Bus innan gym

Eh... vad hände? 









 
 

Världens godaste..

Mmm. MUMS! På riktigt? 

Rikard har nyss gjort världens godaste chili con carne. Jag skojar inte. Det har stått i flera timmar, och den är bara SÅ perfekt. Haha. Nu har vi nog mat för resten av veckan. Helt fantastiskt.

Suttit och repat nu i några timmar, går jättebra.Vi utökar repertoaren, finns ju så många låtar så det är verkligen att välja och vraka. Tiden springer iväg dock. Ska snart iväg till familjen och käka middag ihop. Blir mysigt! 

Ser kanske inte så aptitretligt ut.. men om ni bara visste hur gott det är. Storkok FTW!
 
 

Bra dag

Åh, många bra samtal och mejl idag. Sjukt bra dag! 
Håller ett härligt tempo. Nu ska vi fortsätta repa här, sen blir det middag hos la familia kl 18.00.

Som sagt, hittade lite bilder som jag och Amanda Stiverius tog förra året. En utav dem blev vi väldigt nöjda med. Vad tycker ni? ♥

 

Hej hopp!

Har varit uppe sen rätt tidigt, jobbat undan lite, tagit en lång dusch. Vaknat upp i lugn och ro. Skönt.

Idag är det mestadels reptition på schemat för oss, tror dock vi kommer ha tid att klippa vidare på videon lite, man vill ju bara göra det hela tiden såklart, men en del måsten finns.

Är även min sista dag på Musikstadens gästblogg, ta gärna ett besök, sen imorgon kommer en ny artist och tar över.. från ett sjukt bra band kan jag lova. Själv lyssnat en del på dem. Klicka er in HÄR både idag och imorgon och avsluta min period, och påbörja den nya artistens. Spännande läsning!

Håller på att fixa med min externa hårddisk, måste göra någonting med den så jag kan använda den till Rikards mac jag alltid sitter vid. Hade verkligen behövt en egen.. en vacker dag så. Hittade faktiskt lite coola bilder jag och Amanda tog för ett bra tag sen på den hårddisken som aldrig blivit publicerade. Så fort jag fått rätt på det så ska ni få se, lär ju bli idag iallafall. 

Vad har ni för er idag? ♥ Ni får lite kärlek. Vi är snart uppe i 800 på min gilla-sida. PUSS! 


Av fina och duktiga Gisela Ackerup. Fin klänning från Maebelle Latex.
 

Inga armar?

Haha alltså.. när vi nu kom hem från Ystad, så stack vi direkt till gymmet och körde ett bröst- och tricepspass.

Jag kan seriöst inte lyfta min armar ovanför huvudet, eller typ. Haha, det är sjukt. Min svettiga sport-bh kom knappt av, galet. Men det var så skönt! 

Nu ska vi dock få i oss lite kött, varva ner lite, mysa med katterna, och ladda batterierna inför imorgon. Som vi ska repa! Har lite spelningar att förbereda oss för, och vi kommer även utöka vår repetoar med syfte för höstens planer. 
 
En liten sneakpeak från idag kanske? När Rikard satt och klippte ihop och vi hjälptes åt, smygfotade jag. ;)

Godnatt på er! ♥

 

Snart hemma

Ska bli skönt att komma hem! Vi längtar verkligen tills den dagen vi flyttar till Ystad. Ser ut som att det börjar närma sig på riktigt nu..

Ska inom lödde och handla lite. Sen fortsätter vi med musikvideon även ikväll. Imorgon är det rep på schemat! Riktigt ordentligt sådant. ;)

❤️


Tillbaka

Då är vi tillbaka i studion!

Jag mådde inte så bra efter frukosten, men efter en ipren, multivitamin och 20 minuter på soffan så mår jag mycket bättre. Så nu kör vi! Rikard sitter på stora datorn och arbetar, jag sitter och jobbar lite med småsaker rörande videon och även allt som har med detta att göra, sociala medier! Love it. 

Måste berätta vad som hände inatt innan vi skulle sova. Vi gick och la oss, släckte lampan.. och jag märkte att Rikard vände sig om med ryggen mot mig, och han ville bli kliad. Rikard älskar att bli kliad ordentligt med naglarna (klia för mig är enbart med fingertopparna). Så det gjorde jag såklart. Sen frågade jag om han kunde klia mig också lite snabbt. Fick ett OK, han vänder sig om.. sen känner jag bara tre fingrar i sjuk fart rakt in i ögat. AAAAJJJ! 

Hade jag inte hunnit blunda hade han haft sönder hornhinnan på mig, men nu hann jag, och det kändes mest som att han tryckte in hela ögat i skallen på mig, haha. Som det gjorde ont.. det värsta? Jag började gråta. Hahaha, som en liten flicka. Sen började jag garva för att han är så sjukt klantig, haha. Så ja.. tårar blandat med skratt, sen somnade man till slut. 

Kul va? Haha, nu ska vi jobba vidare. 

 
 
 

Fridolfs Konditori

Godaste frukostbuffén i Ystad intas nu på Fridolfs Konditori. Regnet faller utanför, och det är så mysigt.

Rikard var hungrig..


Godnatt

Nu ska vi avrunda denna dag och ladda upp inför en fullspäckad tisdag. Ska börja dagen med frukost på vårt nya favoritställe i Ystad, Fridolfs konditori. Deras frukostbuffé är underbar.

Gick igenom lite bilder från första inspelningsdagen av musikvideon. Hoppas inte ni får mardrömmar. Puss!


Klipp klipp!

Sitter nu och klipper i studion. En del irriterade ljud kan höras från stackars Rikards hörna. Hans Mac strular idag, inte lite heller.

Meeeeen det ser dock spännande ut i vilket fall som. Kommer jobba fram till ikväll, sen hem till Marcus med familj och sova över.

Jag jobbar i hemlighet med ett litet annat projekt. Behöver er hjälp. Det är en plåtning som står på schemat i det projektet nu och en tjej har tyvärr fått säga ifrån nyligen, och jag behöver nu en ersättare. Känner ni till, eller kanske är själva en pinuppig tjej som gör sig bra på foto, snälla skriv gärna till mig! Arvode finns såklart :)


På väg

Nu är vi på vägen mot Ystad. Hämtat upp vår kollega Christian Wolf.

Bilen har ingen fungerande AC. Behöver man nämna hur klibbigt det är? Haha!

Snart framme iallafall, så ska vi jobba på. Har ju en utav de bästa kollegorna.. Rikard. Skönt att kunna jobba professionellt med någon, sen när man jobbat färdigt är man ett par igen! Perfekt balans. :)


Förberedere

Förbereder just nu inför vår lilla jobbtripp ner mot Ystad. En del som ska packas, mat ska göras iordning. Ibland är det svårt att hitta nyttig och bra mat när man vill käka ute.. lite drygt det där. Men ska få till lite matlådor så blir det nog bra.

Spelade in allting av det resterande igårkväll och har skickat iväg, så ändå lite skönt att ha jobbat undan det nu. Nu ska vi få sovrummet att se ut som innan. Hänger filtar och grejer överallt för att dämpa eko, ser inte klokt ut! :)

Kommer uppdatera under dagen i Ystad. Blir mycket tid i studion, och klart ska ni få se vad vi pysslar med!

..och nej, självklart sitter jag inte näck. Tubtop är bra grejer. Haha! 
 

Mysigt :)

Vilken mysig eftermiddag vi fick. Massa kött som grillats, god kesoblandning mamma hade gjort, och väldigt fint sällskap. Tyvärr fick min fina Rikard åka iväg redan kl 17 för att jobba, men denna kommande vecka är det mindre av det jobbet, mer roligt á la musik! Tjohoo! 

Nu denna kommande vecka är min sista vecka som gästbloggare på Musikstadens blogg. Kan vi få till en del besökare där nu tills nästa fantastiska artist tar över blir både jag, ni och dem lyckliga. Ett litet klick så blir alla glada! Ni kommer dit HÄR. Puss på er för det!

Nu ska jag sätta mig i hemmastudion och spela in de sista grejerna, sen blir det lite idésprutande här hemma. Det är mycket det som får en att vara aktiv i princip hela tiden. "Hur ska jag gå tillväga nu?", "Finns det intresserade sponsorer tro?", "Är det möjligt att få en bild publicerad någonstans?" osv osv. Tankarna går i ett, och jag älskar det, bara lite svårt att koppla av ibland. Men ikväll blir det seriös brainstorming! Några tips att dela med er av kanske? Släng ut dem. Ni vet att jag älskar när ni kommenterar och diskuterar med mig! :)

 

Grilla

Nu ska vi sticka iväg till familjens stuga och grilla lite innan Rikard åker iväg mot jobb. Gott med lite kött och kall dryck. Mår bättre nu jämfört med igår, men man är lite ostabil än i huvudet. Men som svärmor nämnde, kan vara min salthalt.. svettats väldigt mycket, speciellt när man har sprungit, och fast att man druckit vanligt vatten så hjälper det inte alltid salthalten. Så lite Ramlösa nu och grillat kött så ska det nog allt bli bra!

Vi hörs lite senare. ♥
 
 
 
 

Eleine

 
Photo: Amanda Stiverius
 

Hjälp..

Godmorgon alla fina.

Det var en bra men lite seg dag igår. Jag spelade in på kvällen och allting gick jättebra, men jag märkte att något var lite fel på mig vid 21.30.


Började bli lite yr så jag avslutade vad jag gjorde i studion och skulle gå mot köket. Yrseln verkligen slog till mot mig. Jag mådde extremt illa, var helt övertygad om att jag skulle spy (jag har världens spyfobi..), och ringde Rikard. Jag vet inte varför, men jag hade missat att äta vid kl 18-19, jag håller ju rätt strikt på 3 timmars. Så jag ställde mig, yr som en tok, och kokade pasta. Fick i mig 4 slevar av pastan, sen mådde jag så illa och allting snurrade så mycket att jag trodde jag skulle dö. Så jag la mig i fosterställning i soffan, och somnade. Då var kl 22, vaknade 23.53, och lyckades ta mig in till sovrummet, han dock trilla in i en vägg på vägen dit.


När jag nu vaknade så visst, jag är inte lika yr, men jag känner att balanssinnet är lite rubbat. Vad har hänt egentligen? Är det någon som vet varför? Det har hänt mig en gång förut, men det är många år sen och det gick över rätt fort igen.. 

En sak som gjorde mig väldigt glad igår innan allt hände, det var att jag hoppades på och ville nå 700 gilla på Eleines fanpage på Facebook.. det gjorde vi. Med goa mått! Kolla in, glad tjej! Tack alla ♥

 

Seg

Usch, är så otroligt seg idag. Man känner att man får inte riktigt loss tummen ordentligt. Jag gillar inte det, alls. Men, ska sätta mig nu mot kvällen och spela in resten av Aktiv Dödshjälps nya låtar.

Är även hundvakt idag åt sötaste Tim, han är ett äkta lyckopiller. Skönt med lite sällskap. Katterna är också lite extra keliga.. mys! Kanske ska tagga till med lite musik? Får bli Sabatons senaste platta tror jag. Blir alltid lika pepp.



Springa

Var ute och sprang samma runda som igår, 4,2 km. 3 minuter bättre idag. Framsteg, sakta men säkert! :) 

Ska spela in sen ikväll, är hundvakt också så behöver inte vara helt själv när Rikard är och jobbar. Ska se till att bli färdiga med dessa inspelningar så vi kan fortsätta med musikvideon! Skönt att ha en hyfsat avslappnad lördag ändå.

På måndag har vi bokat Ystad och kommer sova över tills på tisdag, så mycket jobb med musikvideon både på måndag och tisdag. Då har vi även två datorer, dubbelt så snabbt.

Har en katt i mitt knä just nu, mysa lite till tror jag.. sen börja jobba.
 
Trött katt.. ♥
 
 

Grå dag

Grått väder ute än sålänge. Jag gillar omväxling, dock har jag älskat våra soliga dagar. Men, idag passar detta vädret mig bättre än någonsin. Inspiration, inspelning, avslappning.. I like it.

Ska dock ut och springa en runda när Rikard vaknat, mådde så bra efter rundan igår. Får göra det till en del av vardagen, sen blir det kanske gym också, vilket jag hoppas på. 


Om du vill göra min dag ÄNNU bättre, så har du inte gillat min sida får du gärna gå in och göra det HÄR. Snart uppe i 700 gilla, och jag hade varit så glad om vi hade nått det idag! 

Puss sålänge! ♥

Helsingborgsfestivalen

Åker snart mot Helsingborg med mamma, pappa och lillebror för att kika lite på festivalen. Sen hem och spela in vidare ikväll/inatt! :)


Spelat in

Spelat in två utav låtarna som ska spelas in, resterande blir mot kvällen/natten.

Det jag spelar in är tjejsång på ett par låtar, där jag har äran att få jobba med grabbarna från Aktiv Dödshjälp. Bandet består av Tomas Nilsson och även Roberth Karlsson (Scar Symmetry, Facebreaker m.m.), och det blir riktigt tunga grejer.

Vi testade för många herrans år sen (tiden går SÅ fort) att spela in en låt där Robban growlar friskt i verser, medan jag tog refrängen.. och recensionerna på den plattan, och speciellt den låten "Skam" fick väldigt bra betyg. Låten "Skam" finns både på Spotify och Youtube under namnet Aktiv Dödshjälp. Då var jag rätt liten.. var nog bara 16-17 år, haha. Men de nya grejerna har ett helt annat sound egentligen. Mycket tyngre, mycket proffsigare och jag kan knappt föreställa mig hur köttigt slutresultatet blir.

Så alla ni som läser, som gillar metal, in och lyssna in er på Aktiv Dödshjälp, för ni lär få se det här sen igen inom en snar framtid! :)
 
 

4,2 km

Nyss avklarat 4,2 km intervall i denna hetta tillsammans med Rikard. Svettig? Ja! :)


Fredagsmorgon

Sitter och väntar på min frukost. Blev sent inatt. Vi klippte hela eftermiddagen efter mötet igår, intensivt, och sen bar det av till gymmet, där vi körde i nästan två timmar, och när vi var färdiga var det midnatt. Hem och försöka varva ner lite, så somnade väl efter ett par få timmar.. Men, skönt att känna träningsvärken, veta hur hårt man har kämpat. :)


Ska snart ut och springa en runda, och sen blir det att klippa vidare på musikvideon. Rikard jobbar tyvärr inatt, så tidspress finns fram till kl 17. Drygt, men får jobba vidare med den i helgen helt enkelt. 

Sen ska jag spela in lite grejer i hemmastudion om vi bara får rätt på ljudet. Hemmastudion är långt från ultimat, men förhoppningsvis går det.

Nu blir det frukost! 
 
Foto: Rikard Ekberg 
 

Tack allihopa!

Vi sitter och repar just nu.

Jag vill bara passa på att tacka ALLA som kom igår. Jag och Rikard skulle ju inte alls det ha en middag för två. Jag har styrt och ställt i flera veckor och fick verkligen till en hel hög med 15 personer som ville köra en överraskningsmiddag för Rikard. Om han blev överraskad? Japp. Kan man lugnt säga.. haha! Såg ut som ett barn på julafton. Så himla söt! Han var väldigt glad och nöjd, och då kände jag att jag hade lyckats. Min fina, han är värd allt det bästa ♥

Nu ska vi repar vidare, sen iväg mot ett möte om ett tag. 



 

Lagom med jobb

Lång, härlig och fartfylld dag väntar! 

Ska äta upp frukosten. Sen blir det;

- Storhandla (yeey...) 
- Möte i Lödde
- Repa med Rikard
- Klippa vidare på musikvideon

Så det händer mycket idag, ska bli väldigt roligt. :) 



Firar? :)

Jag och min födelsedagsgris har nyss kommit hem från ett stenhårt benpass på gymmet. Benen var helt skakiga när man gick in i duschen, haha.

Han har fått sina presenter, men vi ska snart köra iväg efter vår lilla lunch här nu, till Väla och inhandla honom en stekpanna. Det är något han velat ha länge, men jag vet hur kräsen han är, så ville inte välja någon stekpanna, inte ens butik.. utan han ska få gå själv och titta och känna efter. Bättre så, haha. Sen ska vi till Lödde och äta tillsammans på Lucy's. Lär bli romantiskt, roligt och GOTT.

Vi hörs imorgon igen, nu ska vi njuta av en helt ledig dag tillsammans. ♥

Foto: Gisela Ackerup
 
 

GRATTIS MIN ÄLSKADE!

Idag fyller min bättre hälft 28 år. Stort grattis min fina, fina Rikard. Idag började vi med en stor, mysig frukost med presenter. Sen resten av dagen kommer vi göra allt som Rikard känner för. Tydligen nu efter frukosten ville han spela tv-spel.. inte för att jag protesterar! Haha. Kommer bli en bra dag. Ska avsluta med att äta middag ihop på Lucy's. Han ska få äta så mycket kött han vill! ♥

Hur många grattis kan vi samla ihop här till Rikard? Min tokstolle ;) 
 
 

Grilla

Haft det jättemysigt på stranden. Grillade hemmagjorda burgare, mycket sallad, fint sällskap ♥
Bästa sommaren hittills. 

Alla foton tagna av Rikard Ekberg.






 

Bortglömd hunger

Jag kör på 3 timmars regeln när det kommer till mat. Var tredje timme ska jag helt enkelt få i mig något, även om det bara är ett äpple + proteinshake. Alltså kl 9, 12, 15, 18, 21. Enkelt. 

Nu när vi suttit och jobbat med musikvideon så förstår man att kroppen verkligen vant sig vid detta med 3 timmars mellanrum. Så musikvideon är färdig för idag, så ska vi göra hemmagjorda hamburgare, åka ner mot Lill-Olas och grilla dem, umgås, och titta på fina solnedgången. Sen jobbar vi säkert vidare när vi kommer hem, men alla behöver vi middagspaus.


Foto: Rikard Ekberg
 

Hemma

Haha, denna dagen blir intressant tror jag. Stackars Christian ringde nyss och var genomförkyld och sjuk som bara den, så det blir inget Ystad idag, så jag och Rikard jobbar vidare hemma istället för att åka till Ystad. 

Men, det blir säkert lika bra. Så det blir nog ett gympass tror jag när Rikard har vaknat upp. Han har jobbat helnatt,  duktig som han är ♥

Vi hörs senare! :) 

 

A bad day.

Alla känner till när allting går fel när man vaknat, men idag är jag sjukt envis med att jag ska skratta åt alla klumpigheter och ha det riktigt bra istället. Vädret är perfekt, vi ska till Ystad och jobba igen.. ja, egentligen en perfekt dag.

Den började såhär: 

- Jag vaknade upp när klockan ringde..
- Jag hade tydligen somnat om och vaknade över en halvtimme senare än vad jag ville.
- Träningsvärken.. oooooh träningsvärken. Ryggen. Känner mig som 90.
- Ska koka ägg. Äggplatta ligger längst upp i kylskåpet. Råkar kasa med då jag är helt groggy i huvudet, välter ner 5 ägg. 4 återstår att koka till både mig och Rikard.. fan.
- Just det! Kaffet måste ju också göras. Tar ut gamla filtret.. tappar det på golvet..
 
.. och i skrivande stund har jag lyckats äta min frukost utan att sätta i halsen och grejer. Men jag har ett aggressivt myggbett på ena överarmen. 

MEN, det ska ändå bli en bra dag. Ska skratta åt hur jäkla klumpig man kan vara. Hade fått ett fint fanmejl ända från Australien imorse. Sådant gör verkligen ens dagar, även om man är klumpig. ♥
 
 

Stänger ner

Ska försöka stänga ner lite ikväll tror jag. Känns lite i kroppen som att det behövs. Har färska, nyplockade hallon i kylen. Ska rensa och skölja av, och försöka slappna av resten av kvällen. Imorgon blir det fullspäckat i Ystad, ska sova över där en natt igen och jobbar vidare på onsdag. Sen fyller Rikard år på onsdag, då ska vi ut och äta han och jag, bara ha det mysigt.

En bild från igår där vi spelade in, bakom Borgeby Slott. Foto: Rikard Ekberg

 
 
 
 

Malmö

Nu sitter jag och väntar på tåget mot Malmö. Ska bli riktigt härligt med sånglektion, lär dock bli varmt. Fast på gymmet nyss så var det som att man tagit en dusch så svettig man var. Haha!

Sen blir det hem och leka i hemmastudion. :)


Ny vecka

Måndag. Ny vecka. Ny start. Känns riktigt bra!

Har precis suttit och kollat igenom lite bilder från igår. Skulle vilja visa några fina nu, men de avslöjar lite för mycket om vad som komma skall, så det får bli efter vi har släppt videon. Lite retligt känner jag, Rikard tog otroliga bilder. Men även min högsta chef Ingvar var med under inspelningen och lyckades ta även han väldigt fina bilder. Vädret var fantastiskt och solnedgången magisk. "The Golden Hour" som alla pratar om, där och då var vi nere vid vattnet och skulle filma en scen.. vackert.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, blogga lite på Musikstadens blogg också, sen iväg och träna. ♥

Här är en bild som chefen Ingvar tog igår.. 
 




Färdigfilmat.

Tjohoo i kvällen!

Det blev sent för oss idag. Men det har gått jättebra. Filmade ute vid Borgeby Slott, och fick fantastiska bilder till intro-videon.

Så nu ska det överföras, gå igenom och kategoriseras. :) 

Vi hörs imorgon, väntar en underbar måndag. 

Godnatt ♥

Eleine for Hopscotch Couture by Felicia Püschl

Photographer: Felicia Püschl 
Designer: Hopscotch Couture
Model: Eleine / Nocturnal Agency

 

Jobbsöndag

Idag har jag en härlig söndag som väntar. Ska snart äta en god lunch, mycket kött, mycket keso.. mums. Sen blir det gymmet ett himla bra tag, och sen ska vi ut till min fasters kolonistuga och fira pappa som fyllde år i veckan. Blir mer kött där, MUMS. Haha!

Sen ikväll, från kl 18 och framåt blir det jobb. Då ska vi filma de sista scenerna till intro-videon, ute på Borgeby Slott. Vi kommer jobba ett par timmar där, då vi behöver en scen när det börjar mörkan ordentligt. Jag lovar att ta lite bilder, så ska ni få se. Kommer bli riktigt coolt ikväll.

Tycker ni om bilderna Rikard tog på mig sist vi spelade in? Skriv gärna vad ni tycker. Feedback är alltid bra på allt från bilder till musik. Vet att ni är många där ute som kikar in, alltid kul att höra vad ni har för åsikter. De enbart elaka som ej är konstruktiv kritik undanbedes, tack! ♥


 
Foto: Rikard Ekberg

Succé!

Allting gick helt perfekt idag på spelningen. Nu blir det stranden, grilla korv och mysa med våra vänner Jamie och Kattis. ❤️


I bilen.

Sitter i en väldigt varm och lökig bil. Har varit på första destinationen, nu på väg mot nästa. Längtar till duschen ikväll. 

NI ska få ännu en bild som Rikard tog på mig sist. Han är ju duktig!

Foto: Rikard Ekberg
 




Lång lördag

I skrivande stund kokas det ägg, kaffet är på G och frukostbordet dukas fram.

Vi har en lång dag framför oss med mycket tid i bil, vi ska på en privat spelning nämligen. Det kommer bli så roligt. Det är en fantastisk gåva att få göra sådant här med den människa man älskar mest. Han är så talangfull. 

Så vi laddar upp med bra frukost här nu, sen packa bilen, sen drar vi iväg. Inte hemma förrän ikväll igen, så vi hörs då. ♥
 
Igår på hemvägen besökte vi Sjöbomarknad lite snabbt. Så mycket där var.. jisses.
 
 
 

Jobb i Ystad

Rikard har verkligen förstått det där med systemkamera, och fångade en del fina bilder under vår vistelse i Ystad. Vill även rikta ett stort tack till Marcus med familj för sovplatsen. Tack! ♥


Producent/låtskrivare Christian Wolf.  


Nere i centrum. Dags att köpa glass innan vi filmade en snutt av kyrktornet. 
 

Dynamik diskuteras för fullt i studiohuset.
 

Odium Clothing

Alla kära läsare, som gärna köper något enstaka alternativt, eller är det rakt igenom. Spelar alltså ingen roll...

Ni har väl inte missat det minst sagt gigantiska rean Odium Clothing  har just nu? Jag förlorade typ 30 minuter i drömmar när jag satte mig där. Farligt. Men så värt ett besök..

 

Snyggt..

Ja, här sitter jag. Det är SÅ varmt ute, likaså inne. Jag svettas ihjäl. Har osmickrande hörlurar på huvudet.. men, det går ju så himla bra det här. Så roligt man har istället, haha. 

Men ja.. osmickrande it is. Men allt för er. Det är alltid lite roligare med någon bild, eller hur? ;)
 

Frukost!

Sitter på Fridolfs Konditori med min kära och äter frukostbuffé innan vi börjar jobba. Har det bara SÅ bra. Ingen stress. Bara nytta med nöje. ❤️


Jobbar i studion

Vi kom ner till Ystad, pratade oss samman lite, och nu efter att ha ätit lite glass så ska vi börja klippandet.
Nu kör vi. 

Från vänster, vår producent och ena låtskrivaren Christian Wolf, hans underbara syster med världens bästa idéer och lilla mig. Fixade håret. Blåser åt fel håll hur mnan än står. SUCK! Haha.
 

Ystad!

Nu är vi på väg, i en väldigt varm bil, ner mot Ystad.

Ska klippa och klistra musikvideon, umgås, brainstorma idéer, ja lite allt möjligt. Jobb blandat med semester, helt perfekt! ;)

Vi har verkligen haft så fint väder i hela juli månad. Underbart! Så ska försöka njuta av vackra Ystad nu när vi är där också.

Hörs senare! ❤️




Grattis pappa!

Stort grattis till min älskade far som fyller år idag!

Vi har nyss avslutat en lång frukost här hemma, ska göra oss iordning sen iväg mot pappa och fira lite. Vi ska till Ystad och jobba fram tills imorgon, och vi kommer fira pappa på söndag istället! Men han måste ju få sina presenter idag! ;)

Grattis igen pappa. ❤️


Att klippa en video..

Alltså, det tar så sjukt lång tid att klippa en video. Man blir inte nöjd med ett klipp, byter ut, inte nöjd igen, byter ut, går vidare.. och samma procedur igen. Haha! Det är underbart att vara kreativ, men när man inser att man bara kommit halvvägs så blir man bara.. : "Ööööh vad jag är slö!".
 
Känner dock på mig att videon kommer bli riktigt, riktigt bra. Vi har bra klipp att jobba med, och med lite coola effekter ska det nog allt bli något att titta på. 

VI ska iväg till ett par vänner och käka hemmagjorda, nyttiga hamburgare, kl 19 så kommer jobba lite fram tills dess. Ni ska få två bilder som jag "print screenat" direkt från videon.. 

Någon som kanske kan gissa sig vart scenen nedan utspelar sig? :)
 
 
 

Repetition!

Vi är mitt uppe i rep här. Sen blir det gymmet för hela slanten i ca en timme tänkte vi. Resten av kvällen blir att klippa vidare på musikvideon som jag fortsatte lite på idag. Mycket jobb, men roligt.
 
Hörs senare! 
 

Såhär roligt har jag idag.. typ.
Foto: Rikard Ekberg

Drömmar

Så typiskt! Idag ville jag gå upp tidigt.

Jag hade tydligen stängt av alarmet (2st), i sömnen, och sen sovit vidare fram till efter 9. Så himla störigt.

Men jag har drömt oerhört intensivt, och.. jag minns att mormor var med. Det var så underbart att få prata med henne. Hon pratade till mig. Jag gav henne en kram. Usch.. så jobbigt att vakna upp och inse att det var just det, en dröm.  Men jag är glad ändå. Hon såg så glad ut, pratade precis som hon gjorde, luktade likadant, var lika varm och go. Mysigt! Så nu ska jag göra det bästa utav denna dagen.

Vi hade egentligen planerat att filma idag men vi skjuter på det tills på söndag. Det är de sista scenerna till en intro-video vi kommer ha. Folk har semester osv, så söndag blir perfekt.
 
Så vi ska istället träna, och sen klippa vidare på videon. Tänkte ha med mig en slask av videon (alltså ett första test) ner till Ystad nu på torsdag, så vi kan jobba lite effektivare.

Satte mig nyss på Odium Clothings hemsida och började drömma vidare.. hehehe, se nedan. JAG VILL HA. Fyller år snart.. eller ja, i september. Men herregud vad jag hade älskat att ha dessa stövlar hemma. Åh! 


Båda från Odiumclothing.
 

Ny fotograf!

Igår när jag och Rikard var ute och spelade in de sista klippen, så råkade det mot slutet övergå till en spontan photo shoot. 

Rikard är extremt duktig på att hitta fina vinklar och fånga rätt ögonblick. Nu efter ett lagom jobbigt gympass, så ska vi åka iväg och ha en eftermiddag tillsammans. Stänga av hjärnorna lite. Tänkte att ni ska få se en utav bilderna han tog igår. Visst är han duktig min karl? 

 

Sneak peak!

Godmorgon. 

Gjorde en liten video till er igår. Inte så värst förberedd, men ska försöka mig på ännu fler filmer nu under processen så ni kan följa mig även på Youtube på OfficialEleine.


Lång dag!

Ja kära ni, snart tänkte jag avrunda denna dagen och försöka sova tidigt.. får väl se hur det går.

Men, imorgon kommer jag lägga upp en video som lite spontant blev av idag. Kommer kanske höra något utav musiken? Ni får se imorgon.

Godnatt ♥
 
Foto: Rikard Ekberg. Från när vi spelade in i torsdags! 
 

Musikvideo - Från början till slut

Bildbomb. Alla bilder tagna av Rikard Ekberg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday

Ja! Det är måndag! 

Denna veckan har jag massor att göra och jag är så glad. Bara musik, video, och återigen musik på schemat. Wohooo! Idag ska vi börja klippa musikvideon. Jag tänkte hinna med att gymma nu efter lunch, sen ska jag ägna all tid åt videon. 
 
Har ni ändå hittat hit, kanske ni har lust att "sponsra" mig med ett besök på Musikstadens blogg där jag gästbloggar under hela juli-månad? Står inte exakt samma där som här faktiskt, så kanske värt ett besök ändå? ;) 

Slänger snart upp lite bilder från videoinspelningen i torsdags. I'll be back!



Dreams become reality.


Foto: Rikard Ekberg
 

Godkväll :)

Här sitter jag och jobbar faktiskt lite nu mot kvällen. Jag sitter och letar lite coola fonts, alltså typsnitt jag ska jobba lite med i Illustrator, och går igenom banken de har på dafont.com. Herrejisses så mycket det finns.. ögonen går snart i kors! Haha, men roligt är det. Finns så extremt mycket att välja mellan, tuffa beslut.

Vad har ni för er en söndagskväll? 
 
Ni får en grym låt jag alltid lyssnar på när jag ska försöka bli lite pepp, som nu ikväll när jag jobbar lite..


Eleine for Hopscotch Couture


Fotograf: Felicia Püschl
Modell: Eleine / Nocturnal Agency
Design: Hopscotch Couture
 

Deras fantastiska bröllop

Vilken gårdag det blev. Jag hann inte med att uppdatera alls! Det gick i ett hela tiden.

Jag var med bruden såklart, som brudtärna, och vi sminkade henne, och det blev så vackert resultat. Klänningen snörades på, sen skulle jag, bruden Malin och hennes far åka i en gammal bil till platsen. Där stod hennes blivande Johan och väntade. Allting var så fantastiskt vackert, och kocken Viktor hade dragit ihop en meny som var otroligt spännande och god. 

Är så himla glad för deras skull, man såg verkligen hur både nervositet och lycka strålade runt dem framme vid altaret, och när det var över och festen drog igen.. då såg man bara ren lycka. Så himla fint!

Nu ska jag äta en välbehövlig frukost, så hörs vi igen lite senare. :)





 


 
 

Idag gifter de sig!

Nu är dagen här. Den 13:e juli! 

Idag kommer våra fina vänner Malin och Johan gifta sig, och vi har en lång dag framför oss. Jag kommer hjälpa Malin med sminket, sen blir det en frisör som fixar håret. Jag själv ska göras iordning, jag ska vara brudtärna. Låtarna ska förberedas, presenten får icke glömmas, huvudvärken ska bort (vart är mina huvudvärkstabletter?), och jag ska allt kunna gå i klackarna trots den massiva träningsvärken i vaderna. Den är sinnessjuk. Haha! 

Jag hoppas jag kan hinna uppdatera lite sen, om bara blogg.se-appen fungerar som den ska, vilket den tyvärr inte ofta gör, men håll tummarna!

Rikard lyckades ta ett par helt fantastiska bilder vid musikvideoinspelningen häromdagen. Otroligt.

 

Sorterar..

Öh, mina ögon ger snart upp. Haha, wow.
 
Har delat upp alla filer (!), och sållat ut de som absolut inte kan användas. Så det har gått bra, men man är trött i ögonen. 

Lite planerande inför nästa vecka har hunnits med, men snart ska jag hämta svärföräldrarna i stan, sen ska jag sova. Är så himla trött! Imorgon blir en lång dag, och jag kommer gråta.. mycket. Jag bara vet det. Bästa vännen gifter sig. Hallå? Kommer se ut som ett monster med allt smink på kinderna!
 
Kommer bli fint, vi hörs imorgon!
 

Bortskämd

Inte nog med att man har världens bästa föräldrar.. Jag har även världens bästa svärföräldrar.

Inte direkt så att det är jobbigt att vara hundvakt åt världens snällaste hund när man får en fantastisk sallad, massa god dricka och en skön fåtölj att sitta i. Har det rätt bra här nu när jag sitter och jobbar med videon.. Tack <3


On the beach..

Just nu sitter jag och går igenom allt material som spelades in igår. Har en katt som leker bakom skärmen. Ser så otroligt roligt ut när hennes huvud bara sticker upp ovanför. Haha! Materialet från gårdagen är riktigt grymt, ni ska få se lite bilder och så sen. 

Fick fler bilder skickade till mig igår från Gisela Ackerup från när vi var på stranden. Jag är nöjd. Gisela fångade precis det jag ville förmedla. Lugn, hopp, kärlek.. Hoppas ni gillar det.


 
 

Dagen efter..

Alltså, vi är färdiga med musikvideon! HALLÅ! 

Haha, inte helt färdiga dock. Det som är kvar är ju att klippa, efterarbeta och få till den på det sättet som vi verkligen tänkt oss. Så, mycket arbete kvar, men med själva inspelningarna är vi färdiga.

Så tacksam mot våra kära statister, som inte kom hem förrän sent inatt.. själv hamnade man i säng först imorse, haha. Så är lagom trött nu dagen efter. 

Jag kommer sitta och börja dela upp klippen, men har även en hel del bilder att visa upp. Kanske dyker upp något litet videoklipp, om min hälsning till er kom med dvs! ;) 

Kika in lite senare, nu måste jag få i mig lite lunch.. ♥
 
 

Musikvideo!

Hallå alla! 

Jag har inte hunnit med att sitta här idag förrän nu, fullt upp. Men, nu så har jag en liten stund över.
Mat håller på att lagas, förberedelser inför ikväll är i full gång. Bilen ska packas med rekvisita, statister ska hämtas upp, fika är färdigt så att folk inte behöver svälta under timmarna. 
 
Vi har hunnit gymma, och jag har faktiskt köpt mig någonting idag. Det får ni se imorgon tänkte jag, är väldigt glad iallafall och för mig är det mer ett hjälpmedel just nu. Jätteroligt!

Nu måste jag laga vidare på maten här. Jag taggar till ordentligt inför ikväll med både musik och inspirationsbilder. Finns en bild från senaste fotografering med Amanda Stiverius som får mig i helt rätt sinnesstämning. Den får ni här. Ska försöka hinna uppdatera er senare hur det går! ♥
 
Foto: Amanda Stiverius

Förberedelser

Nu ska jag sjunka ner i soffan, andas en del och försöka slappna av. Inre stressen gör sig väldigt påmind, men, ikväll ska jag koppla av. Så ger vi järnet imorgon till musikvideon. Älskar ju det här, vem vet var detta projekt slutar? Det är så sjukt spännande, och jag är övertygad om att det kommer gå på något sätt. 

Känns som om en liten sneakpeak på musiken dyker upp snart faktiskt..

Ha en fin kväll alla. Speciellt ni lyckostar som ser Sabaton och Iron Maiden. Nä jag är inte bitter! ;)


 
 

Felicia Püschl and Eleine for Hopscotch Couture

Jag och Felicia Püschl plåtade lite grejer för amerikanska designern Hopscotch Couture för ett litet tag sen. Blev en hel del bilder, men vi mjukstartar lite med bilden nedan. Hopscotch Couture har helt fantastiska smycken/kläder. Hon använder sig av äkta, antika saker som hon förnyar. Det är helt galet! Hoppas ni gillar det lika mycket som jag. In och gilla både designer, fotograf och kanske även lilla mig på Facebook? 
 
 

I motvind

Har nyss parkerat cykeln och inväntar tåget mot Malmö. Cyklade från byn jag bor i dit tåget är. 5km ren motvind. Plus uppförsbackar både här och där.

Så, lite lagom lökig men ändå glad sitter jag nu här och väntar.

Kvällens musikvideo inspelning är inställd då vissa tyvärr fick förhinder i sista stund, men vi hinner med allt imorgon. Så förbereder jag rejält ikväll så kommer allting flyta på fint imorgon. Det vet jag! :)

Nu ska jag till Malmö för att kika på Malins klänning som är heeeelt färdig nu, plus att jag ska smita inom gymgrossisten och köpa lite smått och gott!


Tips på lägenhet!

Rikards och min vänner ska flytta närmre sina jobb, och därför ligger nu deras lägenhet till försäljning. 

Första gången jag gick in där dog jag lite. Det är så snyggt! Köket, golven, väggar, planlösningen.. allt. Helt kär. Vi satsar ju på Ystad, annars hade jag nog försökt övertala Rikard kan jag lova.

Ett litet tips bara, otroligt fin lägenhet till bra pris. 

Ni hittar länken till lägenheten HÄR!

Smygtitt..
 
 

På väg hem!

Sitter just nu på tåget hemåt. Hade väldigt trevligt med Malin som alltid! Imorgon ska vi åka och hämta brudklänningen som ska vara helt färdigsydd med alla detaljer. Ska bli så roligt! Gråter nästan av bara tanken. Hur kommer jag vara på mitt eget bröllop i framtiden?

Bilden nedanför är från midsommar och har inget att göra med inlägget. Haha! <3


Utöka repertoar

Då har vi hunnit både att gymma, och jag har jobbat med att utöka repertoaren en hel del. Finns alltid bra låtar man missar!

Nu ska Rikard snart iväg och jobba, och jag ska möta upp min vän och tatuerare Malin, ta en kaffe, gå igenom alla detaljer inför bröllopet som är nu på lördag. Jag hänger inte med, deras bröllop kändes så långt borta.. och nu är vi redan här. Galet!

 

Gothic Style

Den gothiska stilen som är så perfekt för Eleine, är bara något jag älskar. När jag kikar efter inspirationsbilder, då hittar jag direkt till mina tankar och känslor när jag exempelvis skriver musik och jobbar med projektet som vi gör. Det är riktigt häftigt.

Men mitt i allt letande hittade jag ett par helt fantastiska skor. Alltså.. seriöst. Alla ni som är äkta metal, tjejer då alltså, visst är dem to die for? 

Hittade skorna här!
 

Förlorad i tankar

Suttit och lekt med ena kameran inför inspelningen på onsdag och torsdag. Vill även jag veta lite mer och lekte med ISO m.m. Denna kameran är ju typ miljoner gånger bättre än den gamla, dammiga, jag har här hemma. Så det var lite extra roligt! Knäppte av en testbild som är fel på många sätt, men jag tycker den duger väl åt bloggen idag! :) 


Snart ska jag dra på mig träningskläderna och ta min cykel och cykla ut till stugan, 5km enkel väg. Ska bli skönt! Det enda jobbiga är väl ändå de där jäkla backarna mellan byarna, men det ska gå. Får trösta mig med att det kommer gå himla fort neråt hem iallafall! 

Har ni haft en fin måndag? Ni är faktiskt många som kikar in här dagligen, om ni bara visste hur nyfiken jag är på er! Lämna gärna en kommentar och en hälsning, om ni vågar! ♥

 

Viktigt budskap

Musik för mig, är som ett lättare språk att tala. Det är lättare att förmedla känslor via musik i mitt liv, och musiken jag lyssnar på har mer än bara en bra melodi. Budskap. Det är så himla viktigt. 

Ett band jag såg nu på Sweden Rock heter Five Finger Death Punch (förkortat 5FDP), och de var avslappnade, roliga, fruktansvärt bra och var verkligen en upplevelse.

De har en låt som heter "Coming Down".

Jag säger inte så mycket mer, men jag ber er verkligen titta på videon. Titta på HELA videon. Den är så viktig. Budskapet är så bra.. och ja, jag har precis gråtit en skvätt. 



Bra start på dagen

Gick upp rätt tidigt med tanke på vilken tid jag lyckades somna. 

På med träningskläder, Spotify med bästa Sonata Arctica i lurarna, och iväg. Sprang en runda, in till far och hälsade på, han har kommit hem nu från jobb utomlands. Sen iväg och köpa ägg, och nu sitter jag här och inväntar mina ägg som snart är färdigkokta. Blir en sen frukost, men jag ska njuta. Åh så gott det ska bli!

Sen ska jag städa upp lite, och vänta på att Rikard ska vakna. Han ska jobba helnatt så han måste sova ett par timmar till, och då ska vi repa tillsammans.

Får inta gymmet sen också känner jag, är riktigt på G idag. 

Glad Eleine från Lunds Domkyrka.. höhö!
 

Miranda

När vi filmade duktiga Miranda till musikvideon så tog Rikard lite bilder under tiden. De som var med var Miranda, hennes mamma Lindi och hennes lillasyster Kayla. Sötnosar allihopa! 

Miranda var som jag sagt förut otroligt duktig. Hon gjorde precis som vi bad henne och hon t o m improviserade så att allting blev till det bättre. Imponerad över denna 6-åriga tjej, hon är otroligt duktig.





Jag visade Miranda lite av vad hon skulle göra..

 
 
 

Söndagsrunda

Innan det blir middag hos mor, så ska vi en runda till Väla. Äta sen lunch, leta födelsedagspresent och bara umgås. Härligt väder är det med!


Grundlurad.

Med en stor gäsp säger jag godmorgon! 

Igår skulle jag ju på pinup fotografering, men.. det var vad det sades. Vi skulle såklart hålla i Malins möhippa, fick ju lura med henne på något sätt! Haha, men det kommer faktiskt bli av ändå, fast en annan dag. Haha!

Vi hade väldigt trevligt. Lång picknick, och alla var klädda i äkta pinup-anda och det var så mysigt. Det är bara så typiskt, att som igår vaknade jag väldigt hes och är rätt förkyld, men jag antar att det anfaller när man börjar slappna av. Så min kväll slutade vid ca 22.30, men jag hoppas resten hade riktigt roligt senare. 

Nu ska jag få i mig lite frukost, så ni ska få kika på lite bilder sålänge.. Malin var helt otroligt fin igår, hade verkligen gjort sig så fint iordning!









 
 

Färdig!

Nu är jag färdig med allt, och i sista minuten som alltid, ska jag välja vad jag ska ha på mig på fotograferingen sen. Så typiskt mig, men jag vet liksom aldrig förrän det väl är dags..

Jaja, ni lär få se sen! ;)


Helgdag

Godmorgon! 

Planerna blev lite ändrade nu på morgonen, men förhoppningvis är det till det bättre.

Jag ska iallafall iväg och sjunga sen en liten snabb runda, sen hem, byta om och förbereda inför en plåtning i eftermiddag. Blir äkta pinup-anda och det ska bli skitroligt. Inte bara för att det är en plåtning, utan för att vi är TVÅ stycken denna gången. Riktigt spännande.. min tatuerare Malin är ju en äkta pinuppa, så tanken slog mig att vi måste ju göra någonting ihop. Så är det bara! 

Ska förbereda lite frukost nu, men ni ska få kika på en cool bild med rejäl vidvinkel från när vi spelade in i kyrkan.. spelar ju in mycket av det sista nästa vecka. Enormt spännande!

 

On the road

Precis avklarat allt i Löddeköpinge. Nu bär det av mot Malmö med Malin och Johan! :)


Möten

Idag är det freeeeeeeedag! 

Skönt. Jag har två möten, och sen ett uppdrag. Men först ska vi göra ett ärende mot stan och sen gymma, så ska strax in och borsta tänderna. Sen blir det full fart hela dagen. Ska bli riktigt roligt att hänga med på "uppdraget" med Malin och Johan och fixa det sista på Emporia till bröllopet. Blir ett fint avslut på dagen!

Nu får jag in och fixa till mig så man inte blir sen..

Vi hörs senare. ♥
 

Foto: Rikard Ekberg
 

Fin torsdag!

Vilken kväll vi fick!


Blev en härlig spontan middag hos Malin och Johan, så gott och SÅ trevligt. Fina vänner ♥

Nu ska vi varva ner lite med en ny film. Imorgon blir det 2 möten, och sen iväg med Malin och Johan igen och hjälpa de på Emporia med det absolut sista inför bröllopet när det kommer till klädsel och detaljer. Iiiiih, är så spännande. Tänk när man själv är där en dag? En sak är bestämt. Röd klänning med svart spets, DET ska jag ha. På ett slott. Åh! Haha. Nu drömmer den lilla flickan inom mig, sig iväg fullständigt..

Ni får en bild från Lund igår.. godnatt alla!


Foto: Rikard Ekberg
 
 
 

Haha!

Haha, sitter och dör i bilen.

Städandet gick bra, och vi har även hunnit repa en hel del. Nu måste vi in till stan för lite ärenden, sen äta middag, sen hem till Malin och Johan!

Rikard övar nämligen på sitt panflöjtsvisslande, och han har världens roligaste min när han gör det. 


Städning..

Vi har städat nonstop sedan kl 9 imorse. Snart färdiga, nyss tagit en lunchpaus. Duktiga vi är! 

Sen blir det rep, och ikväll ska vi iväg till tatuerarna Malin och Johan, jag ska göra en testsminkning på Malin.. de ska ju snart gifta sig! 13 juli smäller det. Så spännande. Jag kommer gråta som en idiot.. ååh! 

Man går även lite på tå nu. Blir det flytt till Ystad, eller inte? Väldigt nervöst. Man vill ju så gärna. Då kommer jobbet i Ystad bli så mycket lättare, och allting kommer gå så mycket fortare.

Finns det några frivilliga därute som vill hjälpa till med flytten om vi bjuder på massa gott käk tro? Blir det av kommer det behövas hjälp.. ALL hjälp uppskattas. Även flyttkartonger och hela partajet kommer behövas, så har ni över, köper vi gärna för en peng. ♥
 
Nu; städa vidare.
 
 
 
 
 

Torsdag

Godmorgon!

Denna torsdagen kommer att ägnas åt att repa, samt att städa. Det är vilodag från gymmet, så all fokus blir nog på hemmet idag faktiskt. 

Vi har en hel del att repetera till, men jag måste även lägga några timmar på att planera nästa veckas videoinspelning. Blir, om vädret tillåter, både onsdag och torsdag. Så spännande! Sen är det inte mycket kvar, sen ska vi sätta oss ner och börja klippa alltihop. Yeeey! 

Nu ska jag dock börja min dag med att käka lite frukost. 

Måste för övrigt rekommendera cafét på Ica Malmborgs i Lund. Jag och Rikard var tvungna att käka lunch där igår.. klart det hamnade på bild. Men deras service och skagenbaguette är to die for! MUMS!


Det ser svårt ut, men det gick! :D 
 



 
 

Inspelningsdag

Jag och Rikard har spelat in lite småbitar i Lund idag. Vi drog med oss kameran och gjorde vad vi skulle.

Var även inne på Buttericks och fick verkligen världens service, precis som av alla andra företag gällande denna musikvideo. Ni är fantastiska! Så stort tack till Christel som är butikschef på Buttericks i Lund. Kan inte säga exakt vad hon hjälpte oss med, men det var verkligen en sådan hjälp. Tack! ♥

Sen har vi arbetat med videoklippen nu ikväll, äntligen fått äta lite middag. Så nu ska vi strax in och träna, göra av med den sista energin för att kunna somna gott sen. Imorgon är det heldag med repetitioner inför allt. 

Nu ska gymväskan packas. Ha en fin kväll! ♥



Denna gubbe såg så himla verkligen ut på Buttericks. 6500kr. Riktigt häftigt..

Stort tack till Christel på Buttericks i Lund, för all din hjälp och fantastiska service. Nöjd tjej!


Rikard var bara läskig.
 
 

Red

I flera år har jag bara slutat andas när jag ser någon som går förbi med riktigt knallrött hår. Jag tycker ju det är så himla snyggt.. 

Jag har ett problem, och det är att jag är så himla mörkhårig. Är ju mörkbrun. Vet att man hade behövt bleka och grejer, men nu vänder jag mig till ER. Finns det någon därute som har gjort det? Färgat från mörkbrunt till knallrött? Hur bra håller det? Hur bör man göra det? Om frisör är ett måste, någon som har tips på någon RIKTIGT bra? 

All hjälp mottages. Jag är lite kär i den där hårfärgen.. har ju nästan alltid haft samma mörka. 

 
 

Upplevelse

När det är en bra konsert, då mår man riktitigt, RIKTIGT bra.

Hardcore Superstar inledde igår, värmde upp publiken rätt bra, och när Mustasch tog över drog det igång ordentligt. Sen väntade vi en liten stund, sen var det dags för Def Leppard.

Alltså jag är så överraskad på alla sätt. Det lät så sjukt bra. Han sjöng otroligt bra, bandet var tight, allting bara satt. Ljus- och ljud var också helt otroligt. Jag var som sagt väldigt överraskad, gick in med förväntan att det kanske skulle vara OK. Att få höra en utav mina absoluta favoritlåtar "Animal" live, med den kvalitén.. ja, jag var lycklig.

Jag hade väldigt roligt med min mor, som verkade nöjd med sin dag. Vi hade väldigt trevligt tillsammans, även om det var lite kallt mot kvällen. ♥
 




 




 

WOHOOOO!

Alltså herregud vilken konsert. Jag har adrenalinkick.

Min mobil har haft danskt nät hela kvällen, SKIT! Så kunde inte skicka iväg massa bilder hit, men jag lovar att ni får se dem imorgon. Har en riktigt späckad dag imorgon, mycket att göra, både samtal och ärenden, men ska upp tidigt och se till att jag får ihop hela dagen.


Bilder kommer imorgon som sagt.. och lite mer specifikt hur det faktiskt var. Nu ska jag försöka lyckas somna. Tjohooo! 

Hade sådan tur med vädret också.. som jag & Amanda sist vi sågs. Fantastisk bild hon tog, Amanda Stiverius. 
 

Kötta!!

Är nu färdig på gymmet. Herregud så trött jag är! Nu ska vi på en snabb kaffe hos en vän, sen hem, äta och sen ska jag dra med mamma på Def Leppard.

Får veta om lägenheten idag.. Är så nervös! Håll tummarna!



Grattis!

Grattis min älskade mamma på din födelsedag!! ♥ ♥ ♥

Ikväll är det hårdrock som gäller i Helsingborg. Du, jag och Def Leppard. LÄNGTAR! 
 
 

Hektisk dag.

Goooooood kväll.

Vi är helt färdiga. Vilken lång och hektisk dag det blivit.. Direkt efter mötet åkte vi ner till Ystad och kikade på lägenheten en gång till. Nu får vi snart svar om den blir vår eller ej. Jag hoppas, hoppas, HOPPAS.

Nu är vi äntligen hemma igen och ska käka sen middag.

Imorgon blir det mycket jobb hemifrån. Ska planera en del för det hemliga projektet, repa inför kommande spelningar m.m. Men på kvällen, då jäklar händer det grejer. Mor min fyller år imorgon, och jag överraskade henne ikväll med biljett till Def Leppard i Helsingborg imorgonkväll. Mustash är bland annat förband, och det kommer bli så trevligt. Mamma uttryckte sig häromdagen att hon banne mig missat helt att de kommer till Helsingborg.. så jag lyckades få tag på två biljetter. Sen ska hon få två grejer till, men det blir imorgon..

Nu blir det käk! ÄNTLIGEN! :) 



 

Snart möte!

Kl 17 är det möte som jag ska bege mig till. Tar träningen mot kvällen istället, har fått lite att göra nu under dagen nämligen.

Kommer att filma vidare lite på onsdag, ta några småscener då. Ska bland annat till Lund och filma.. kommer nog filma en liten snutt till er vi kan visa upp, ni följer så troget, vill egentligen visa er typ ALLT.

Jag taggar faktiskt igång mötet med lite musik.. ett fruktansvärt bra band som heter Kamelot. 



600 gränsen

God förmiddag alla!

Så glad jag var när jag vaknade imorse. Kikade på mobilen och hade 50 nya notifications på min fanpage på facebook. Under natten har vi nått 600 gränsen, och är uppe i 611 likes. Alltså är det bara 55 likes kvar tills tröjan lottas ut, och tröstpriserna ska ju också delas ut till alla de fina som hjälpt till att dela min sida och skapa fler likes.

Verkligen spännande. 

Idag ska jag träna, sen ska jag iväg på möte med Johanna, vi ska träffa en utav cheferna vi jobbar med ang. vårt hemliga projekt. Om ni bara visste hur det kliar i nina fingrar.. men jag hoppas att jag snart får dela med mig av vad det är för något.

Ska ha möte där iallafall, sen ikväll ska det förberedas inför vidare filmning av musikvideon denna veckan. Vi kommer spela in de små grejerna som är lite utspridda, och sen nästa vecka ska det slå till stort och då ska minst 1 utav de större, sista, scenerna spelas in. Det är mycket detaljer, mycket planerande, men det går så bra!

Jag gästbloggar även för Landskrona Stad denna månad under deras blogg Musikstaden, ni hittar mitt första inlägg HÄR. Jag kommer inte skriva samma saker som här, så det går hur bra som helst att följa båda. 
 
Vi hörs senare ♥

 






RSS 2.0