I will shoot you!

Godmorgon! 

Idag är det freeeeedag. Efter jobbet ska vi köra direkt ner till Ystad och fortsätta på vårt arbete med musiken. Har längtat, ska bli underbart roligt att få jobba hela kvällen.
 
Är lite trött sen igår, tar lite på krafterna, speciellt när det är lite kallt, men jag har fått lite smakprov från Gedda och det blir riktigt bra bilder.. Vill visa allt men det kommer, dock så jobbar Gedda väldigt fort så att ni lär se det snart.

Fick ialllafall vars en Photo By Gedda t-shirt till mig och Rikard av Gedda. Där fram står det "I Will Shoot You", och sen hans namn på baksidan.. Hänger ni med? Shoot = Photo shoot? Grymt snygga är dem iallafall, så tusen, tusen tack Gedda från oss, vi blev överlyckliga. 

Sen tänkte vi att vi måste ju visa er.. och vi drog igång Photobooth på macen, men det är svårt att hålla sig seriös. Både jag & Rikard flippade ut efter ett tag.. Huvudsaken är att tröjorna fortfarande är sjukt snygga, om än spegelvända pga vår kamera, men strunt i det. Vill ni ha en så gå in på Geddas gilla sida och beställ. Den hittar ni här! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback





RSS 2.0