Margullgården

Nyheter inför julen! 

I år har jag varit och besökt Margullgården på två olika fester. En privat, och en där vi hade spelning. Jag lade märke till den otroligt höga kvalitén på mat, vilken outstanding service de erbjuder (med bland annat en servitris som vunnit SM i år i servering!), och hur otroligt hemma man känner sig där. 

I år, i samarbete med Matmakarna Kävlinge, så presenterar de "Julens Smaker". Ett riktigt exklusivt julbord, som inte liknar något annat. Ingen buffé, utan detta är ett julbord man blir serverad på sin plats, med en otroligt vacker dukning.

4-7 december är de datumen julbordet är igång. Vi ankomst kl 18.00 bjuds det på glögg, sedan blir det servering av julbordet. Som avslutning blir det ett enda stort gottebord med massor av desserter/kakor och mängder med gott kaffe.

Den 4 och 7 december underhåller jag och Rikard Ekberg på plats under middagen, men alla datumen är det även DJ PA Performance som tar över mot kvällen och låter festen fortsätta fram till kl 01.00. 
Dryck medtages själv, och priset per person är 699kr inkl.moms.

Ni som vill boka, eller har frågor, kontakta ägaren på Margullgården, Madeleine på info@margullgarden.se, eller 0707 - 877 273.

Lite bilder från Margullgården och hur det kan se ut.. 


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0