äventyr. Är så glad för hennes skull. Nu är hon hemma igen, och jag har fått tillbaka en vän jag delat många fina minnen med. Som jag längtat, herregud. Har liksom ignorerat mina känslor i flera månader, ibland har det brustit, men man har fått bita ihop.

Min Malin, min matpratare.. haha. Kolla in Malins fina hemsida HÄR. Kostrådgivning är vad hon sysslar med, varför inte boka in en tid nu innan sommaren och få rätt på på dina matvanor? Alltför många tränar, får inget resultat och upptäcker att det är kosten det är fel på. Man kan inte äta vad som helst, inte ens om man tränar, om man vill få resultat. In och kika! 

Välkommen hem ♥
 

Kom igenom

Jodå, jag kom igenom jobbet idag. Var sjukt trött och helt väck hela tiden, men jag kände hur jag stängde in mig i en jobbubbla och bara fick saker och ting gjort.

Just nu sitter jag och Rikard och övar inför en spelning, blir riktigt bra det här. Så fort jag får mer information om spelningen så lovar jag att ni ska få veta. Hoppas många kommer!

Ska försöka ge mig ut på en lång promenad idag istället för gymmet, jag är helt färdig, hade inte kunnat prestera någonting där just nu känner jag. Riktigt drygt, men får hinna med ett pass innan vi åker till stugan i Småland imorgon. 

Nä, dags att hoppa i promenadskorna. Lägger upp en ny bild sen! Med mer fokus på tatueringar. ♥
 
 
 

Suck..

Inte fått sova en blund inatt. Jag är så fruktansvärt, galet trött. Vet inte hur jag ska orka. 

Hoppas jag hittar energin någonstans, kaffe kan jag tyvärr inte dricka längre, mår väldigt dåligt så fort jag druckit det..

Sen började även min dag med att jag tappade en ögonskugga i badrummet som spred sig överallt. Den var inte vit, utan mörkbrun. Toppen, yey! Jag tänker ändå låta detta bli en bra dag, inte dålig.

Så vi slänger upp ytterligare en ny bild tagen av fantastiska Photo By Gedda, med latexkläder från Maebelle Latex. Är så nöjd!

Ha en fin torsdag sålänge!


Photo By Gedda


Bokning!

Då har vi släppt av mamma. Alltid lite nojigt och jobbigt att säga hejdå, men nu är hon på väg. Blir ju hur coolt som helst för henne!

Själv sitter jag i skrivande stund och äter lite, samt lyssnar igenom lite låtar. Blivit bokad till en spelning den 25:e maj, men återkommer när jag har mer info om det. Det kommer vara i min hemstad Landskrona iallafall, och det kommer bli riktigt, riktigt roligt. Blir inga egna låtar, de är inte släppta ännu, men jag kommer hålla fast i den rockiga changern. Så just nu spelas Black Sabbath och Gary Moore i högtalarna, och jag sitter och väntar på att de rätta låtarna ska ploppa upp i huvudet på mig. Hoppas det fungerar.. för när man väl sitter så och ska brainstorma låtar kommer det aldrig något, känns det som. Ska bli väldigt roligt! 

Någon som har någon riktig favoritlåt inom rockchangern? Skriv en kommentar, bara roligt med ännu mer inspiration.

Själv älskar jag ju bland annat denna gamla rökaren.. så bra. Man vet även att det är äkta, innan all autotune instormade och kan göra vem som helst till världens bästa sångare. Detta här är på riktigt. Äkta, tonsäker röst. Love it.



Fin valborg

Hade verkligen en fin valborg igår här på gården. Blev lite knytis, och det var väldigt trevligt sällskap och massa god mat. 

Riktigt lyckad kväll, om än väldigt kallt, men det är ju tur att man kunde gå in i värmen och sitta där tills ett tag efter midnatt, hehe.

Imorgon är det jobb igen, sen på fredag åker jag faktiskt till Småland. Rikards föräldrar har en stuga där vi alla ska åka upp till. Männen ska bygga lite vedbod och grejer, och vi ladies antar jag får göra mat osv. Jag ska passa på att försöka koppla av, andas in den underbara skogsdoften och den härliga luften, och gå mycket promenader. Ligger precis vid Bolmen så kameran kommer åka med, hoppas på att mitt internet på telefonen fungerar så jag kan uppdatera lite därifrån åtminstone. Kommer samla på mig massa bilder tills söndagen när vi åker hem iallafall.

Nu så ska vi snart åka och lämna mammsen vid bussarna i Helsingborg, hon ska åka upp till Göteborg och därifrån ta flyget med sin väninna till New York. Önskar henne all lycka därborta och jag hoppas allting blir en fantastisk upplevelse. Det har min fina mamma förtjänat.

Nu, lite bilder från igår.. 


Rikard visar sitt rätta jag..







Min fina.. När han inte gör massa roliga miner, är han även då så underbar att bara titta på. ♥ 

Mot Malmö

Är på väg med familjen mot Malmö. Brorsan ska till min sångpedagog, blir spännande. Så ska vi gå och ta en fika sålänge, mamma åker iväg ikväll med en väninna mot New York. Kul för henne! Inte alls avundsjuk, hehe.

Laddar upp bilder från igårkväll lite senare!









RSS 2.0