Lyxmiddag

Legat i soffan resten av kvällen, men jag blev inte helt utan mat.. Även jag fick ta del av den tre rätters middagen som det bjöds på, och det var SÅ gott. Så pass gott att jag glömde ta bild på varmrätten för jag bara råkade sluka alltihop.. haha.

Men, två av tre är bättre än noll.. right? ;) Sen hade jag sällskap av minsta katten som låg heeeelt utsträckt här i soffan hos mig när solen stekte på. Lagom sött. 

Tack fina svärmor för att jag fick ta del av den helt underbara middagen. Det värmde! ♥
 




 

Underbara stuga

Jag kom ut idag, och det blev ingen promenad, utan begav mig till stugan. Mina föräldrar skulle dit så jag hängde på.. där satt vi i väldigt sköna stolar, hade med oss fika och bara njöt av solen. De som känner mig vet att jag inte riktigt tåler solen för jag bränner mig bara och blir aldrig brun. Men jag hade keps och var såklart påklädd, även om det låg i lä på verandan så är det ändå inte 20 plusgrader ute, så man får passa sig, speciellt nu när man är sjuk såklart. Men det var fantastiskt skönt att känna hur kroppen värmdes upp.. vi drack kaffe, pratade om allt möjligt och vår lilla vovve sprang fritt och lekte i trädgården. Tror vi bara satt där i typ 2 timmar. Otrolig frid där ute.

Kom nyss hem iallafall, och man blir ju inte lite trött när man inte är van vid solen efter så många månader, haha. Känner sig helt slut, även om det är skönt trött.. Skulle egentligen på middag idag också men jag har ingen energi kvar och är så himla snörvlig. Det var väldigt trevligt igår men den sista timmen där var jag helt slut.. så nu blir det vila och mys med katterna, tyvärr, men man får göra det bästa utav det.


Mamma hade med sig en sockerkaka med jordnötter på.. mys med fika! 


Träden och buskarna är ännu väldigt glesa, blir nästan helt insynsskyddat när allt blomstrat.. längtar.



Blir en trött och osminkad sanning idag.. men, man måste ju bjuda på det med, eller hur? ;) Ser bara hur sådär smått svullen man är runt ögonen pga förkylningen.. längtar tills man är frisk igen!

Påskdagen

Snacka om sooooovmorgon.

Men, trots många timmars orolig sömn är jag ändå trött och hängig, så helt ok från mina symtom är jag tyvärr inte.  Men, skam den som ger sig. Ska försöka mig ut en runda i solen som tittat fram och få lite luft och naturlig d-vitamin, sen hem och lägga mig med en kopp te och någon bra serie. Skönt att veta att man är ledig även imorgon så man hinner bättre sig ytterligare. 

Ska försöka komma ur soffan nu.. så ni får en bild i repris från när jag var i Stockholm och fotograferade med Natalie G Sundling.  Underbara kvinna!

 

Fin kväll!

Vilken påskmiddag min mor hade anordnat.. herregud. Tror lätt att jag gått upp 2 kilo ikväll, haha. Inte ätit mycket sen i förrgår, och nu åt man på tok för mycket.. magen bara svällde som en ballong. INTE BRA. Haha! Men tusen tack fina mamma, det var way to much men fy tusan så underbart det var.


Fick en liten sneakpeak på bilderna från TekPhoto, och det kommer bli sååå bra. Hon är i England just nu och kommer färdigställa bilderna när hon kommit hem, så ni får hålla er i skinnet en liten stund till.. men det kommer bli. Är supernöjd med Tilda! Jättego och talangfull tjej. Längtar tills jag kan visa er. 

Nu blir det läggdags för min del, är helt slut. Märks att man inte är helt hundra ännu. 
 
Godnatt. 
 

Nässkölj

Varför har jag aldrig tänkt på att testa nässkölj förut? 

Nu har jag tyvärr inte den där perfekta kannan hemma, men den ska jag definitivt skaffa. Gjorde lite hemmagjort idag men det blev bra ändå. Ljummet vatten, plus salt.. det rensade ut totalt. 

Jag mår mycket, mycket bättre och jag ringde även sjukvårdsrådgivningen för att prata om smittorisker. Det är som mest dagarna innan man själv ligger med feber och grejer, så de tyckte absolut att jag skulle gå på min planerade påskmiddag ikväll om jag kände mig pigg. Det gör jag verkligen, bara lite snuvig fortfarande. Så blir middag med mina föräldrar, svärföräldrar och Rikard. 

Jag firar ju inte påsken för vad man kanske egentligen borde, jag är ateist, men för mig är julafton, påsk och midsommar väldigt mycket om att umgås med nära och kära när alla ändå har ledigt, haha. Så, jag är glad för att jag får möjligheten idag, trots allt, att få fira med mina fina.

Glad påsk på er, ha en fin kväll. :)
 

Maebelle Latex

Fick ett paket tidigare i veckan och tjöt till som ett barn på julafton.

Mabelle Latex hade skickat lite kläder jag ska fotograferas i för dem. För mig är det verkligen en stor ära. Maebelle Latex bara växer och växer och har blivit ett erkänt latexföretag. Kvalitén är fantastisk och kläderna sitter helt perfekt. Nöjet är verkligen på min sida. Här har ni lite bilder från hemsidan, som ett smakprov på vad de gör. 

Besök gärna deras hemsida HÄR, och gilla deras sida på Facebook HÄR!
 






 

Wow..

Vilken kväll/natt jag hade.


Vilade lite, vaknade.. tog ipren, drack vatten, toaletten, somnade, vaknade, svettades.. haha. Alltså herregud.
Men, jag mår faktiskt bättre idag. Jag har inte längre ont i kroppen och går inte som en 100-åring, utan står på benen, men aptiten är sådär. Hostig, snuvig, hade feber väldigt tidigt imorse, men det går ju iallafall åt rätt håll. Dock misstänker jag att jag smittar fortfarande så mitt påskfirande är inställt. Skulle varit hos mina föräldrar och firat med Rikard och hans föräldrar. Det är så orättvist, jag älskar ju dessa högtider för det är verkligen en chans för alla att umgås och äta gott.. men jag får vara glad ändå. 

Lyckades få i mig nästan en hel bulle nu imorse iallafall med ägg och kaviar på. Skönt att känna lite hunger. Ska dricka ytterligare en kopp te nu och börja dagen med att titta på ett How I Met Your Mother avsnitt.


How I Met Your Mother

Ja.. vad gör man när man är sjuk? Det är så TRÅKIGT.

Men.. Netflix underhåller mig helt okej. Har två slöa katter hos mig som bara ligger och sover. Mamma kom förbi med hallonsorbet innan, så otroligt gott. Man har ingen aptit, fått i mig en liten, liten bulle idag, och sen några skedar hallonsorbet. Det är skönt för halsen dessutom.

Nu blir det ännu ett avsnitt, den är så bra den serien. Mysig och rolig!

Bjuder på en äldre bild tagen av bästa Amanda Stiverius. Många har berömt den och det värmer i både mitt och Amandas hjärta. Måste bli frisk snart, har coola plåtningar inbokade med nya latexplagg från ett stort Latexmärke. Hört talas om Maebelle Latex? Ni ska få se deras grejer senare. Så. Himla. Snyggt.

Helt väck.

Mår riktigt uselt. Jag haaaaatar att vara sjuk. Känner mig som en stel 100-åring. Håll tummarna för att jag mår bättre snart.

Glad påsk på er :)


Ipren..

Tur man har Ipren. Vilade en lång stund innan, och har sedan dess bara legat på soffan och slöat. 

Tog mig upp till affären och köpte en cola zero, blev så sjukt sugen på det. Den är nu uppdrucken och vi spelar tvspel. Jag är trött, snuvig, ont i kroppen och lederna som tusan, men jag ger mig inte. Ska vara bättre redan imorgon, har inte tid att vara sjuk nu! :)

Nu ska vi skjuta vidare här. Ikväll är det MW3 Online som gäller.. 

 

Sådär!

Nu är här rent och fint. 

Mår lite sådär faktiskt, gillar inte känslan av att man är på g att bli sjuk. Jag är ju den typen som totalvägrar att bli sjuk, eller inse det iallafall.. men, tror jag nu efter denna städning faktiskt får lägga mig ner på soffan en stund. Har två söta katter som ligger och toksover här just nu.. ser inbjudande ut. Jag tror jag hänger på, haha. 

 

Påsk!

Färdigjobbad, och nu jäklar i det blir det städning för hela slanten! WOHOO! 


 
 

Skärtorsdagen

Torsdagen är här, det betyder att det är ungefär som fredag och sista arbetsdagen denna veckan. Sen har jag ledigt fram tills på tisdag!

Vaknade upp och känner mig trött fast att jag fått sova, halvseg i kroppen... vill inte bli sjuk eller någonting nu, inte lagom till påsk! Men det ska nog reda sig. Vitlök brukar hjälpa, och fast att det är oerhört starkt, och man luktar väldigt äckligt efteråt, så att käka två vitlöksklyftor, rakt upp och ner, är en bra grej. Nyss gjort det, och känner hur illa jag luktar, haha, men jag hoppas det kan hjälpa till lite på traven så jag slipper bli sängliggandes om det skulle gå så långt.. 
 

Bild lånad från Google.

Odium Clothing Balspecial

Odium Clothing har lagt upp fler nyheter.. älskar tröjan jag fick modella i när jag var där. Den är liksom, sönderriven och faller så sjukt snyggt på kroppen. Love it! 
 

Längtar!

ÅÅH det här går ju bara så bra. Låtarna till galan är suveräna. Ulrika som håller i det i år är ju fantastiskt duktig. Hon har verkligen fått ihop det här kan jag lova, kommer ni på galan förresten? Detta året är både idrott och näringsliv ihopslaget så galan kommer bli ännu större, och ännu mäktigare än tidigare år. Känns väldigt roligt att Peter Settman är i spetsen och leder oss igenom kvällen, han är enormt professionell och har en avslappnad stil när han är uppe på scen. Klockrent!

Fick förresten en väldigt rolig förfrågan idag som har med Landskronas 600-års jubileum att göra, och jag har tackat ja. När jag vet mer och det blir mer aktuellt så ska ni få reda på det. Kommer behöva lite av er hjälp och ert stöd, så hoppas ni vill! 

Nu har jag övat färdigt för idag känner jag, och ska luta mig tillbaka i soffan, kika efter lite unika och snygga gothkläder, och titta lite på något Archer avsnitt tror jag.


Önskar er en fin kväll. ♥
 

Tränat

Så skönt! Har varit och tränat. Var så jädrans varmt bara, lagom lökig man blev.. Haha.

Snart hem och då väntar lite övning inför Landskronagalan. Ska som sagt bli så spännande, saknat att medverka i en show. Sist var ju på Wallmans.. Härliga tider.

Var även ute och gick en promenad innan. Solen var framme och det var ljuvligt.. Hittade en gammal bild som är, ja två år gammal nu till sommaren, på mig och familjens hund Olle. Nostalgisk eftermiddag det blev helt plötsligt.


Påskledigt

Godmorgon! :) 

Inatt har jag faktiskt fått SOVA. Katten har inte väckt mig, hallelujah. Haha! Så himla skön känsla. All mat är packad och ska snart iväg på jobb. 

Kom på att elever har ju påskledigt denna vecka, alltså har jag inga sång/danslektioner ikväll. Ska verkligen bara ha en hemmakväll själv isåfall, Rikard ska iväg och träffa vänner. 
 
Ikväll ska jag även gå igenom allting inför Landskronagalan. Börjar ju dra ihop sig nu, sista bestämmelserna håller på att formas och det kommer bli ett himla drag. Ska bli riktigt roligt, aldrig varit med på en gala förut. Spännande!

Ha nu en fin onsdag sålänge. 
 
 

Lyckad dag

Så bra dag vi har haft en fantastiskt dag i Ystad.

Ännu en låt är helt färdig och redo för att skickas iväg på mixning. Regina Lund var i studiorummet bredvid, och det är bra grejer som skapades där kan jag lova.. Fick även lyssna till vad vi sysslade med, haha. Ödmjuk kvinna verkar hon vara, fick kram och lyckönskningar, fint av henne. Sen så har vi spånat på många bra idéer i mitt team och man blir ju bara mer och mer taggad. 


Kom hem nyss, och det blev verkligen en lång dag. Ska försöka varva ner nu, svårt med alla tankar och idéer i huvudet, men ska titta på ett avsnitt av Family Guy och ta mig en liten kvällssmörgås.

Godnatt ♥

In action

Har just nu en liten paus.

Känner mig verkligen så hemma här. Underbart.


Ystad!

Nu är jag färdig på utbildningen och vi sitter i bilen på väg mot Ystad. Ska bli så otroligt roligt! Skriva, spela in.. Blir nog sent idag. Men vädret är strålande och jag är så laddad!


Utbildning

Precis ätit färdigt min goda frukost. Ska snart iväg in mot stan för en endags-utbildning. Ska bli roligt!

Sitter fortfarande i pyjamas.. Ouh, har det ju så mysigt här hemma. Blir fart sen, efter utbildningen blir det studion i Ystad! Som jag har längtat!

Önska mig lycka till, vi hörs senare!


Måndagen

Måndagen är över. Ska snart gå in och lägga mig. Ladda inför en utbildning som väntar imorgon fram till kl 12.30 som har med jobbet att göra. Sen direkt efter det så åker jag och Rikard ner till studion. Varit ett litet uppehåll då vi arbetat på vars ett håll, men nu drar det alltså igång igen. Jag är laddad! Blir både inspelning och låtskriveri.

Vill önska er en fin kväll, så hörs vi imorgon. ♥


Fotograhlen

Har precis blivit avlämnad hemma efter en fotografering utomhus återigen tillsammans med en ny fotograf som kallar sig TekPhoto. Tilda var väldigt proffsig och en go tjej, trivdes verkligen med henne. Resultatet kommer inom kort! :) 

Fått en bild från min "test"- fotografering med Fotograhlen. Vi hade inte mycket tid, ingen outfit, utan det var en reunion mellan oss två och lite snabbplåtning ute i Landskrona. Här är en utav bilderna som jag fick mejlat till mig idag. 

Gå gärna in och gilla hans sida HÄR!
 

Godmorgon.

Måndagen är här. Den ser kylig ut! Men solen verkar trotsa sig fram. Hoppas den håller i sig. Direkt efter jobbet idag ska jag iväg med TekPhoto och fotografera en liten stund. Alltid roligt att träffa ny fotograf, ny kontakt. 

Senare ikväll blir det att storhandla. Hur kul låter det? Men måste verkligen. Nu har vi inte mycket kvar i kylskåpet, haha. Förr småhandlade man liksom hela tiden, och det tog bara tid från en.. så nu kör vi på storhandling rejält istället så slipper man tänka på det. Väldigt skönt får jag säga!

Imorgon väntar mycket musik efter jobb. Jag längtar verkligen.


Ska skala mina ägg och packa ner all mat till jobb, sen ut och skrapa rutorna på bilen.. yey.
 

Från min senaste fotografering, här tillsammans med fotograf Gisela Ackerup.

Våfflor

Våffeldagen imorgon! 


Men, jag tryckte i mig min del idag. Det var så gott. Vi brukar hålla det till en gång om året faktiskt, känns verkligen lite extra speciellt tycker jag. Gott var det iallafall..

Sen blev det en långpromenad. Kallt, men det var ändå skönt. Passade på att mysa med familjens hund som snart fyller 9. Som åren går! Helt galet. Vi gjorde det vi brukar. Lägger oss på golvet och leker. 

Imorgon har jag en fotografering planerad efter jobbet, blir spännande. Ny fotograf! :)


Söndag

Hade det väldigt mysigt med Malin idag. Ska snart gå hem till föräldrarna och äta våfflor. Sen blir det en lång promenad. :)


Malin

Nu ska jag in till stan och fika med min fina vän Malin. Hon är en fantastisk tatuerare, ni såg henne kanske i tv programmet Ink Master Sverige? :)

Lite senare sen blir det hem till mor och far för våfflor. Våffeldagen imorgon! Nomnom.

 


Have 2 have

Varför fastnar jag alltid på nätet när jag tittar på skor? Extrema skor. Skyhöga. Superheta. Alltså.. have2have.se har lätt de snyggaste skorna online. Blir aldrig besviken. Är nog en aning knäpp på skor för den delen också tror jag..
 
 
 
 

Faster

Hade en fantastisk fika med Lisa. Pratade om allt mellan himmel och jord.

Nu är jag hos faster och hennes familj för ännu mer kaffe.. Jisses. Haha!

Men hann ta en snabb bild innan vi gick in på mig i nya jackan. Gör inte jackan rättvisa dock, men den är verkligen så fantastisk.


Kaffe och mys

Ska snart möta upp min fina vän Lisa. Gick en liten promenad innan i det fina vädret och handlade lite i affären. Solen skiner, och med tillräckligt med kläder är det riktigt skönt ute!

Ska få se jackan sen när jag varit med Lisa. Är SÅ nöjd!


Gunzan!

Vissa är snabbare än vinden. Gunzan svarade rätt och det är skinnjackan jag köpte.. ni ska få se lite senare.

Gunzan har ingen hemsida/blogg tyvärr, men hon är definitivt värd att nämnas.

Köpte min jacka inne på Annabelle i Landskrona, bad om rätt storlek och de beställde den direkt. Grymt bra service, tack!




Stor frukost!

Myyyyyyigt med storfrukost! Bästa med lördagsmorgon.


Fredagen försvann?

Tjolahopp vad tiden flög iväg idag.

Efter plåtningen med Fotograhlen idag, som för övrigt var skitrolig, och väldigt basic men vi körde vad vi kunde under tidspress, snö, och ingen speciell outfit, så drog jag iväg mot gymmet, körde kondition. Sen resten av dagen blev väldigt improviserad.

Har haft det jättetrevligt, och jag gick och köpte mig en grej i stan efter träningen som jag verkligen, VERKLIGEN, längtat efter. Jag har levt snålt, och sparat.. men imorgon ska ni få se.

Någon som kan gissa rätt kanske på vad det är? Den som gissar rätt får sin hemsida/blogg länkad här imorgon! 


Hoppas ni haft en minst lika fin fredag som jag har haft. Godnatt! 



Plåtning

Nu mot plåtning i det kalla vädret med Fotograhlen! :)


FREEEEDAG!

Så skönt, visst är det? 

Solen lyser, men det är samtidigt väldigt kallt ute.. -9 när jag kikade sist. Brr!

Men, efter jobb idag, så om vädret håller i sig ska jag ut och fotografera porträtt med en gammal vän och duktig fotograf som kallar sig Fotograhlen. Hoppas det blir av, sen blir det träning ett bra tag tänkte jag. Rikard jobbar så man får sysselsätta sig på något sätt denna fredagskväll :)

Ha en fin dag sålänge! ♥

 
 

The Walking Dead

Ligger i soffan med brasan igång. Ska kolla på nya The Walking Dead.

Ligger och småfnittrar och kan knappt koncentrera mig. Att leva med Rikard är alltid en överraskning. Innan sprang han framför tv:n och började dra upp sina boxers så de stack upp för byxkanten. Sen börjar han dra mer och mer och jag ser hur de börjar gå i sönder.

Så Rikard slet loss sina kallingar utan att ta av sig byxorna. Hade betalat vad som helst för att ni skulle sett hur sjukt roligt det såg ut.

Fantastiska man. Nu blir det tv! Godnatt :)





Photo By Gedda

Torsdagen är snart över, skönt. Varit alldeles för stressigt och tröttsamt idag. Men, imorgon är det fredag. Underbara känsla! 

Photo By Gedda la upp en ny bild på Facebook igår från när vi fotograferade förra året, liten trevligt överraskning. Gillar att den är så mörk. In och gilla hans sida på facebook, hans karriär är på väg att rusa rakt upp! Klicka HÄR!


Torsdag

Fåglarna kvittrar utanför men snön regerar på marken ändå. Det är så trist! Jag vill ha vårsolen nu. Vill kunna gå i jeans, klackar, och bara skinnpaj.. Behöver den energin som kommer med våren. Nu känner man sig bara som en zombie.

Igår gick både sång och dans superbra. Pole dancingen jag går på hos LL Dance Studio är makalöst bra, och vi har alltid lika bra. Det var lite nya utmaningar igår, men det gick bra ändå, skam den som ger sig. Men vissa dagar är man verkligen svagare än andra.. det märktes i händerna, haha. Men kul var det!

Idag ska jag bara jobba, sen till frisören, sen har jag inte mer planerat direkt förrän på fredag. Ser ut som att jag eventuellt har en plåtning efter jobbet då, inväntar svar från fotografen under dagen.

Så, vad gör man när man inte har någonting planerat och känner sig lite rastlös? Träning. Får bli ytterligare ett konditionspass idag då tror jag. 

Vill önska er alla en fin dag! 







Lektioner

Snart på väg mot kvällens lektioner i Kävlinge. 

Jag laddar alltid upp inför min danslektion med en låt från bandet My Darkest Days. Den passar så bra in, och drömmen vore en hel koreografi till den låten.. galet bra.






Mys.

Trött katt. Filt. Bra bok.


Strålande!

Vilken perfekt start på dagen egentligen.

Spelningen gick superbra och det blev mycket applåder, mycket trevligt folk som närvarade på denna morgon. Föreläsare var Dick Harrisson, professor i historia, och applåderna ljöd högt även där. Mycket lyckat, så nu har jag laddat batterierna och ska sticka iväg och träna.

Ikväll är det som vanligt sånglektionerna jag håller i och sen även danslektion. Är riktigt pepp får jag säga! 

Lite bilder från imorse, noterna IMORSE, jag var typ död.. 
 



Spelning!

Snart är det vår tur att gå upp på scen! Laddar upp med god frukost i logen.



Sing in Silence

 
Har lite svårt att varva ner ikväll.

Behövde lite terapi, så drog igång Sonata Arctica och har nog suttit och lyssnat i snart 2 timmar medan jag suttit lite vid datorn och ja.. inte gjort alltför mycket. Laddar upp mentalt inför imorgon. Dags att sjunga då, enda problemet är att det är så tidigt.. kl 7.30 ska jag vara uppvärmd och redo. PHUUU! Men, dessa företagsfrukostar är alltid så otroligt trevliga och mysiga när det är så på morgonen, så det är bara de fem första minuterna man kliver upp ur sängen som är jobbiga, sen blir det bra. Det vet jag om.

Så, önska mig lycka till, så får ni sova gott. 

Rensade förresten vår systemkamera innan jag tog en kvällsbild på moi, och hittade en fin bild på äldsta katten Diesel som Rikard tagit. Nedanför den ser ni mig, bild från ikväll. Godnatt! ♥






Hopp och lek!

Svärmor kom in med en fin present till de små katterna. Långt rör att leka i med leksaker. Äldsta katten, som alltid, var väldigt misstänksam och började bara sniffa lite. Tofsa hoppade rakt in direkt och lekte järnet. Så himla sött! Tack Susanne :)


Förkyld?

Både jag och Rikard känner oss lite småförkylda, så vi får hoppa gymmet idag. Drygt, kan inte våren komma nu så man kan få lite sol och slippa att vara förkyld i flera veckor? :)

Just nu sitter vi och övar iallafall tills spelningen imorgonbitti. Imorgon inleds firandet av Landskrona 600 år dessutom så kan ju faktiskt säga att vårt evenemang på teatern är startskottet i princip. Häftigt!

Får återgå till övandet. Hörs senare!


Tidspress

Är så trött att jag nästan avskriver mig ansvaret om jag råkar skriva något konstigt här och nu. Haha! 

Ska iallafall snart iväg mot jobb. När jag kommer hem har jag en hel del tidspress. Rikard ska iväg och jobba halvnatt, och innan han sticker, och då efter att jag kommit hem, är tanken att vi både ska hinna träna någon timme på gymmet och sen öva inför morgondagen. Imorgonbitti har vi en spelning i Landskrona på teatern nämligen, ska bli jätteroligt att få återvända dit återigen!

Hoppas man kan få kläm på dagen bara, vore ju trevligt om det klaffade alltihop som man tänkt sig, för en gångs skull! :)

Ha nu en fin dag! ♥
 

Black Gloria

Klickade mig in på Sweden Rocks Shop. Gick under temat Gothic för tjejer, och hittar ytterligare en jacka jag bara VILL HA.

Jofama by Kenza ska jag ha en vacker dag. Denns känns det som om den är mer realistisk i pris just nu, men still.. den är ju så vacker på ett annat sätt. Så gotisk, vacker.. drömmer mig bort!

699kr på Sweden Rock Shop. 

Träning & fika

Blev en lång dag, men har hunnit med mycket, och haft det så mysigt.

Efter jobb stack jag och Rikard in till gymmet och körde biceps och rygg. Något jag verkligen behöver mer av då min rygg inte alls är bra, men dessa övningar kommer stärka den, det känner jag direkt. 

Sen mötte jag upp min vän Ida och vi tog en låååång fika. Haha, vet inte hur länge vi satt där men det var så mysigt. Hade mycket att ta igen. Upptagna damer båda två. 

Nu är jag äntligen hemma, ska verkligen inte göra någonting utan ta det lugnt, lägga mig tidigt och hoppas på bra sömn.


Räkmacka blev det på Maddes. Dock blev vi båda så besvikna för brödet var enormt grovt och enormt torrt... men, det är mat. Right? :)


Underbara cola zero.. på flaska!

Måndagmorgon

Fåglarna kvittrar utanför. Träden står typ på sned, det blåser som tusan! Brr! Men, ska snart bege mig mot jobb. Efter jobb idag blir det träning på gymmet, och sen en fika med Ida inne i stan, det var väldigt längesen.

Näst sista bilden från fotograferingen med Gisela Ackerup får ni här och nu, i två olika versioner. :)







Ny header.

Tänkte byta header nu när jag fått nya fina bilder från Gisela. Vad tycker ni? Blev det bättre eller sämre? :)



Gisela Ackerup


Fin lördag

Vilken fantastiskt fin lördag vi fick, också! 

Blev bjudna på enormt god mat i form av Canneloni hemma hos Jamie & Kattis, och fick även sällskap av Lina och hennes Tobias. Fick reda på att de väntar barn också, så roligt! 

Mycket skratt blev det, så pass att jag faktiskt, tillsammans med de andra, hade ont i käkarna.. haha. När Rikard går i spinn helt och hållet finns det inget stopp, man verkligen nästan dör av skratt. Får knappt luft!

Det var iallafall underbart trevligt, och idag sov vi ut. Sov ända till kl 10. Lyx! Kl 13 ska vi iväg på ett musikrelaterat litet uppdrag. Ska reka fler platser till musikvideo, men sen efter det är det verkligen ingenting planerat. Skönt.
 
Lite bilder från igår, och lite senare kommer fler bilder upp från fotograferingen med Gisela Ackerup igår.


Jamie & Kattis har typ världens sötaste katt med underbett... aaaw! Haha!


Maten är på G... nomnom!



Kattis hittade vägen till mitt hjärta direkt. Mörk chokladmousse. AW YEAH! 

Latex

Från dagens fotografering med bästa Gisela Ackerup. Röd röd latexdräkt jag länge velat plåtas i. Är väldigt nöjd med resultatet. Tack Gisela! 






Krafter

Tog lite på krafterna att stå ute i tunna kläder och plåtas, man blir ju så trött när man fryser en längre stund.

Så nu ska jag vila en halvtimme och sen börja göra mig oordning för ikväll ska vi hänga med några kompisar till Rikard och käka middag. Blir mysigt! Återigen denna kväll måste jag komma på något trevligt att ha på mig.. Haha, framförhållningen är dålig.


Toys 30 års fest!

Bilder från festen igår. Tack Toy för en fantastisk kväll med Malmös bästa sushi, och underbart Moët Champagne som dryck. LYX! Det var väldigt mörkt på Chill Out Sushi, mysigt såklart, så iPhonen fick kämpa, men ignorera kornigheten..

Fick stressa iväg som en idiot då jag såklart skulle byta om femtioelva gånger för att det inte kändes bra, och sen hann bara ta en snabb bild när kavajen stramades åt för jag skulle lyfta min armar och var liksom på väg bort, haha Rikard försökte där medan jag stressade fram och tillbaka.. stackaren. Men iallafall, så hade jag på mig en svart spetsbody, jeans och en kort midjekavaj. Bilden blev alldeles för suddig men, här är ju bilder på massa annat! 


 



 
 

Rikard ÄLSKAR Sushi. Han spanade in...


Började bita sig i läppen och undrade; "NÄR FÅR MAN LOV ATT BÖRJA?!"


People.


Rikard har rakat av både skägg och hår. Hur kan en man klä i typ allt? Orättvist, men jag gillar't!


Jag äter vanligtvis inte fisk, men har börjat lära mig att äta sushi. Med lax och tonfisk går det bra hur bra som helst, och med rätt soja så är det nomnom! Blir mätt fort dock. Tur man har Rikard som kan ta alla rester.. haha.

På väg hem :)


 

Fotografering!

Godmorgon! 

Ska strax iväg på en fotografering med underbara Gisela Ackerup som ni har skådat här förut. Kommer lägga upp bilder från igår lite senare, men nu måste jag in och byta om och åka iväg för att möta upp Gisela. Blir utomhus, lär bli kallt men vi jobbar på fort! ;)

Laddar alltid upp med en riktigt bra frukost. Så viktigt, det gör verkligen hela min dag vad jag får i mig på morgonen!

 



Underbart!

Vilken underbar kväll det är! Titta in imorgon. Bildbomb utlovas! :)

Tack min fina Toy!


Hare

Träningen gick riktigt bra idag, är så laddad! Innan jag gör mig oordning inför ikväll, vet vad jag ska ha på mig nu, så ska jag äta en bit av denna chokaldhare jag köpte på city gross för 10kr, med lite kaffe. Jag ÄLSKAR tomtarna på julen och nu denna hare vid påsk.

Ska försöka ta en bra bild på mitt beslut om kläder senare! :)

https://cdn3.cdnme.se/3867842/6-3/pic_51434d6b9606ee6e275d4129.jpg" class="image">


Tagga!

Då taggar vi inför träning nu då! Idag ska benen pressas rejält.. känns ju toppen att jag planerat att ha klackar ikväll. Verkligen. 

Måste dock bestämma mig vad jag ska ha på mig? Har ni tips? Är ju mer sugen på jeans visserligen med tanke på vädret.. någon som har tips? Snälla dela med er isådanafall! :)



Morgonpigg?

Godmorgon! Äntligen är fredagen här.

Jag har just nu i skrivande stund två katter runt omkring mig som leker järnet av sig. Jag sitter här som en zombie. Inte liiiiite trött heller. Tänk sen när det är vår ute, så mycket lättare det är att hitta energi och glädje då, speciellt på morgonen. Nu är det vitt/grått ute, massa dimma, och jag insåg precis att bilen kommer ta en evighet att skrapa. Haha, men... ja, det är ju iallafall fredag.


Som jag sa igår så laddar jag inför festen ikväll. Inte en aning om vad jag ska ha på mig. Så lagom att komma nu och inte ha en aning.. inte ofta man klär upp sig. Klänning känns ju inte så himla lockande pga vädret. Men hur tråkig är man om man har ett par tighta jeans, snygg topp och kanske en snygg skinnjacka? Ouh, jag vet inte. 
 
Sak samma, det löser sig nog tills ikväll, hoppas jag. Ha nu en fin dag tills vi hörs lite senare! ♥


Fick en fin solnedgång igår iallafall, ljuset var magiskt när det sipprade in genom fönsterna hos oss.

Köttbulle

Alltså.. Rikard lagade nyss hemmagjorda köttbullar. Jag har ätit så pass att jag banne mig känner mig som en köttbulle. Så. Himla. Gott. Nomnomnomnom...
 
Dagen får allt avrundas med ett nytt avsnitt av "The Walking Dead", sen ska jag lägga mig och läsa min nya SOLO-tidning. Ska mentalt ladda upp inför morgondagen. På kvällen fyller min fina vän sen Norgetiden Toy 30år! Galet! Ska firas med FEST. Grattis min fina Toy! 
 
 

Frisör Zaidon

Underbart träningspass! Kan knappt röra armarna, nu är min triceps pumpade.. galet, haha. Efteråt  besökte jag min fantastiska frisör och vän Zaidon i Landskrona. 0418 - 101 06 når ni honom på, han är bara alltid så sjukt bra. Det blir lika perfekt varje gång. Han har drop-in och har väldigt, väldigt bra priser. 

Idag hade han sin son hos sig i några timmar, och honom har jag träffat förut. Han är en kopia av Zaidon, och han är bara så söt. Han ville hjälpa pappa idag och jag älskar ju barn, så självklart fick han det, och som han skrattade.. han kiknade, och jag började nästan gråta av skratt, det var ju så gulligt!



Glädjen! GULLIG! 

Morning :)

Godmorgon alla fina!

Ni är så många nya som verkar titta in här varje dag, och det glädjer mig. Så roligt! Man blir ju nyfiken på vilka ni är. Vågar ni så får ni gärna lämna någon kommentar och säga hej åtminstone! :)

Det där med att sova en hel natt gick inte riktigt som jag tänkt mig. Är galet trött, förstår inte varför man är så orolig? Varför vaknar man så flera gånger om natten? 


Ska hoppa i lite kläder och köra iväg till jobbet, längtar till träningen efteråt, ska bli så härligt! Glöm inte att följa mig på Instagram, @MissEleine :)


Pole Dancing

Nyss hemkommen från Pole Dance i Kävlinge på LL Dance Studio. Wow vilken grym lektion det blev idag, herregud!

Hängde för första gången helt upp och ner utan att hålla i mig med armarna.. så lagom slut i mina armar kan jag lova. Känns ju ännu bättre att veta att vi kommer träna triceps och bröst imorgon på gymmet.. phew, men det lär bli grymt.

Nu ska jag somna gott, och hoppas på att få sova en hel natt i sträck iallafall.. Wish me luck.

Här får ni en bild på hur jag menar på dansen, dock inte på mig.. lånad från google, men det är så roligt!


Gothic World

Ni som vill, gilla gärna Gothic Worlds sida på Facebook. 

De delar ofta fantastiska bilder, man blir enormt inspirerad. Jag har även äran att ha fått vara med på deras sida flertalet gånger med mina bilder. In och gilla HÄR, så gör ni mig jätteglad. ;)


Dagens delade bild på deras sida är den från min fotografering med Natalie G Sundling.


Foto: Natalie G Sundling




Vinter


Hemma

Nu är jag färdigjobbad för idag, på det jobbet. 

Ikväll är det dags att återigen hålla i sånglektionerna på LL Dance Studio, och efteråt är det danslektion för mig som vanligt. 

Så nu under dagen ska jag bara ta det lugnt, sitta lite vid datorn och bara hänga. Rikards polare är över hos oss, så blir att lira lite xbox också antar jag, är ju så himla roligt när man väl har online! 

Iallafall, mer kläder har kommit på Odium Clothing, in och kika! Dör lite varje gång.. 


 

Snö

Åh nej.. Vad hände? Så typiskt.



Underbart!

Åh, jag är så mätt och glad.

Hade ett superhärligt möte på Lucy's, och efteråt blev det även middag. Körde ryggbiff med coleslaw och sallad och valde bort pommes, och det var så otroligt gott. Rikard tog deras värsting v-twin, en burgare med dubbelt kött så den är totalt på 400gram.. bara köttet då alltså, haha. Han tryckte i sig allt. På typ 10 minuter. Haha, så himla sjukt! Men, mätta blev vi. 

Fick träffa massa underbara stammisar också.. Herr och Fru Thool, Thomas ( från Candersson Photo som jag gjorde en fotografering med förra året!), Lazlo & Stina, sen fick jag ju träffa själva Jon från köket, Emil i servering och chefen Freddan. 

Så, tiden gick. Sitter här nu med ett leende på läpparna, och full mage. Nyfikna på Lucy's? Klicka er in HÄR!
 
Bild på min fina Rikard på Lucy's. 

Lucy's

På möte på Lucy's. Mysigt att få sitta och vara gäst här! :)


Fint väder igen!

Det var -13 imorse, och nu ligger det runt 1 plusgrad, men solen står på, och det blåser knappt och är bara så ljuvligt!

Direkt efter jobb drog jag och Rikard ut på en längre runda och gick, det var fantastiskt. Ska snart iväg och titta till sommarstugan och sitta en liten stund, det är magiskt där.. sen bege oss mot mötet kl 18.

Sålänge får ni en bild på mig från imorse, det var sååå kallt, och jag var ju lagom trött, hehe.


KALLT!

Eh... -13 ute. Klockan är snart 7.30. Det är KALLT! Vill inte ut och sätta i en kall bil.. brrr. Hoppas verkligen det vänder snart! Så fort det blir plusgrader kommer jag ta min nya hoj och cykla iväg, men känns inte som om det är bra vid -13 grader alltså. 

Ska iväg mot jobbet alldeles strax, ikväll har jag ett musikrelaterat möte som jag ska på, men ska hem om och vila lite innan dess. Börjar kännas som om man inte har fått sova på år och dar, haha.
 
Önskar er en fin tisdag, vi hörs senare! :)



Katt

Hittade en katt i duschen.. Låg och kopplade av såg det ut som? Haha!


Flänga hit och dit!

Blev en lång dag, som dock passerat väldigt fort.

Det var så mysigt att äta en lunch/middag med Rikard och hans mormor. Hon är så himla söt! Blev asiatiskt, och det smakade väldigt bra.

Sen hem, byta om, träna, handla.. nu är man hemma igen. Supertrött är jag. Ska äta, och bara unna mig tid på soffan, och försöka koppla av. Det är banne mig rätt svårt har jag märkt, det märks på kroppen dessutom.

Efter jobb imorgon har jag ett möte på kvällen, handlar om musik så det ser jag fram emot. 

Nu kommer jag lämna datorn för idag, men hoppas ni haft en strålande dag åtminstone! ♥
 
 
 
 

Mot sen lunch!

Ska iväg alldeles strax på lite sen lunch med Rikard och hans mormor! Försöker få lite styr på håret.. alltid svårt verkar det som. Kan det bara inte göra som man säger? Haha!


Monday..

Gääääääääsp. Åeh. Måste. Köra. Till. Jobb. Vill. Helst. Sova.

Men.. det lär ju bli en bra dag dock, så fast att klockan är alldeles för tidigt kan man ju kicka igång den. Vi hörs senare iallafall! 

Ha en fin måndag! ♥

Godnatt

Nu ska jag lägga mig men unnar mig några sidor ur boken Fifty Shades of Grey. Tyvärr på svenska, men hittade ju både första och andra boken så billigt på rean.

Godnatt.




Skofeber.se

Skofeber.se.

Utbudet är enormt. X antal minuter försvann verkligen på deras hemsida. 


 
 
 

The Nobodies

 Bara för att det är så fruktansvärt bra.
 
 

Godmorgon.

Skönt att sova lite längre en söndag. 9.00 fick bli lyxen!


Äggröran med bacon är på ingång, resten av frukostbordet är uppdukat och det ska bli SÅÅÅÅÅ gott. Sen väntar träning innan kl 11, kör styrketräning idag. Lite senare ska Rikard iväg och jobba, så får se vad jag hittar på resten av söndagen. 

Men nu är all fokus på mat, är så hungrig. Nomnom!


Inspirationskväll











 


 
 

Instagram!

Förresten, för er som är flitiga instagram följare, min insta är; MissEleine.

Uppdateras i princip varje dag. Häng på!

Färdiga!

Färdiga för idag. Nu; hem!


Förberedelser

All förberedelser inför morgondagen är gjorda. Då åker vi iväg! Längtar verkligen! Ska snart gå och lägga mig så att jag får skönhetssömnen. Blir en lång dag imorgon. Lovar att fotografera, och kommer uppdatera er.. 

Blir en inspirations bild iallafall. Kan ni gissa från vilken film?  

Återkommer imorgon. Godnatt! 
 
 
 

Fredag! :)

Så härligt, det är fredag. Det blåser som in i här dock, och går man ut står håret typ rakt upp? Tjusigt. 

Jag och Rikard åkte direkt in till stan efter att jag slutat jobba iallafall och gick och  tog en liten fika på Trädgårdscaféet, och handlade lite smått och gott till kvällen. Ska laga mat nu, ta det lugnt, och för min del blir det upp tidigt imorgonbitti.

Jag, Amanda Stiverius och några andra inblandade ska åka långt härifrån, upp mot gränsen till Blekinge och spela in delar till min kommande video, ska bli sjukt roligt! Känns spännande. Hoppas på ett toppenresultat. Fast jag tvivlar inte. Amanda är så otroligt duktig på allt som kräver kreativitet verkar det som. Hon designar egna FANTASTISKA skor, fotograferar som en gudinna, filmar och klipper magiskt bra.. ja, hon är awesome. Ska bli ett sant nöje iallafall.

Så, nu ska batterierna laddas inför morgondagen. Ska inte göra alltför mycket denna kväll kan jag lova!



Kväll

Torsdagskväll. Är så himla trött och seg. Förstår inte varför? Eller jo, okej, vaknar flera gånger om nätterna så man känner dig liksom inte riktigt utvilad. Men, är nog bara en period, eller jag hoppas på det iallafall.

Nu ska vi bara ta det lugnt här. Katterna ligger på vars ett ställe och myser och jag tänker låta Xbox kontrollen styra vad som händer härnäst.



Avklarat!

Dagens uppdrag är avklarade. Nu ska vi iväg och handla hem massa mat. :)

Här har ni en otroligt fin bild Rikard tog igår när vi var ute och gick. Så fin!


Lång dag

Efter jobbet åkte jag in till stan för lite ärenden, sen hann vi med en liten promenad längs havet, och det var så skönt. Ska snart iväg mot sånglektionen!

Ni ska få se en fin bild Rikard tog under promenaden senare. Får en på mig sålänge från tidigare idag :)



Trött

Sitter här och fast att jag varit vaken i ca 40 minuter vägrar ögonen samarbeta med mig. Grusigt, tungt.. blöö. Vill ju sova lite till! 

Gillar att dra iväg till mitt jobb visserligen, så inte det. Men jag har verkligen en lång och fartfylld dag framför mig. Gymmet ska hinnas med, förberedelser inför kvällens sånglektioner ska göras. Blir mycket. Men lär somna snabbt och gott ikväll iallafall.
 
Igårkväll satt jag och förberedde inför en videoinspelning jag har i helgen. Kan inte säga för mycket, men har med vårt projekt och skivan att göra iallafall.. Vi kommer åka iväg en bra bit, ändå inom Skånes gränser, nästan iallafall, och göra detta på lördag. Så är en del att tänka igenom! 

Nu måste jag slänga i mig ett äpple och sen dra mot jobb. Ha en fin onsdag allihopa! 


Kvällsmys

Rikard har åkt iväg till jobbet. Jag sitter och tittar på xboxet. Han tittar tillbaka. Ja, det är en han. 

Ska vi spela, eller inte? Hm. Tror det lär bli så. Har ingenting att göra mer ikväll. Alls.

Har bestämt mig. Vi kör. HEJ XBOX! 


Plusgrader

Hem från jobb. Tar tag i gympskorna, vattenflaskan och pojkvännen och åker in mot stan för att träna.

Väl framme upptäcker jag att jag glömt mitt gymkort. Rikard hade bokat träning med sin kompis, så jag tog på mig skorna och gick en lång powerwalk i stan istället. 6km blev det i 6,5km/h, och det var så otroligt skönt. 

I lurarna hade jag alla möjliga låtar med Sonata Arctica som spelades. Hur mycket jag än kan fastna för olika band och olika låtar för stunden, så återvänder jag alltid till Sonata. Så många minnen, tankar, känslor.. obeskrivligt. 2006 upptäckte jag dem och varit frälst kan man säga sedan dess, haha. En sann dröm vore att få göra en duett med Tony Kakko, låskrivaren och sångaren i Sonata Arctica, eller bara skriva en låt med honom. Vore så inspirerande. 


Men, tillbaka till verkligheten. Nu måste jag göra mat. HUNGRIG!



Godmorgon.

Godmorgon! 

Dags att bege sig till jobbet. Lagom trött.. men, tisdag. Träning efter jobb väntar och jag har väntat länge nu. Gått väldigt många dagar pga att jag varit så förkyld. Suck! Men nu så.

Ha en fin dag! 


Uttråkad.

Har verkligen inget vettigt att komma med ikväll. Sitter här i min ensamhet, det är tyst, på väg att bli lite kallt, och känner att jag snart borde sova för att jag ska upp väldigt tidigt. Om man ska titta på serien Archer en vända kanske.. sjukt roligt serie. 

Har övat lite på låtar som ska framföras. Har en del gig planerade nu vilket känns jätteroligt, bland annat så blir det Företagsfrukost nu den 20:e mars, och den 5:e april är det Landskronagalan som gäller. Härligt att få igång företaget också. 

Nu kastar jag in handduken och säger godnatt. ♥

Seg.

Det har återigen varit en så fin och solig dag, men jag har varit helt död. Haha, denna måndagen har verkligen varit seg. Jobbet gick bra och smidigt som det oftast gör, när jag kom hem gick jag och Rikard ut på en lång promenad i solen, och jag ska snart ut på en till själv tänkte jag då han jobbar. Är inte alls pepp för gymmet då jag fortfarande är lite förkyld och hes av mig, så avvaktar tills imorgon tänkte jag.

Kom att tänka på år 2009 för en stund sen när jag fick ett mejl från Sveriges Radio. Då var jag med i Sommarchansen i Malmö och vann, då jag sjöng låten "Hurt". Sommarchansen lades ner sen men istället blev det tävlingen Svensktoppen Nästa! Vinner du den så får du en direktplats i Melodifestivalen nästa år. Ville gärna tipsa om detta, så klickar ni HÄR kommer ni direkt in på hemsidan med all info som behövs och även hur ni ansöker. Nu ska jag dra på mig ett par walkingskor, och sen ut innan solen helt har gått ner. :)


Solnedgång

Nu ska jag njuta av att inte göra någonting denna kväll. Fint sällskap, bra tv och varm filt.



Hem!

Är i Helsingborg för att hämta upp pappa som varit på jobb utomlands söm vanligt, sen ska vi mot biltema. Dags för nya vindrutetorkare. För övrigt älskar jag ju Biltema. Kan gå och kolla på allt möjligt LÄNGE. Vädret är fantastiskt och jag bara fyller på med energi!



Bra helg!

Blev så sent inatt. Men det var verkligen så sjukt trevligt! Vid halv tre avslutade vi sista kortspelet och började varva ner.

Har precis avnjutit en god frukost, och tittat på nya favoritserien Archer. Vi hittade den på Netflix. Hur kan jag ha missat den? Så SJUKT bra och hysteriskt roligt serie. Ni måste kolla in den!

Nu ska vi ut till stugan och städa iordning det sista. Hörs senare!



CoD Modern Warfare

Har Rikards kompis över på lite häng. Har käkat chili con carne, druckit kaffe, och nu lirar vi Modern Warfare online. Har sjukt trevligt. 
 

Perfekta skinnjackan.

Idag provade jag Jofama By Kenza 9, i svart på JC. Storlek 32.

Jag har aldrig haft på mig en snyggare, skönare och mer perfekt skinnjacka än den. 2995;-, så nu vet jag vad jag ska spara till. Fy tusan så PERFEKT. Dog lite inombords. Suck. En vacker dag, snart, då ska jag banne mig gå in och köpa den. 

Visst är den så snygg?
 

Röj!

Nu sticker vi mot stugan för att börja röja och vårstäda. Ska iväg med mamma lite senare och ikväll får vi besök, så blir effektivt arbete.

Inget smink. Håret i en knut, och sköna oömma kläder blir det. Skönt! :)



FREDAG!

Så skönt med helg nu!

Firade med att åka hem och städa upp lite, haha. Men nu ska jag och Rikard in till stan för att handla lite, ta en kaffe och sen hem för gemensam middag med hans föräldrar. Blir en mysig fredagskväll. Imorgon ska jag ut till min sommarstuga och röja samt vårstäda! :)

Ha nu en grym fredag allihopa!







RSS 2.0