Tidig kväll

Jag. Är. Så. Mätt.

Känns som om jag ätit massor idag, men det har jag inte. Är dock så mätt att det känns som om det kommer upp snart igen, haha.
 
Blir en tidig kväll för mig idag. Sista dagen på jobb imorgon innan det är helg. Ska bli härligt! Ska lägga mig tidigt nu och läsa lite bok tror jag. Ska ut och kika på bokrean också vad man kan hitta där. Är en riktigt periodare när det kommer till böcker.. Ibland plöjer jag igenom hur många som helst, sen inte en enda på flera månader. Märkligt.

Nåväl. Sov gott, tog en liten bild till er innan jag gjorde mig iordning för läggdags.
 
 

River...

Det river i halsen. Usch. Men, som sagt, snart helg. 

Ska snart till svärföräldrarna och äta lite kvällssallad. Rikard är och jobbar, men det blir säkerligen mysigt precis som alltid. Så underbara människor.

Sen blir det säng tidigt, upp tidigt, och imorgon ska jag bara njuta av att man är ledig ett par dagar och kan kurera sig. Solen har ju lovat att titta fram hörde jag, hoppas det stämmer.

Ha en fin kväll allihopa. ♥

Förkyld

Ouh, vilken knepig dag det varit. Hade det verkligen toppen på jobb men har en förkylning som ligger och spökar. Ni vet när det liksom kliar i halsen och man är allmänt seg.. plus huvudvärk. Man drömmer bara om att ligga i soffan i mjukisbyxor, titta på tv, sova, mysa... 

Men, återstår bara en dag av denna jobbvecka sen är det helg, ska bli väldigt skönt. Min lilla katt har ett helt ok allmäntillstånd men jag blir väckt runt kl 3 varje natt av att hon spyr ändå, vet inte vad det beror på. Någon som vet? Som sagt så är allmäntillståndet rätt vanligt, och hon har aptit och äter, men får inte behålla mycket. Hon är ju så smal redan...


 

Sånglektioner

Underbar promenad man fick sig ute i solen. Fick min dos av D-vitamin idag.

Innan jag ska hålla i sånglektioner ikväll på LL Dance Studio och sen dansa en timme poledance själv, så ska jag åka inom Löfdeköpinge och handla lite. När man kommer hem ikväll är klockan tillräckligt för att gå och lägga sig typ direkt.. Lite trist men, snart är det helg!

Fått lite spelningar bokade nu, och idag blev det ytterligare en som jag verkligen ser fram emot. Känns väldigt bra. Är så glad över att Rikard är så otroligt musikalisk. Ger han sig på ett nytt instrument eller t o m en ny genre så kan han det väldigt, väldigt fort. Otroligt talangfull är han. Man blir så stolt! :)

Här har ni mig idag. Träningskläder, uppsatt hår och aningen trött redan pga Lillkatten imorse :)



Ut!

Jobbet avslutat. Årets första vårdagskänsla. Sjukt fint väder! Ska ut på promenad nu och ladda batterierna. Ut och njut allihopa :)


Tidigt

Blev en väldigt tidig morgon.. Väckt av en liten sötsak man bara inte kan bli arg på. Foto av Rikard Ekberg.



Mätt och belåten

Har precis tryckt i mig laktosfri keso, en avokado, en kycklingfilé och massa broccoli... alltså jag spyr snart, haha. 

Men, gott var det. Haft en bra tisdag, och imorgon blir det fullt tryck. Ska inviga min nya cykel om vädret tillåter och cykla till jobbet, 5 km ca. Ska bli skönt att börja dagen med det.

Sen blir det hem, äta, göra sig iordning, och sen iväg och hålla i sånglektionerna som drar igång nu igen efter sportlovet och själv ha danslektion. Man hinner allt sakna det! 

Nu ska jag dock sjunka ner i soffan, mätt och belåten, och klicka mig igenom Odium Clothings lagerrensning.. den är alltid, alltid, generös. 
 
Klicka er in direkt här!
 
 

Lyckad biff!

Biffarna blev riktigt goda och huset står kvar.

Dock går alla mina tankar och min energi till min minsta katt som bara spyr och spyr.. De två är mina små bebisar. Jag blir så orolig. Usch. Hoppas hon blir bättre snart..



Landskronagalan

Nu är det ju mer än officiellt! 

Jag kommer medverka på Landskronagalan 2013, med Peter Settman i spetsen kommer vi showa loss med grym musik under kvällen.

Gå in och läsa på HD HÄR!
 
 

Måndag :)

Jobbat färdigt för dagen, och när jag kom hem drog jag fram dammsugaren och drog loss. Ibland är det rätt roligt att sjunga röven av sig och samtidigt städa och få någonting gjort. 

De som känner mig vet om att jag är sämst på matlagning, hehe. Men nu har min bättre hälft varit och arbetat i studion hela dagen och har en timmes bilfärd hem, så nu ska jag ge mig på det här med nötfärsbiffar... Uppdatering kommer. Skänk mig en tanke. Lär behövas... 
 
 

Middag

Ben- och axelpass avklarat på gymmet. Lagom seg och trött denna söndagen.. phu! 

Men, nu blir det middag hos mina föräldrar. Mysigt! Brorsan och pappsen har varit i Turkiet i en vecka, spännande att höra.

Puss! 

Volbella

Igår blev jag omhändertagen av fina Leena på Artek Estetik, http://www.artek.nu.
 
Vi fixade till näsa och kompletterade med överläpp. Som jag förklarat förut har vi liksom förstorat min näsa, och för att ansiktet ska bli proportioneligt rent estetiskt så måste vissa andra saker hänga med, som t ex min överläpp.

Jag fick testa något nytt som heter Volbella som jag skrivit om i detta inlägg. Nu var det alltså dags.

Allting gick hur smidigt som helst, gör aldrig ont, och det fantastiska med volbella är att det blir inte lika hårt som det annars kan bli med övriga fillers utan denna är väldigt, väldigt mjuk och lättarbetad och blir ett jämt och fint resultat.

Jag behöver egentligen inte säga mer, kika på bilderna, dock är jag väldigt svullen just nu, men det lägger sig snart. Så ni tänker på det när ni tittar på bilderna bara.

Ser ni så rak och fin min näsa är? Kan knappt förstå det än, är så lycklig.




Mysig söndag..

Har en mysig söndagsmorgon. 


Läser runt lite på bloggar, aftonbladet, myser med katterna, och kikar igenom Odium Clothings hemsida... Ännu fler nyheter har kommit upp som jag var med och plåtades i. Alltså, de har en röd klänning i satin med tyll som är fastsytt som var SÅ skön att ha på sig, den kändes liksom knappt mot huden.. den är så fantastiskt vacker. Den är nu upplagd för försäljning. Dog lite när jag såg den. 

Och för er som missat intervjun med mig i amerikanska Sinical Magazine, klicka er in HÄR!
 
Här kommer klänningen.. alltså kärlek. KÄRLEK. Från Odium Clothing.
 

Hektisk lördag..

Denna lördag flänger vi fram och tillbaka. Efter Leena i Helsingborg bar det av till Rikards kusins lille grabbs födelsedagskalas, han fyllde 1 år. Så otroligt sött barn.. man smälter ju.


Nu är det hem och byta om, sen iväg till Malin & Johan. Min tatuerare Malin är det, så det blir lite mat och allmänt trevlig afton. 

Dags att bege sig. Ha en riktigt fin lördagskväll! 
 
 




Artek Estetik

Hos fina Leena på Artek Estetik (http://www.artek.nu) och har det bra. Här blir man bra bortskämd, haha.



Intervju

Intervjun för HD tidningen, Landskrona delen är nu publicerad med mig och Rikard. Blev en bra och fin intervju.

Dock så finns inte Natalie G Sundlings namn med under hennes bild där jag bär turkosa underkläder, så det ska hon ha cred för. Har väl blivit något fel, men fortfarande inte ok. Så in och gilla Natalies fotosida på Facebook så blir hon lite gladare! Klicka HÄR!
 
In och läsa intervjun om ni vill, och då klickar ni HÄR. :) 



Gilla!

In och gilla Gothic World som har publicerat ett par bilder på mig. De samlar vackra, gothiska bilder och delar på Facebook, Härligt med inspiration! In och gilla HÄR!
 

Äntligen fredag

Började med en fin frukost. Försöker smälta intervjun, känns så roligt. 

Men nu ska jag snart sticka iväg med min mor som är ledig och kika på Emmaus en runda. Behöver hitta lite småprylar till nya hemmet. 
 
Om ni vill kika på intervjun, klicka er in här -->   http://www.sinicalmagazine.com

Sinical Magazine

Intervju med mig hittar ni HÄR, i det amerikanska alternativa magasinet Sinical Magazine. Känns helt galet häftigt!
 
 
 

Torsdagkväll

Träning avslutad. Kyckling, alltså kvällsproteinet är på g. 

Nu blir det xbox. Bara för att jag kan. :)


Tips!

Nu ska vi strax iväg och träna här. Jag måste dela med mig av ett smoothie recept jag har hittat nu och kör stenhårt på, jag tycker det är SÅÅÅ himla gott.

Du behöver:

Skogsbär
1 tsk kakao
Halv skopa proteinpulver (Whey Gold Standard Optimum Nutrition) med smaken Strawberry
Lättyoghurt
Mjölk
 
Blanda i en blender. Alltså... till frukost, som mellanmål eller "snacks" till kvällen när man är sötsugen. SÅ gott.

Dags att hoppa i skorna och iväg. Puss! 
 
 
 

Ledig torsdag

Har långledigt nu från jobbet. Det behövs, så man kan få hinna ifatt livet lite, haha.

Idag ska jag unna mig långträning, sen ska vi flytta över lite fler saker från vårt gamla hem till vårt nya och städa lite mer iordning. Tar ju alltid ett tag innan man känner sig helt färdig, för vissa tar det t o m flera år,  men jag är en sådan envis typ som bara MÅSTE ha det färdigt tidigast möjligt. Då trivs jag som bäst.

Fotograferingen igår med Amanda och Linnéa som vi skulle hjälpa gick hur bra som helst. Senare på eftermiddagen fick jag en trevlig överraskning. Det blev en lång intervju med amerikanska alternativa magasinet Sinical Magazine, ni hittar dem HÄR. När det är publicerat får ni såklart veta det här, så ni kommer inte missa det. Ska bli så roligt att läsa!

Sen nu på lördag publiceras en längre intervju även där i HD tidningen under Landskrona. Så håll utkik! :)

Ni får en bild från igår som jag och Amanda tog när vi skulle hjälpa Linnéa med ljuset. 



Odium Clothing Balspecial

Nu är det snart dags för bal år 2013. Odium Clothing har i vanlig ordning en balspecial varje år, och jag fick äran att vara med på den i år igen. Det var en utav alla grejerna vi fotograferade när jag var där förra veckan i Göteborg.

Här är två av de fantastiska klänningarna ni hittar direkt när ni kommer in på deras hemsida. Klicka HÄR för att komma till Odium Clothing.
 


 
 
 

In action

Jag och Linnéa innan det drar igång!


Fotografering

Jobbat färdigt för idag! Nu blir det plåtning med Amanda och den yngre tjejen vi ska hjälpa med både modellande och fotografering.

Blir spännande och roligt det här!


Underbar dag!

Åh, denna dagen bara strålar. Jag är så lycklig! Det går så bra. 

Min vistelse i Köpenhamn blev avklarad väldigt snabbt, och det gick så sjukt bra. Jag återkommer med exakt vad det är när jag vet mer, om jag får veta mer så att säga, men det var ett kärt återseende av människor jag arbetat med förut och det värmde något enormt att få se dem igen. Min Rikard följde med och var ett fantastiskt stöd precis som vanligt.. vad har jag gjort för att förtjäna den mannen? Don't know, men är så glad att han finns i mitt liv.


Imorgon är det onsdag, det väntas jobb och sen mot eftermiddag bär det av mot en studio i Borgeby tillsammans med Amanda för att utbilda och hjälpa en yngre tjej ang. både modell- och fotografkunskaper. Kul när man kan hjälpa till! 

Nu ska jag varva ner efter en väldigt hektisk, men underbar dag, och njuta av en god laktosfri yoghurt. Mums! 

Ni får även ytterligare en bild av fantastiska Amanda Stiverius som vi tog nu i helgen.. trots förkylning så såg man väl ändå hyfsat frisk ut. 

Godnatt ♥
 
 
 
 
 

Möte!

Sitter i bilen på väg mot möte med skivbolaget just nu. Jobbat, nu möte och sen direkt mot Köpenhamn. Håll tummarna för mig!


Ännu mer..

Blev helt plöstligt ännu mer att göra imorgon.

Jobb. Möte. Sen iväg mot Köpenhamn för att göra en audition, för vad berättar jag inte nu faktiskt, det återkommer om det blir aktuellt. Men ska bli riktigt, riktigt roligt. Får nog lägga mig snart då, så att jag orkar med allting imorgon. Pheeew!

Men.. önska mig nu lycka till, söta ni? :) 
 
 

Ny vecka

Klockan ringde. Jag tänkte: "Åh, underbar morgon...". Går upp, drar upp rullgardinen.. SNÖÖÖÖÖÖÖ! 

Attans, snö igen. Men, det härliga är att den har redan smält bort på vägarna iallafall.. orkar inte det mer. Älskar verkligen snö och vinter men nu vill jag bara ha vår. Det innebär för mig boots, skinnjacka, utsläppt hår, tajta jeans och en cool metalbandströja.

Men, inte där ännu. Jobbet gick bra idag iallafall och har nyss varit och tränat, och nu ska jag och Rikard unna oss lite lir på Xboxet innan det är dags för middag. Ska bara ta det lugnt idag. Imorgon är det möte med hela vårt crew som gäller, på onsdag är det plåtning återigen.. Har det rätt bra jag! :)

Min och Pontus photosession jag lade upp här för någon dag sedan finns nu uppe på modellbilder.se, gå gärna in och kika och lägg en liten röst om ni gillar dem! 

För att komma dit, klicka HÄR!
 
 

Stiverius

Idag var Amanda här och vi filmade som sagt en grej som är upcoming, men vi passade på att ta lite bilder här ändå.. I mitt nya sovrum så finns det ett perfekt fönster att sitta i.. Hoppas ni gillar det.

Gilla Amandas facebooksida HÄR!
 
 

Söndag


Hade ett underbart uppvaknande idag. Ni vet när man vaknar, ligger kvar i sängen och bara njuter av hur skönt täcket är.. och sen går upp och gör en otroligt god frukost, bestående av ägg, smoothie, goda knäckebröd, och kaffe.

Jag har och känner mig ännu inte så kry, men jag och Amanda Stiverius var tvungna att provfilma en grej samt ta lite relaterade foton, så vi gjorde det här hemma hos mig.. blev nog skitbra, och jag kände att jag orkade verkligen precis. Så får se när det är färdigt så ska ni allt få se, blir nog väldigt vackert men tufft samtidigt.

Igårkväll så hängde jag bara i soffan med Rikard och lira tvspel online.. blir det nu också någon timma innan det är dags att laga storkok, tvätta, och städa upp lite här. En helt okej söndag med andra ord. 

Kommande vecka blir inte direkt lugnare, möten.. plåtningar.. jobb.. ser fram emot den. 

Nu; Modern Warfare 3 Online..
 
 

Pontus Malmquist Photography







In och gilla Pontus sida på Facebook HÄR
Från en session vi körde när jag var i Ystad. Temat är såklart skräck/goth. Hope you like it!


 

Min kväll

Min kväll igår blev grym. Inte helt kry lade jag mig i soffan, öppna spisen igång. För att lyxa till det tog vi fram fin äpplejuice, hallon, blåbär, jordgubbar och cashewnötter medan vi tittade på nyaste avsnittet av Walking Dead.

Sjukt bra kväll. Nu blir det frukost!



Odium Clothing

Sitter I bilen på väg hem från Göteborg. Plåtningen idag med Odium gick superbra och det är fantastiska vårnyheter som väntar.. Ni måste hålla utkik!

Bjuder på en bild på mig och Rikard från när vi packat ihop och var på g hem!



Valentine's Day

Hade en så underbar dag igår med min älskade. Den gick i ett dock, men vi hann allt vi skulle och hade det underbart.

Gymmade ett axel- och benpass först på gymmet, sen var jag hos Frisören Zaidon en liten stund, sen till Malmö på en stor asiatisk buffé på Bamboo City för 99kr.. Rikard åt 40 bitar sushi. Trodde han skulle spy ett tag. Mysigt! 

Sen blev det nya Die Hard filmen på Royal biografen, var sjukt bra. Vilka fantastiska effekter, och vilken action. Man ville hoppa i ett par baggybyxor och ha automatvapen själv en liten stund. Grymt bra film. Sevärd, definitivt.

Nu sitter vi i bilen på väg mot Göteborg för plåtning med Odium Clothing inför vårnyheterna. Kommer hem ikväll igen! 
 
Lite bilder från igår. Min fina har verkligen gummiansikte.. men vi har roligt. :)
 








 

Min lösning!


Som många som följer bloggen redan vet, så hittade jag en lösning för ett utav mina absolut största komplex för ca 1 år sedan. Leena på Artek Estetik i Helsingborg hjälpte mig genom fillers, i detta fall den absolut bästa, Juvéderm. 

Mitt största komplex var min näsa, lägg märke till ordet var.. det är det alltså inte längre. Idag lever jag utan det komplexet, tänker inte på det överhuvudtaget, och har inte behövt operera mig. 

Vi fyllde ut min näsa och gömde alltså min knöl som befann sig mitt på näsan, så jag istället fick en rak och ståtlig näsa. Samtidigt för att det skulle bli proportioneligt så fyllde vi ut min läppar lite, båda ovan- och underläppen så att hela ansiktet skulle hänga med, då vi helt enkelt faktiskt förstorade näsan.

Resultatet är helt fantastiskt och jag är så nöjd. Min näsa är fortfarande rak och det är alltså ca 1 år sedan detta genomfördes.. håller alltså extremt bra. Nu har det kommit en ny som heter Juvéderm Volbella. Volbella är det absolut senaste, och den är skapad med en patenterad teknologi som kallas Vycross. Blir ännu mer naturligt och mjukt resultat och detta sägs hålla i upp till 12 månader. 

Det jag nu av egen erfarenhet kan säga är att mitt har redan hållt i sig ca 12 månader, och det var lovat ca 6-10 månader (alla är såklart olika), så tänk er hur länge detta håller istället? Man blir inte lika svullen heller och man kan se slutresultatet nästan direkt, och det är för att denna innehåller minre hyaluronsyra än de andra, så den drar till sig mindre vätska från omkringliggande vävnader. Sen att den innehåller ett lokalbedövningsmedel gör det bara bättre.. jag tycker inte det gör värst ont utan ändå, man har ju tatuerat sig en del.. men alla är olika, och vissa är lite känsligare, då är Volbella alltså det senaste, och bästa.

Ni kommer få resultat från när jag provat Volbella, och det blir snart. Så håll utkik! 

Ni får lite bilder här nedan, så kan ni själva se hur rak min näsa är och hur snyggt och proportioneligt det är. Är som sagt förut, evigt tacksam till Leena. 





 
 




 

 

Gääääääsp!


Man känner verkligen av att man har arbetat intensivt. Kroppen blir rätt trött när den inte får sömn som den ska. 
Men iallafall, det har varit en skitbra dag hittils. Har jobbat, om än lite trött, men haft så roligt. 

Ska iväg nu och köra lite kondition på gymmet, sen hem, käka, iväg mot Kävlinge och ha sånglektioner och kommer hoppa över dansen idag som det ser ut nu. Jag måste få sömn så jag mår bättre imorgon, och jag brukar alltid komma hem så sent (ca 22.30), men ikväll behöver jag komma hem, göra mig iordning och få somna tidigt..
 
HD tidningen var nyss här och intervjuade både mig och Rikard. Rikard är väldigt delaktig i mitt musikprojekt och det var kul att få involvera honom med. Det blev en bra, och mysig intervju och den publiceras snart. Inte denna helg, men nästa verkar det som. Så håll ögonen öppna! :) 

Nu ska jag byta om och iväg och styrkträna. Ni får en snabb bild på mig idag! 


 

På väg hem!


Nu sitter vi i bilen på väg hem. Dagen har varit lång men fantastisk.
Vi har skrivit färdigt en helt ny låt på ett dygn, och det sista vi gjorde idag var att lägga en s k slasksång. Det är mest så att man har melodin och texten och kan känna på fraseringar osv. Så nu ska den bara finslipas och fyllas på med fler instrument, sen är den också färdig!

Jag hade en planerad fotografering med en väldigt talangfull kille som heter Pontus ikväll i Ystad också innan jag åkte hem. Han är extremt duktig på det det grafiska och hans bilder sticker verkligen ut, ni lär få se när det är färdigt, tro mig.. och det blir scary!

Imorgon jobbar jag som vanligt, sen kommer tidningen hem till mig och kör en intervju. Ger er mer info sen såklart.

När vi kommit hem SKA vi banne mig träna, det behövs efter dessa två dagar av oregelbunden och inte optimal föda.. sen kommer jag somna som ett litet barn.

Tack fina Ystad, och tack bästa skivbolag Cardiac för en fantastisk måndag och tisdag.

Paparazzi

Smygfotograferar Rikard när han spelar gitarr.

Visst är det rejält hett med en man som kan hantera ett instrument? Sa jag att jag trivs? Nomnom. Önskar ni kunde få höra det jag hör just nu. Det är så köttigt!



Nu kör vi!

Nu spelar vi METAL!


Godmorgon världen!

Godmorgon!

Vi är pigga och utvilade. Sov över hos en god vän och hans familj. Har haft det så otroligt bra!

Nu möter vi upp vår kompanjon för en kaffe och sen drar vi igång denna dagens kreativa arbete.

Hörs senare :)


Låtskrivande..

Det går så bra här idag!

Vi har kommit igenom och skrivit färdigt texten t o m till en helt ny låt. Så nu ska vi upp i inspelningsrummet och börja arrangera upp låten från scratch.. Imorgon har vi hela dagen på oss också och då kommer resterande instrument läggas.

Tur man har snabb producent OCH snabb multiinstrumentalist. Har det så bra.

Nu kör vi vidare, hörs imorgon! :)
 
 
 

Paus

Kommit halvvägs in i en ny låt på 2h! Blir riktigt köttigt. Så sjukt underbart att bara leva i musiken idag och imorgon.

Har lunchpaus nu. Grabbarna käkar sushi, jag har smakat men det är inte min kopp te. Men Rikard är väldigt glad.. Han.. är glad? Han gjorde någon "tjohoo"-min vi fick på bild. Vet inte vad jag ska säga.. ehee?


Studion väntar

Sitter i bilen på väg ner mot Ystad! 

2 dagars arbete väntar. Låtskrivarsession tillsammans med producenten och andra låtskrivaren. Ska bli underbart att få vara i ett kreativt moln i två dagar och bara kunna fokusera på det, släppa omvärlden och bara jobba. 

Kommer försöka uppdatera er så mycket jag hinner här! Glömmer ju oftast att ta bilder men denna gången är jag förberedd och ni ska allt få se vårt arbete in action! 


Dags att sätta datorn på laddning. Men en annan rolig sak är att på onsdag kommer en tidning hem till mig för en liten update om vad som händer i mitt liv, ska bli trevligt.

Ni får en liten favorit i repris av bästa Amanda Stiverius. 

Ha en fin dag sålänge! 
 
 

Linda Florin Photography

Startar denna fina dag med en ny bild från plåtningen i 20 minusgrader senast jag var i Stockholm. Fotografen heter Linda Florin, otroligt go tjej det där!


Fredagen är här

Hej alla fina!

Börjar äntligen landa lite. Vi har fått iordning mycket hemma men fattas en hel del, haha mycket plats nu att fylla med grejer.

Imorgon väntar det ett dop som jag ska sjunga på, sen blev det lite spontant men jag hänger med min tatuerare och goda vän Malin på John Glans föreställning i Lund, ska bli så roligt!

Kommande vecka blir lite annorlunda återigen för min del. Jobbar bara onsdag-torsdag, sen måndag-tisdag är det låtakrivarsession i Ystad med bästa Rikard och Ola, och det ska jäklar i det skrivas musik! Sen på fredagen bär det av mot Göteborg för där väntar jobb för Odium Clothing, följt av en plåtning på lördagen med en fantastisk fotograf som heter Martin Niklasson som har företaget TZR. Otroligt duktig, är en ära för mig. Google him! :)

Men nu har jag nyss varit ute och sprungit, nu väntar en kopp kaffe och tvätt av kläder.. Inte lika spännande som nästa vecka, men omväxling förnöjer.

Ha en underbar kväll!


Jag lever!

Mitt i allt kaos sitter jag här och har fått undan en hel del.

Jag lever iallafall, men vi är långt ifrån färdiga. Är det någonting jag verkligen haaaatar är det när det inte är iordninggjort och städat. Är en väldigt typisk jungfru i stjärntecken, det kryper liksom i hela mig när det inte är färdigt. Hade jag själv fått välja och inte haft något jobb alls hade jag säkerligen kört i över ett dygn i sträck med att göra iordning här, haha.

Nåväl, katterna trivs, vi trivs, och här är supermysigt. Många, många fördelar. Men jag har samtidigt enormt mycket att göra samtidigt som denna flytten blev, men det ska nog allt ordna sig. Imorgon väntar det jobb och sånglektioner imorgonkväll plus dans för min egen del, så det ser jag fram emot. Men man får pussla ihop det.

Unnade mig faktiskt en stenhård timme på gymmet innan, nu sitter jag här med skakiga ben och ska hoppa in i duschen.

Vi hörs snart igen! :)
 
 

Flytt

Kommer nog vara lite off här nu. Flytten är påbörjad! Flytten kommer varvas med jobb varje dag, studioinspelning, plåtningar i Göteborg mm. 24h på ett dygn räcker inte riktigt just nu, men man får trösta sig med att det är en kört period och att man har åstadkommit mycket sen! :)


Inte som man har tänkt sig..

Min lördag blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu sitter jag här, med tända ljus, och bara massa mys och laddar upp inför imorgon.

Vi ska ju flytta och det lilla vi gjorde idag tog mer tid än vad som var tänkt, och det var bara uppvärmningen till vad som kommer imorgon. Det känns fantastiskt bra, och jag trivs så bra med att dela boende med min bättre hälft. 


Förresten, har ni Instagram så följ mig gärna på MissEleine, uppdateras nästan varje dag. 
 
Instapic! 

Mysfredag

Idag är det ju freeeeedag, och jag ska bara vara ikväll. Kör lite tvkväll hos mammsen och ska kolla lite på TV för ovanligheternas skull.

Imorgon så får jag och Rikard arbeta, vi ska nämligen röja lite på ett ställe som det ser ut som att det blir vårt nya hem! Känns väldigt spännande. Mer plats, och en hel hög med fördelar.. känns väldigt bra. Sen har jag i princip inget planerat utan tänkte köra en spontan dag när Rikard åker och jobbar. 

Men fokus på nuet.. soffan och en kelig vovve kallar.
 
Ha en fin fredag! 
 
 






RSS 2.0